Jump to content

BalthazaR

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by BalthazaR

  1. Το S.T.A.L.K.E.R. το λατρεύω. Ακόμα και έτσι όπως βγήκε τελικά και έφτασε στα χέρια μας. Η ατμόσφαιρα του ήταν μοναδική. Αν είχε βγει όπως έπρεπε και όταν έπρεπε, δεν νομίζω να υπήρχε gamer που να μην το ξέρει..Είχαμε μια ελπίδα με το Stalker 2, και χάθηκε και αυτή...:fist:
  2. BalthazaR

    S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernoby:πείτε τα όλα

    Το Shadow of chernobyl το είχα δοκιμάσει με κάμποσα mods. Όλα είχαν διαφορετική προσέγγιση. Complete, Super mod pack 2,4 λίγο από L.u.r.k.(δεν μου έτρεξε ποτέ σωστά και για αυτό το άφησα,έφταιγε βέβαια το hardware ) και το Autumn Aurora. Το Autumn aurora έχει πολύ ωραία γραφικά. φαίνονται και στο video.Το Super mod pack είχε αλλάξει πολλά και θα άλλαζε ακόμα περισσότερα στην v2,5 που ακόμα να βγει... Τώρα αν θέλεις επιπλέον περιοχές, περιμένεις το Lost Alpha ή δοκιμάζεις το Narodnaya Solyanka. Δεν το έχω δοκιμάσει, γιατί δεν είχα βρει το θάρρος να κατεβάσω τα άπειρα κομμάτια που το συνθέτουν, μιας και δεν υπάρχει έτοιμο προς κατανάλωση Έχει τις περιοχές των clear sky και call of pripyat, δεν είμαι σίγουρος αν έχει και επιπλέον.. Στο παραπάνω βίντεο αλλά και σε αυτό εδώ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CviUTCf-mS4]S.T.A.L.K.E.R. Autumn Aurora + Narodnaya Solyanka Mod - Bandits on ATP - YouTube[/ame] έχει συνδυάσει narodnaya solyanka με autumn aurora. Υπάρχουν αρκετά θεματάκια, αλλά αν γινόταν καλύτερη συγχώνευση τα αποτελέσματα θα ήταν πιστεύω εντυπωσιακά.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.