Jump to content

metoxos76

Members
  • Posts

    30
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About metoxos76

  • Γενέθλια 03/07/1975

metoxos76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. metoxos76

    δεν συνδεομαι στο google

    αυτο με το dns πως γίνεται?
  2. καλησπερα , πληκτρολογω Google και δεν μπαινω. οταν παταω ενα εικονιδιο google μου ανοιγει αλλα έχει μια διευθυνση ως εξής : 173.194.70.99 τι συμβαίνει?
  3. metoxos76

    Προβλημα προσβασης στο διαδικτυο

    Δηλαδη αν κανω τον chrome uninstall και μετα παλι install λυνεται το θεμα μου χωρις επιλογες απο τις ρυθμισεις? Sent from my SM-P600 using Tapatalk
  4. metoxos76

    Προβλημα προσβασης στο διαδικτυο

    Απενεργοποιησα κατι απο τις ρυθμισεις proxy του chrome και μετα δουλεψε. Δεν καταλαβα και πολλα, το διαβασα καπου μετα απο google search. Αυτο το προβλημα εχει να κανει με την καρτα δικτυου μου? Sent from my SM-P600 using Tapatalk
  5. Καλησπερα , μου βγαζει μνμ το λαπτοπ "δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο διακομιστη μεσολαβησης" με καλωδιο ειμαι. Ολα τα αλλα στο σπιτι με wi fi συνδεονται κανονικα. Τι ειναι αυτο το ξαφνικο? Sent from my SM-P600 using Tapatalk
  6. metoxos76

    WD my cloud 4 tb

    ίσως δεν το έγραψα καλά. μπαίνω από παντού χωρίς πρόβλημα. android - windows - wd2go.
  7. metoxos76

    WD my cloud 4 tb

    μπαίνει κανονικά από android samsung galaxy με την wd mobile app. και μέσω wifi σε άλλα σπίτια - γραφεία - καφέ και μέσω 3g. επίσης από σταθερό p/c με το wd desktop app ή απευθείας από "wd2go.com" .φυσικά ανάλογα με την ταχύτητα του κάθε δικτύου στο οποίο βρίσκομαι την κάθε στιγμή.
  8. metoxos76

    WD my cloud 4 tb

    εγω τελικα δεν ανοιξα καποια θυρα. απενεργοποιησα την αυξημενη προστασια ote και στο ρουτερ ενεργοποιησα εκτος απο το upnp και το auto configured upnp. και έκανε μόνο του port forwarding.
  9. metoxos76

    WD my cloud 4 tb

    πολύ πιθανό για το λόγο αυτό μόλις ξαναμαζέψω κάποια ευρώ πάω να αγοράσω ένα μόνος μου. δεδομένου ότι δε θα με προδώσει το my cloud.
  10. metoxos76

    WD my cloud 4 tb

    λοιπόν το τσέκαρα με pc windows 7 και έχω πρόσβαση εκτός σπιτιού με την εφαρμογή της wd για desktop pc. Ας το γιορτάσω για όσο κρατήσει και το λέω αυτό γιατί από την ώρα που συνέβη συνεχώς εναλάσσεται μεταξύ " port forwarding connection established" και "no internet access" ασ ελπίσουμε για το καλύτερο. πάντως τα διαγνωστικά email που μου στέλνω έρχονται κανονικά. σε λίγο θα το δοκιμάσω και απο android samsung galaxy s2.
  11. metoxos76

    WD my cloud 4 tb

    ξαφνικα με μια επανεκκίνηση βγάζοντας το από τη πρίζα αφού είχε κολλήσει και δεν έκανε reboot μέσω του λογισμικού του , επέστρεψε στην οθόνη και λέει " Port forwarding connection established" . πάω σε άλλο σπίτι πάλι να δοκιμάσω το remote access.
  12. metoxos76

    WD my cloud 4 tb

    λοιπόν από άλλο pc σε άλλο δίκτυο άλλου σπιτιού δεν μπαίνει. μου λέει ότι και στο κινητό "cannot access device". βλέπει τη συσκευή στην αναζήτηση μέσω log in στο mycloud.com αλλά σαν να μην αφήνει κάτι την πρόσβαση στο υλικό του cloud
  13. metoxos76

    WD my cloud 4 tb

    να ρωτήσω κάτι? αν ξέρει κάποιος. η συσκευή μέσω dashboard - καρτέλα settings - general - connection status αναφέρει ότι είναι connected αλλά " Connected (Relay connection established) For best performance, enable UPnP on your router to establish a direct connection." μα το upnp στο ρουτερ (zte h108ns) ειναι enabled. όχι όμως το auto configured.
  14. metoxos76

    WD my cloud 4 tb

    οχι ειναι η αληθεια. θα δοκιμάσω σε λίγο αν τα καταφέρω και επιστρέφω μόλις δοκιμάσω με νέα...
  15. metoxos76

    WD my cloud 4 tb

    απο κινητο samsung galaxy s2 με το my cloud app (android)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.