Jump to content

spyprob

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About spyprob

  • Γενέθλια 01/01/1977

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Εδώ!!

spyprob's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. spyprob

    Μου παρακολουθούν κινητό και σταθερό

    Παιδιά δεν έχει μπει κανείς στο σπίτι, δε τίθεται τέτοιο θέμα, δλδ για κοριό κτλ. Εξάλλου αυτά έχουν αυτονομία μπαταρίας καμιά βδομάδα έτσι και αλλιώς, θα έπρεπε να ξαναμπεί αν ήταν να το πάρει κτλ που δεν υπάρχει περίπτωση. Δε μπορώ να σας εξηγήσω ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά υπάρχουν διάφορα περιστατικά και γεγονότα που επιβεβαιώνουν ότι είχε (και ελπίζω όχι ακόμα....) πρόσβαση στις κλήσεις μου, που έπαιρνα τηλέφωνό και που έστελνα sms. Δεν είχε μιλήσει η "άλλη" πλευρά των τηλεφωνημάτων πάντως, δέχτηκε απειλές και εκείνη και το έχω διασταυρώσει.
  2. spyprob

    Μου παρακολουθούν κινητό και σταθερό

    Φυσικά και το έχω σκεφτεί και γιαυτό πήγα και έλεγξα και τη συσκευή του κινητού μου. Εκεί που καταλήγω είναι ότι κάποιος έδωσε τον αναλυτικό λογαριασμό του κινητού μου.Αν το έκανε αυτό βρήκε και το σταθερό, οπότε μια από τα ίδια και εκεί.
  3. spyprob

    Μου παρακολουθούν κινητό και σταθερό

    Η αποκάλυψη έγινε χτες όταν μετά από κάποια τηλ που έκανα από το σταθερό, με πήρε τηλ αυτός που υποψιάζομαι οτι έχει κινήσει διαδικασίες παρακολούθησης λόγω γνωστών του σε διάφορες θέσεις και έκανε αναφορά για τα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα που έκανα! συν τοις άλλοις, σε άλλη μου συνομιλία, ήξερε το διάλογο!!! αυτά...καμιά λύση επομένως?? καμιά ιδέα..?
  4. spyprob

    Μου παρακολουθούν κινητό και σταθερό

    Αγαπητέ Τσάκωνα, καλό το χιούμορ σου αν και εγώ δε γέλασα καθόλου, αλλά όντως δεν είμαι κανα...συνταρακτικό άτομο που θα ασχολιόταν κάποιος μαζί μου, αλλά το τι επαφές έχει αυτός που ΟΝΤΩΣ με παρακολουθεί και δυστυχώς και τά άλλα άτομα της οικογένειας μου μιάς και κάνουν τηλεφωνήματα από το σταθερό, δε μπορώ να το ξέρω.Ούτε αν είναι μέσα σε κάποια κινητή τηλεφωνία κτλ.Ομώς οι γραμμές μου παρακολουθούνται και δεν υπάρχει αμφιβολία. Σίγουρα υπάρχει υποψία για κάποιο άτομο το οποίο φυσικά ενώ "καρφώνεται" αρνείται τα πάντα. Καμιά λύση στο πρόβλημά μου τελικά ξέρεις να μου πεις? Θα το εκτιμούσα βαθύτατα. Oσον αφορά τις τρίχες του αστρολάβου, εσύ ξέρεις καλύτερα προφανώς...μιας και εγώ δε γνωρίζω κανέναν σας εδώ μέσα, ούτε ιντερνετικά, ούτε προσωπικά. (υγ. εγώ μιλάω καλά Ελληνικά-γράφω- αλλά εσύ δε ξέρεις να βάζεις τόνους...!! )
  5. spyprob

    Μου παρακολουθούν κινητό και σταθερό

    Mε τον ΟΤΕ θα μιλήσω αλλά, δυστυχώς θα γίνει από αύριο αυτό, καθώς δε μπορώ να κάνω τα απαραίτητα τηλεφωνήματα από τα δικά μου τηλέφωνα.Θα περάσω από κεί και ελπίζω να βρω μια άκρη. Απλά ψάχνω μήπως υπάρχει κάποια λύση πιο γρήγορη, κάποιος που να έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και πως εξελίχθηκε το θέμα του.Κάποιο πχ προγράμμα, η κάποιο τέχνασμα που θα μπορούσα να κάνω, κάποιον έλεγχο κτλ.
  6. Καλησπέρα σας παιδιά, συγνώμη που είναι το πρώτο μου ποστ αυτό, αλλά προέκυψε θέμα σοβαρό και με αναζήτηση στο γοογλη, έπεσα στο φορουμ σας. Το θέμα λοιπόν είναι οτι χτες αποκαλύφθηκε και τσεκαρίστηκε οτι μου παρακολουθούν το κινητό τηλέφωνο και το σταθερό του σπιτιού. Πλέον προσέχω πολύ τι λέω στο τηλέφωνο και δε κάνω κλήσεις όσο μπορώ. Δε ξέρω βέβαια, κατά πόσο παρακολουθούνται και τα άλλα κινητά που υπάρχουν στο σπίτι, μιάς και εγώ δεν δίνω το σταθερό και προφανώς εντοπίστηκε μέσω των στοιχείων του κινητού μου τηλεφώνου. Αν σας βοηθάει καθόλου, το κινητό μου είναι sony ericsson k800i με κάρτα free2go ,και το σταθερό του σπιτιού, ΟΤΕ. Δώστε μου τα φώτα σας, πώς πρέπει να κινηθώ, πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό, πώς μπορώ να εντοπίσω αυτόν που τον έχουν βάλει να παρακολουθεί και ότι άλλο χρήσιμο νομίζετε. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.