Jump to content

todor4

Members
  • Posts

    45
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About todor4

  • Γενέθλια 03/03/1978

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

todor4's Achievements

  1. todor4

    ζητείται μηχάνημα για max payne 1

    καλησπέρα φίλε , σου έχω στείλει pm
  2. todor4

    ζητείται μηχάνημα για max payne 1

    όταν καποιος απογοητευεται και εχει προσπαθησει τοσες φορες να παιξει ενα παλιο παιχνιδι τι άλλο να κανει??? ρωτησα 2 it managers και προσπαθησαν , το εκαναν να τρεξει αλλα κολλαει. δηλαδη μεσα στο παιχνιδι φαινεται το ανθρωπακι να χοροπηδαει μονο του κολλημενο. αν ειναι οικονομικο ενα παλιο μηχανημα θα μπορεσω να κανω τουλαχιστον την δουλεια μου εκτος και αν κανεις ξερει να το φτιαξει. ξερει κανεις? ναι τα εχω δοκιμασει ολα τι διαφορα θα εχει αν ειναι μεσω Linux? το παιζω μεσω steam και υποτιθεται οτι οταν το steam πουλαει (δεν χαριζει) ενα παιχνιδι που ηδη το εχω αγορασει πιο παλια σε αυθεντικο , υποτιθεται λοιπον οτι δουλευει αλλιως να μην το πουλαει. υπάρχει καποιος τροπος για επικοινωνια με το steam.????? αλλα ειναι σιγουρο οτι αν βαλω linux και κατεβασω το steam στο linux οτι θα παιξει?? αυτο ισχυει και για αλλα παλια παιχνιδια? πχ phantasmagoria? zork nemesis? the beast within? amerzone ?? κλπ κλπ ευχαριστω ολους οσους απαντησαν
  3. Ζητείται μηχάνημα που να μπορεί να τρέξει και να παίζει κανονικά το παιχνιδι max payne 1 και να το έχει και εγκατεστημένο καθώς δεν παίζει σε windows 10 (με επεξεργαστη intel) .
  4. todor4

    Προβλημα με το Max Payne 1 & 2

    εχω και εγω προβλημα με το max payne 1. βγαζει ενα σφαλμα που γραφει Corrupt JPEG data :90 extraneous bytes before marker 0xd1. και μετα απο αυτο πατας αναγκαστικα οκ , και δεν μπορεις να παιξεις.
  5. todor4

    παγωμα υπολογιστη

    das καλησπέρα! καμια ιδέα? που χάθηκες?
  6. todor4

    παγωμα υπολογιστη

    θα τα κανω και θα ξαναστειλω τωρα για αλλο θεμα που ειπε ο φιλος πιο πανω επειδη τις μνημες τις διαβαζει ολες δηλαδη λεει 8 gb ram οτι βρισκει αρα αφου τις βρισκει ολες εχω (4χ 2 gb) τοτε πως πιθανον καποια να ειναι καμμενη?
  7. todor4

    παγωμα υπολογιστη

    εεε τους ειδα! γιατι ειδες πουθενα να λεει windows 7 64 bit????
  8. todor4

    παγωμα υπολογιστη

    ξαναγραφω λοιπον:εχουμε και λεμε το οτι παγωνει δεν φταιει η καρτα γραφικων ουτε οι θερμοκρασιες.εξαλλου υπαρχει air condition full. μολις βαλω στο μηχανημα 32bit windows 7 ολα λειτουργουν μια χαρα. μολις βαλω 64 bit αρχιζει το παγωμα το οποιο δεν γινεται σε standar χρονους δηλαδη μπορει να γινει σε 5 λεπτα απο τοτε που ανοιξε ο υπολογιστης μπορει σε 1 ωρα μπορει σε 3 ωρες παντως γινεται συνεχεια. και ας μην τρεχει κανενα προγραμμα. απλα ετσι που ειναι ανοιχτος,κολλαει. ωραια μεχρι εδω? κατανοητος? τωρα να Τονισω οτι δεν εχω περασει drivers για την motherboard γιατι δεν υπαρχουν. εγω αυτο θελω απο εσας. μηπως υπαρχουν και δεν τις βρισκω εγω σωστα? ειναι η asus P5K SE. αυτο γυρευω να μαθω.πιστευω να καταλαβατε.ευχαριστω
  9. todor4

