Jump to content

chrkon

Premium Members
  • Posts

    881
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Είδηση Comments posted by chrkon

  1. Εμένα η απορία μου είναι η εξής (και αυτός είναι ο λόγος που αγχόνομαι να βάλω ΑΙΟ) σε περίπτωση που σκάσει (σπάνιως από οτι φαίνεται) και πλυμηρήσει όλο το pc με νέρα ποιος πληρώνει το μάρμαρο???

  2. On 12/7/2020 at 5:46 PM, psyber said:

    Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι 11άρηδες;

     

    On 12/11/2020 at 1:26 PM, Poseidon7 said:

    Κανονικά ήταν για το 2020 αλλά λόγο της όλης κατάστασης πήρε παράταση για το 21. Αρα μπορεί να ξανα πάρει παράταση...

    Τα ίδια επιτυχία με της GPU και τους Ryzen , 11900 youtuber edition...

  3. Γενικά οτι πληρώνεις παίρνεις . Gigabyte , Zotac , Powercolor οι συνήθεις ύποπτοι...Από την Gigabyte πριν καν την ανοίξει το είχα υποπτευθεί. Θεωρώ τον ευατό μου κ@λ@φάρδο , που μέχρι στιγμής η 1080ti μου δεν έχει παρουσίασει πρόβλημα μετά από 3,5 χρόνια ...Η μεγάλη απογοήτευση είναι η EVGA όπου τισγκουνέυτηκε τα υλικά - δε το περίμενα , βεβαία έιχε  παρελθόν σε κάποια σειρά της πάλι με το power delivery αν θυμαμαί καλά .

    Asus και MSI φορέβα...

  4. 5 hours ago, SpirosKGR said:

    Και θα πάρουν πάρουμε κονσόλα 5 κατοσταρικα οι περισσότεροι και τέλος. CoD υποστηρίζει και ποντίκι πληκτρολόγιο εκεί οπότε νταξ

    Εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου αν η 3070 ή όπως την πουν αν  θα έχει μία σοβαρή διαφορά από την 1080 ti που έχω σε performance και είναι σε αυτό το price range  μπορεί και να την χτυπήσω...? διότι έρχεται cyberpunk και new BF...

    • Like 3
  5. Mη μπλέκεις τα πράματα ρε συ...Καμία σχέση τα custom που φτιάχνει η ORIGIN , με αυτά που βλέπεις στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι απ' ότι φαίνεται είναι σοβαροί και με το αζημειώτο φυσικά. Εγώ προσωπικά αν οι συγκεκριμμένοι φέρναν Ελλάδα και ψαχνόμουν για PC θα αγόραζα από αυτούς άνετα.

    • Like 2
  6. Mάλλον τους έχει μείνει μεγάλο απόθεμα σε 1060 και για να τις σπρώξουνε χωρίς να αναγκαστούν να τις δώσουν κοψοχρονιά βγάλανε το feature αυτό που είχανε στην καβάτζα (plan b) . Όποτε αν σε κάνα τετράμηνο ξεπουλήσουν τις 1060 ξαφνικά θα σου πει gsync compatibility τέλος .

  7. 11 hours ago, Pokemon640 said:

    Για φέτος πήρα :

    γκείμιγκ πληκτρολόγιο,

    γκείμιγκ ποντίκι,

    γκείμιγκ οθόνη Eizo CG319X-4K,

    γκείμιγκ τάουερ,

    γκείμιγκ RGB LED RAM 64GB,

    γκείμιγκ i9 9900k μαζί με gaming heatsink και gaming ανεμιστήρες,

    γκείμιγκ mainboard,
    γκείμιγκ τροφοδοτικό,

    γκείμιγκ Titan RTX,

    γκείμιγκ M.2. SSD μαζί με GAMING καλώδια σάτα για το gaming bluray recorder

    γκείμιγκ ακουστικά, gaming microphone, gaming soundcard Creative SBZ

    γκείμιγκ καρέκλα,

    γκείμιγκ γραφείο,

    gaming mousepad.. α.. και γκείμιγκ σκληρό δίσκο seagayte gaming series ?

     

    νταξ μωρέ, ένα 10χίλιαρο ήταν, μένει να πάρω gaming UPS και gaming ασφάλειες για το πίνακα, και κάνα gaming 5x25mm τριφασική παροχή ?

    Ξέχασες και το βασικότερο...

    https://www.caseking.de/florpad-hyperbeast-gamer-esport-bodenschutzmatte-weich-special-gafm-005.html

     

    • Agree 1
    • Haha 2
  8. On 7/31/2018 at 8:38 PM, Matia said:

     

    Για το 90% που δεν ξέρει όμως ΔΕΝ είναι αρκετό. Ένας πολύ απλός τρόπος να το τεστάρεις είναι, βάζεις τα 10 καθαρά,. αρχίζεις να κάνεις κλικ σε banners από διάφορα site όπως porn, free movies, games, cracks, torrents  κλπ κλπ και μετά από μερικές μέρες βλέπεις τι γίνεται,  πχ τρέχεις ένα adwcleaner να δείς αν βρήκε τπτ. Θα το έκανα αλλά δεν το βλέπω να γίνεται αυγουστιάτικα ? 

    Συμφωνώ , αλλά άμα δε νιώθεις και κλικάρεις σε: κατέβασε τώρα δωρεάν την ταινία - έλα να με γ@μ1σε1$ τώρα - πάτα εδώ για δώροεπιταγή , συγχαρητήρια κέρδισες Iphone είσαι (όχι εσύ) μεγάλος ταγάρομπαστουνόβλαχος και ότι και να έχεις δε σε σώζει +  σου αξίζει +  αντέ τράβα πάρε κανα σταυρόλεξο να παιρνας την ώρα σου...

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.