Jump to content

K_icHiGo

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About K_icHiGo

  • Γενέθλια 03/03/1989

K_icHiGo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ακόμα τρέχει απροβλημάτιστα.. Βέβαια η επιτυχία του δεν ξέρω αν σχετίζεται και με το γεγονός ότι έκανα όλα τα υπόλοιπα, περί power management και drivers παλιότερα, αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι. Δοκίμασέ το! (Σε μένα btw ήταν κάπως εύκολο να διακρίνω ποιο είναι το USB 3.0 hub και δεν χρειάστηκε να πειράξω κανένα άλλο)
  2. Έκανα αυτό με τα hubs, συγκεκριμένα μόνο το USB 3.0 hub, uninstall + restart, έβαλα τον δίσκο στην USB 3.0, και περιμένω αποτελέσματα.. So far, so good.. 3-4 hours + counting..
  3. Εγώ? Όχι δε δοκίμασα.. Όλα τα hubs λες uninstall? Κ μετά όλα τα ίδια όσα έκανα(με drivers, power management κτλ) ή βλέποντας και κάνοντας?
  4. Δες από device manager τα usb hubs να απενεργοποιήσεις το "Allow the computer to turn off this device to save power" σε όσα έχουν tab "Power management".. Μόνο αυτό ήταν αρκετό στο λάπτοπ φίλης (μάλλον ίδιο με το δικό σου) για να διορθώσει το πρόβλημα.
  5. Κοίτα να δεις σύμπτωση : επειδή τον δικό μου δίσκο τον είχα δοκιμάσει στο laptop φίλης, που παίζει να είναι και αυτο Toshiba L50 (ή L70 αν υπάρχει..?), στην αρχή έκανε το ίδιο με τα disconnects στη USB 3.0 που έκανε και σε μένα, αλλά έστρωσε μόνο με τις ρυθμίσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας. Έκανες όλα όσα ειπώθηκαν στο thread χωρίς αποτέλεσμα? (extra info : εγώ από τότε τον έχω μόνιμα στο USB 2.0 γιατί δεν έστρωσε :/ δεν ξαναδοκίμασα πάντως μετά από την πρώτη ξενέρα - μετά τα τελευταία πειράγματα είχε τρέξει χωρίς disconnect για σχεδον 15-20 ώρες, αλλά τζίφος )
  6. Too soon.. Το κάνει πάλι, 1-2 φορές τη μέρα ..
  7. [MENTION=10912]dragonfighter[/MENTION] : Αυτούς έβαλα, και firmware update. Ακριβώς 10 ώρες και δεν έκανε το disconnect του Ποντάρω στο fixed, γιατί σχεδόν ποτέ δεν άργησε τόσο να κάνει... :jump1: ΤΕΛΕΙΑ! :clap:
  8. Κοίτα να δεις πάνω που είπα να συμβιβαστώ.. [MENTION=1293]Rayden[/MENTION] το link που έδωσες πολύ καλό και επί του θέματος. Έκανα και firmware και driver update και κάνω το restart με τον δίσκο στο USB 3.0 .. Και καλά αποτελέσματα *fingers crossed*
  9. Μου κάθεται κάπως στο λαιμό προσπαθώντας να καταπιώ ότι το πρόβλημα είναι στο πιο ακριβό κομμάτι του PC. Είχα 3,5 χρόνια τις θύρες και δεν είχα κάτι να τις αξιοποιήσω, και τώρα που έχω... Θα τον κάνω τον συμβιβασμό μου όμως... Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας και τις άμεσες απαντήσεις
  10. [MENTION=30050]slalom[/MENTION] : Όχι χρησιμοποιώ το καλώδιο που έδινε μαζί. Ούτε προέκταση. [MENTION=10892]dragontech[/MENTION] : Το καλώδιο αυτό είναι σίγουρα κοντό, μικρότερο από 50 εκατοστά. Υπερφορτωμένο με συσκευές, δηλαδή? Specs : Asus Crosshair IV Formula Phenom II X4 810 Gskill Ripjaws 2x4GB @ 1600MHz 2x 6770 1 TB OCZ Agility 3 60GB Έναν 250GB εσωτερικό που δεν κοίταξα καν τι ήταν πριν καβατζώσω Chieftech A135 Series APS-750C 750 Watt DVD-RW +1 PCI TV tuner Τα USB που έχω συνδεδεμένα πάνω είναι το mouse, το keyboard, ένα στικάκι για wireless, και τον δίσκο. Θεωρείται υπερφορτωμένο?
  11. Τίποτα πάλι Έβαλα και το Asus Ai Charger Plus που φάνηκε να ήταν η λύση για την υποτροφοδότηση σε άλλους... I'll keep searching...
  12. Αγοράστηκε για backup και φορητότητα με την ελπίδα να σώσω τον εσωτερικό 1 TB που μου αργοπέθαινε στα χέρια Δεν έχω παράπονο με το πως λειτουργεί, είναι μια χαρα σε 24/7 σε USB 2.0 απλά θα βόλευε να χρησιμοποιώ και την έξτρα ταχύτητα Και το BIOS update δεν βοήθησε τελικά
  13. Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. slalom πήγα σε εξωτερικό γιατί βρήκα έναν παλιό 250GB που είναι ότι πρέπει για τα games και τα προγράμματα μου, αυτόν τον έχω αποθήκη (μουσική ταινίες anime game installations κλπ).. Ο δίσκος είναι μια χαρά όπως δείχνει γιατί σε άλλο pc δεν είχε το ίδιο πρόβλημα. Στο 2ο USB 3.0 port το έκανε πιο συχνά (σχεδόν συνέχεια). Μόλις έκανα το τελευταίο (μη-beta) BIOS update και περιμένω να δω.
  14. Καλησπέρα, με το πρώτο μου thread σε αυτή τη σελίδα, μετά από αρκετό καιρό τακτικότατων (καθημερινή ρουτίνα) επισκέψεων, θα ήθελα τη βοήθεια του community. Αγόρασα πριν κανένα 3μηνο τον Adata HDD EXT.1TB 2.5" USB 3.0 HV620 BK. Είμαι γενικά πολύ ικανοποιημένος, αλλά έχω ένα θεματάκι όταν τον συνδέω στο USB 3.0 του back panel της μητρικής ( Crosshair IV Formula ) Κάνει τυχαία mini-disconnects και επανασυνδέεται αμέσως. Έχω κάνει διάφορες ρυθμίσεις που ήταν οι λύσεις σε παρόμοια προβλήματα άλλων ψάχνοντας, αλλά δεν είχα καμία τύχη. Είναι αρκετά ενοχλητικό γιατί τον δίσκο τον πήρα για να αντικαταστήσω τον εσωτερικό μου που πέθανε, και κατά συνέπεια τον έχω 24/7 συνδεδεμένο. Σημειώνω ότι σε laptop φίλης με USB 3.0 μετά από τη βασική και πιο συνηθισμένη λύση ( απενεργοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας ) δουλεύει μια χαρά όπως και σε USB 2.0. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.