Jump to content

zografos

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About zografos

  • Γενέθλια 02/06/1972

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

zografos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Έχω άλλα δυο χαλασμένα. Πιθανόν και με το δικό σου να φτιάξω ένα ... Είμαι Θεσσαλονίκη. Αν αυτό δεν είναι πρόβλημα, δηλώνω ενδιαφέρον για το Satio.
  2. Αν παρ' ελπίδα είσαι Θεσσαλονίκη δηλώνω κι εγώ το ενδιαφέρον μου για τον Dreambox και το Powerline ...
  3. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Σου στέλνω με PM τα στοιχεία μου.
  4. Δημήτρη, το Pebl θα μ' ενδιέφερε κι εμένα, μιας και έχω ένα άριστο εμφανισιακά αλλά χαλασμένο :-) Το θέμα είναι ότι είμαι Θεσσαλονίκη. Αν είσαι διατεθειμένος να το στείλεις Θεσσαλονίκη, με έξοδα δικά μου φυσικά, θα το ήθελα. Αλλιώς καλή καρδιά και κάποιος άλλος θα βρεθεί να σ' απαλλάξει ;-)
  5. Κατανοητό. Ενημέρωσε με από Δευτέρα.
  6. Εγώ σήμερα ούτως ή άλλως δεν μπορώ, οπότε αν το πάρει ο blade, χαλάλι του. Αν όχι, περνάω εγώ τη Δευτέρα. Αν βέβαια είναι ΟΚ με τον roybatty.
  7. Εμφάνιση προφίλ: pitogiros Να ευχαριστήσω δημόσια τόσο το χρήστη foivoleon που έκανε τη δημοσίευση όσο και το Μανώλη (χρήστης pitogiros) από τον οποίο τελικά παρέλαβα τον εκτυπωτή. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο !
  8. Ενδιαφέρομαι για τον "Θεσσαλονικιό" Printer. Αν θέλεις στείλε PM με contact details ...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.