Jump to content

clarck

Premium Members
  • Posts

    95
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by clarck

  1. Διαφωνώ κάθετα. Ποτέ δεν θα έχεις ενα τρίποδο τόσο σταθερό όσο θα το ήθελες. Πάρε κατι κάλο και δεν θα το μετανιώσεις ποτέ
  2. infinityphoto.gr | φωτογραφία βίντεο γάμου βάπτισης – Nikkor 70-200VR II (vs VRI) Μερικες φωτο απο το εν λογω θεμα.
  3. Και για να μην τα κραταμε στον εαυτο μας, Samayang 14mm AE (Nikon) + Lens profiles στο LR before after example No2 Before after
  4. Prefocus αν δεν γινεται με AF, αλλιως κουμπι κλειστρου και γω...
  5. ειχα ρωτήσει και γίνεται υπο προυποθέσεις απο μερικές ασφαλιστικές, αλλα υπάρχουν πολλά στην μέση και στο τέλος δεν έκανα
  6. Τα παντα εχουν να κανουν με την πτωση. Π.Χ σε χτυπημα με την D300 & ton 17-55 παλαιοτερα, με παρομοιο τροπο με του φιλου παραπανω (οχι με με το λουρακι, ο τροπος που χτυπησε η μηχανη), εσπασε απλα το lens hood εκει που κουμπωνει στον φακο. Αλλαξα hood και τερμα. Σε αλλη φαση παλι ο 24-70 στο εδαφος σε φωτογραφιση, διπλα σε ενα light-stand, ηταν με το hood κατω mount πανω, κουνανε το stand, πεφτει ο φακος στο πλαι... Ε οκ δεν εδωσα σημασια σιγα το χτυπημα. Τελειωνω με τομ 70-200, ξανακουμπωνω τον 24-70 και ... το δαχτυλιδι του ζουμ ειχε σφυξει, οχι υπερβολικα, αλλα φαινοταν εκει γυρω στο 50mm να κολαει και μετα να χαλαρωνει παλι. Οκ, λεω θα ζησουμε. Αμ δε. ειχαν πειραχτει εσωτερικα τα στοιχεια του φακου και μου εφευγε το plane of focus απο αριστερα προς τα δεξια. Δλδ. αριστερα ηταν εστιασμενα σωστα εκει που ειχα εστιασει και με το που περναγε το κεντρο της φωτογραφιας το φοκους εφευγε προς τα πισω στο background... Το σερβις στον Δαμκαλιδη ειπε οτι ο φακος λογω "Ν" (nano coats) δεν μπορει να ανοιχτει στην Ελλαδα και εγινε αντικατασταση εκτος εγγυησης για 6 μηνες περιπου με κοστος το μισο απο οσο εχει καινουργιος. Αυτα... οποτε ειναι οπως σου κατσει.
  7. Κριμα ρε γμτ, δεν ειναι και μικρο το ποσο τελικα...
  8. Είναι τυπικό αυτό. Αμα δεν την δουν οι τεχνικοί μέσα στο service δεν λένε. Τα παιδιά στα τηλέφωνα, είαι μόνο για τα διαδικαστικά.
  9. Ολες τις φορες που εχω χρειαστει κατι, ο Δαμκαλιδης ειναι εκει. Και εντος και εκτος εγγυησης.
  10. Ευτυχως που δεν κλαις τον φακο... Δεν φτιαχνεται ο 24-70... θα πηγαινες για αντικατασταση
  11. clarck

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αυτο με τα ανεμηστηρια στις μνημες ξεκινησε με τις ddr2 στους 775, ειχα ενα της corsair μετα στις ddr3 στον 1366 με τις εξι μνημες ειχαμε εναν που καλυπτε και τις εξι. τωρα στον 2011 με τις 8 που εγιναν 4 + 4 δεν εχει. Μοδα που περασε? Μικροτερη αναγκη για ψυξη? Ή κατι άλλο?
  12. Βασικα αυτο που θες ειναι το φλας να κοιταει οπουδηποτε αλλου εκτος απο ισια μπροστα. Στο 600 η κεφαλη στριβει, οποτε εισαι οκ.
  13. Αν δεν το θες το παιρνω εγω... (Οκ, ειναι πολύ βασικο φλάς, με τις βασικές μονο λειτουργίες, αλλα την δουλειά του θα την κάνει)
  14. Το μονο πράγμα μου δεν φτιάχνεται με software (ακομα) είναι η ανεστίαστη η / και κουνημένη φωτογραφία. Οπότε γιατι να ασχοληθει κάποιος με κάτι που 1ον δεν φτιάχνεται και 2ον δεν αξίζει να φτιαχτεί Η φωτογραφία αυτή είναι παντελώς αδιάφορη ακόμα και αν δεν είχε τα παραπάνω προβλήματα
  15. clarck

    Δείξτε το κουτί σας...

    Θου και κυριε! p.s. To mouse pad τα σπαει (στις τελευταιες φωτο)
  16. Παιδιά να ξαναπώ οτι εγω τους έχω γιατί είναι η δουλειά μου τέτοια. 12-14 ωρες σε κάθε φωτογράφιση θες κάτι παραπάνω απο τα μηχανηματά σου. Δεν κάνω τοπία και κατα την περισσότερη ώρα δουλέυω wide open ολους τους φακους μου.
  17. Η ταχυτητα εστιασης ειναι δεδομενη σχεδον τιποτα δεν εστιαζει οπως οι Nikkor. O 24-70 o πρωτος λεω ναι. Ο 10-20 ειναι πολυ soft στα ακρα. Ο Tokina 11-16 ειναι πολυ καλυτερος πχ.
  18. 10-20, 70-300, 70-200, 105, 24-70 αυτους εχω πιασει και δουλεψει απο Sigma. Toν 10-20 & τον 70-300 τους εχω ακομα αλλα καθονται στην ακρη εδω και καποια χρονια.
  19. Αυτό προσπαθώ να αποφύγω τις εντάσεις, για την ώρα δεν ευτυχώς δεν υπάρχουν. Ας πω μερικά παραδείγματα, αλλά όχι για τον εν λόγω 35 μιας που δεν τον έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά γενικά για τoυς 2-3 Sigma που έχουν περάσει. Κατώτερη ποιότητα κατασκευής Μικρότερη αντοχή στην χρήση Κατώτερη ποιότητα εικόνας Τωρα ο συγκεκριμένος 35αρης φαίνεται οτι εχει ξεπεράσει τα παραπάνω προβλήματα. Ομως για εμένα είναι και θέμα αίσθησης. Στο χέρι στα χρώματα που παίρνεις κλπ. ϊσως να είναι υποκειμενικά αλλά για μένα παίζουν ρόλο. Δεν είμαι τύπος του πixel peeping, αλλά του τελικού αποτελέσματος. Απο την άλλη βέβαια όποιος με ρωταει (Edit: που ξεκινάει με την φωτογραφία) ποιον ζουμ να πάρει τους λέεω τον 70-300 τον Sigma γιατί στα λεφτά του απλά δεν παίζεται.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.