    παγωμα υπολογιστη

    για παρακολουθηση θερμοκρασιων εχω το προγραμμα siw(system infrormation for windows) απο το site gtopala.com πατας εκει που λεει sensors και σου δειχνει θερμοκρασιες. συστημα: Motherboard Asus P5KSE Λειτουργικο: windows 7 64-bit ram8 :8 gb σκληρος καινουργιος: intel ssd 120 gb. καρτα γραφικων: asus 630 κι αλλοι εξωτερικοι σκληροι νme usb hub
  10. ειναι απλο δεν κουνιεται ουτε ποντικι ουτε πληκτρολογιο μονο το κουμπακι restart γενικα αυτο συμβαινει οποτε εχω περασει windows 64 bit τα 64 bit windows τα θελω για να διαβαζουν ολη την ram που εχω εγκατεστημενη 8gb καμια ιδεα?
  11. todor4

    cpu 100%

    ok respect
  12. todor4

    cpu 100%

    δεν ξερω τι γινεται με αυτο το μηχανημα εχω κανει format περασα 64 bit windows και παγωνει το μηχανημα παγος τελος ουτε ποντικι δουλευει ουτε πληκτρολογιο μονο κουμπακι restart !:help1: δεν υπαρχουν drivers για την motherboard μου για τα windowsn7 μη με ρωτησετε ποια ειναι ειπαμε ASUS P5KSE Φιλε das χαιρομαι που σε εκανα και γελασες σε παρακαλω μπορεις να βοηθησεις?
  13. todor4

    cpu 100%

    οκ. ευχαριστώ για το ενδιαφερον. αύριο θα ανεβάσω από την καρτέλα processes.το indexing που λες,αν το απενεργοποιησω τι δεν θα μπορω να κάνω? σε θερμοκρασια δεν οφειλεται. εχει air condition.και extra ανεμιστηρα πανω στο tower. τωρα παρατηρω ότι καμια process δεν εχει κολλησει, απλα επειδη τρεχω πολλα πραγματα και βαριες σελιδες με chrome και downloading torrents και ληψεις και photoshop(ολα αυτα παραλληλα) δηλαδη κατεβαινουν τα αρχεια και εγω δουλευω photoshop πχ και στο background κάποιες φορές αντιγραφες αρχειων μεγαλων και παραλληλα windows live movie maker (το αφηνω να κάνει την διαδικασια του) και θελω να κάνω κάτι αλλο. και σερφαρισμα παραλληλα και ακουσμα μουσικης κλπ κλπ κακο ειναι? εκει κολλαει. όταν το υπερφορτωνεις. μαλλον δεν μπορει ο καημενος ο pentium 4.δηλαδη οταν τα τρεχει όλα αυτα μαζι και μετα πας να κανεις σερφαρισμα εκει κολλαει και παει 100%. οχι οταν δεν τρεχεις τιποτα. αμα δεν τρεχει κανενα προγραμμα εννοειται ειναι γυρω στο 5-10%. το γνωριζω πρεπει να αλλάξω pc για να μπορει να τα τρεχει όλα μαζι. αλλα οι καιροι δυστυχως ειναι τραγικα δυσκολοι. και ετσι ο P4 καλειται να δουλευει σχεδον συνεχεια στο 100%. πιστευω να εγινα αντιληπτος. βεβαια χωρια απο ολα αυτα υπαρχουν και στιγμες που καποια Process Κολλαει και την ''σκοτωνεις'' μεσα απο τον task manager-processes κλπ end task.αλλα αυτο το γνωριζω. παρολο που η μνημη ειναι 8gb κολλαει.γιατι εγω ειχα την εντυπωση οτι οταν εχεις πολυ ram δεν κολλαει το μηχανημα. τελωςπαντων. ευχαριστω για την βοηθεια και βλεπουμε!!!! καλοκαιρακι ειναι ας κανουμε κανενα μπανιο και λεφτα για επεξεργαστη αργοτερα.αλλα τι επεξεργαστη???? εδω χρειαζεται κι αλλη motherboard οποτε παμε ψηλα!!! η κανω λαθος???
  14. todor4

    cpu 100%

    παρτε μια printscreen
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.