Jump to content

drade

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by drade

  1. drade

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Μιλάω για τελωνείο για να δικαιολογήσουμε την διαφορά με το Xiamoishop και λέω το εξής: εάν το Xiaomishop στέλνει από αποθήκη της Ε.Ε. τότε έχει ήδη πληρώσει τελωνείο όταν εισήγαγε τις ποσότητες αυτές στην Ευρωπαϊκή αποθήκη της. Έτσι δικαιολογείται κάποια διαφορά στην τιμή διότι το merimobile όταν τα στέλνει με απλό ταχυδρομείο δεν πληρώνει καθόλου τελωνείο.
  2. drade

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Πιο πάνω γράφεις ότι η παραγγελία του xiaomishop γίνεται από αποθήκη που βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ίσως από εκεί να προκύπτει το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς δηλαδή η έλλειψη τελωνείου.
  3. drade

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Πράγματι, με τα μεταφορικά προκύπτει αξιοσέβαστη διαφορά.
  4. drade

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Το ελπίζω γιατί τα παρήγγειλα εχθές από Merimobiles 5$ διαφορά έχουν αν και δεν ξέρω τι πληρώνεις στα μεταφορικά με το xiaomiworld.
  5. drade

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Η εμφάνιση δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ και το σακκούλι καθόλου αλλά κατά τα άλλα είναι ίδιας απόδοσης και ποιότητας;
  6. drade

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Μπορείτε να μου πείτε από που μπορώ να αγοράσω 100% γνήσια Xiaomi Pistons IF edition; Διότι στο xiaomiworld δεν έχουν απόθεμα: Piston,xiaomi , iF Design,Earphone Ευχαριστώ! Εκτός άμα δεν έχουν διαφορά αυτά στο Merimobiles (πέραν της συσκευασίας και μόνο) οπότε τα χτυπάω!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.