Jump to content

private

Members
  • Posts

    33
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by private

  1. private

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Κάπου έχω ένα char 32 και κάπου ένα char 20 Μπήκα πάλι τις προάλλες με το 10 μέρες free για το Aion 2.5 Empyrean Calling. Πάλι δε με τράβηξε το παιχνίδι. Στα 55 τα PVP είναι καλά; Δηλ. το ευχαριστιέστε; Είναι κάτι σαν τα siege του L2; Γιατί όσο γούσταρα τα siege στο L2, δεν γούσταρα τίποτα άλλο. Αν έχει τέτοιου είδους εμπειρία στα 55, τότε ενδέχεται να αξίζει τον κόπο.
  2. private

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Server; Έχει κόσμο ακόμα το AION;
  3. private

    Εξωδικο απο forthnet

    Έλιωσα!
  4. private

    Εξωδικο απο forthnet

    Να ληφθεί υπόψη ότι είμαι έξω από το χορό Εγώ προτείνω να το πας στα άκρα. Δηλ. να φτάσεις δικαστήριο μόνος σου, να πας μπροστά στο δικαστή και να τους πεις ό,τι ξέρεις και ό,τι έχεις κάνει. Δηλ. είναι ο καθένας υποχρεωμένος να κρατάει αποδείξεις για 5-6 χρόνια επειδή το θέμα ήταν "κλειδωμένο" σε κάποια πληροφοριακό σύστημα της FORTHNET; Τώρα δεν ξέρω πόσα θα πληρώσεις αν χάσεις. Αλλά και πάλι αυτοί για 95 ευρώ θα σε πάνε δικαστικώς; Ίσως να φοβίζουν τον κόσμο και όσοι φοβούνται να πάνε και να "τακτοποιούν".
  5. private

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Team Fortress 2, λίγο Magkicka, λίγο Counter Strike:Source, ελάχιστο WoW, ελάχιστο Starcraft 2:triniti:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.