Jump to content

chrkon

Premium Members
  • Posts

    881
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

About chrkon

  • Γενέθλια 26/07/1977

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ηλιούπολη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chrkon's Achievements

  1. chrkon

    Πρόβλημα με μητρική σέρνεται

    Ntoskernel 90% (νομίζω) είναι θέμα τροφοδοτικού. Σε τι κατάσταση είναι το PSU σου??
  2. Το σύστημα αποτελείτε από τα παρακάτω: Motherboard: Asrock z370m-ITX/ac (εκτός εγγύησης) Cpu: Intel i3 8100 (εκτός εγγύησης) Memory: G-Skill Ripjaws 8GB@2666 - (life time warranty μέσω gskill) Storage: Crucial MX500 M.2 2280 500GB + DVD ROM (εκτός εγγύησης) GPU: Gigabyte Nividia GTX 1060 3gb (εκτός εγγύησης) PSU: Coolermaster Elite 600w (εντός εγγύησης - απόδειξη) CPU Cooler: Arctic Freezer II Low Profile (εντός εγγύησης - απόδειξη) Headset: HyperX Cloud Alpha (εκτός εγγύησης) Keyboard: Coolermaster CK550 (εκτός εγγύησης) Mouse: Steelseries Rival 310 (εκτός εγγύησης) Monitor: Dell S2721HS (εγγύηση ως Μάρτιο 2024) Case: Coolermaster Elite 130 (εκτός εγγύησης) To σύστημα είναι σε άριστη κατάσταση και και θα δοθεί όπως είναι (δε σπάει σε κομμάτια) , με ενεργοποιημένα Windows 11 Pro. Tα περιφερειακά είναι και αυτά σε άριστη κατάσταση εκτός του πληκτρολογίου που έχει λίγα σημάδια φθοράς στα πλήκτρα αλλά 100% λειτουργικό. Υπάρχουν αποδείξεις σε αυτά που αναφέρονται. Mαζί θα δοθούν και οι συσκευασίας για CPU , PSU , Headset , Motherboard με όλα τα παρελκόμενα τους καθώς και ένα mousepad της Logitech.
  3. chrkon

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Καλές Γιορτές - Με υγεία!
  4. chrkon

    The FTTH thread

    Πριν από ενάμιση χρόνο έκανα αίτηση FTTH η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από 4 περίπου μήνες (100/10). Για τον πρώτο χρόνο πλήρωνα 68 το δίμηνο λόγω voucher. Τώρα που έληξε το voucher και ανανέωσα πληρώνω 73,50 το δίμηνο (100/10 πάλι). Ανακοινώνει νέες συνδέσεις . Η κατοστάρα 28,90 το μήνα για τον πρώτο χρόνο (μετά παέι 51,90) Και φυσικά σου βάζει και το "τυράκι" στην 300 με 31,90/μήνα για τον πρώτο χρόνο (μετά πάει 60,90) Δήλαδη με τη λογική αυτή θα πρέπει να κάνω κάθε χρόνο αναβάθμιση γραμμής για να γλιτώνω το "επιπλέον" , μέχρι το 1Gbps... και μετά???
  5. Μάλλον τα margins για κέρδος είναι - θα είναι πολύ μικρά και ο μικρός δε θα μπορέσει να αναβαθμίσει HUYARA-Βίλα-Πισίνα-Jet. Nα κάνουμε έρανο να σταθεί λίγο στα πόδια του...
  6. chrkon

    Gtx 1080ti

    Mε corsair δεν έχεις πρόβλημα , αν σου προκύψει κάτι ανοίγεις RMA απευθείας σε αυτούς (συνήθως) τους το στέλνεις και σε μια βδομάδα σου στέλνουν καινούριο.Δεν ασχολείσαι καθόλου με τα μαγαζάκια εδώ... Είχα πρόβλημα με ΑΧ860i και σε μία βδομάδα μου το αντικαταστήσανε με ολοκαίνουριο ΗΧ1000i το οποίο το έχω μέχρι και τώρα.
  7. chrkon

    Δείξτε το κουτί σας...

    To έψαχνα εδώ και πολύ καιρό αλλά πουθενά και στην κανονική του τιμή .Τελικά το πέτυχα στο eshop - πρέπει να ήταν και το τελευταίο... Το τυχερό της υπόθεσης είναι ότι χώρεσε πάνω η ΑΙΟ , παρόλο που ακουμπούν στα fans οι μνήμες .Ήθελα στο πλάι άλλα το ψυγείο είναι πολύ χοντρό (ίσως το πιο παχύ από όλες τις 240αρες).
  8. chrkon

    Intel 10nm CPUs - LGA1700

    Ερώτηση αυτό με το "bend" είναι θέμα με τις μητρικές (όλες το έχουν?) ή είναι θέμα του CPU? Kατά τα άλλα πλεόν μόνο i5 θα αξίζει να πάρεις.
  9. Ζω για την ημέρα που θα κατεβάζω υαλοκαθαρηστήρες-αυτόματο κλείδωμα και κουμπί μπαγαζιερας από τον "θείο"...
  10. chrkon

    SFF CASES, BUILDS, HARDWARE

  11. chrkon

    Ανέκδοτα & Αστεία

    ATM Line - 9GAG 9GAG.COM 2,699 points • 140 comments
  12. chrkon

    Αυτοκίνηση

    Αμά είσαι "μπαμπουίνος" φίλε μου -και δε το λέω για σένα- και το Μάτι του Σάουρον να σε βλέπει κάθε φορά που κάνεις βλακεία , τη στραβή θα την κάνεις. Το θέμα είναι μην σκοτωθεί κάποιος αθώος . Αυτά που λες θα εφαρμοστούν 100% και θα σε χαλάσει και εμένα θα με χαλάσει , αλλά δυστηχώς για όλα τα στραβά πράγματα σε αυτόν αυτόν τον κόσμο που τα προκαλούν λίγοι, οι πολλοί την πληρώνουν...
  13. chrkon

    Οι αγορές μας..!!

    Sorry αλλά το air mini από που?????
  14. chrkon

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Άλλο ένα θύμα του Target Fixation , βγήκε στην παραλιακή να κάνει test drive ... ευτυχώς που δε πήρε μαζί του πεζό αυτό και τίποτα άλλο .
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.