Jump to content

asdf1234

Premium Members
  • Posts

    170
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About asdf1234

  • Γενέθλια 28/02/1985

asdf1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Like για τα φοβερα επιχειρηματα του...
  2. asdf1234

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Εχει σορτάρει τα παντα η Μακρή στανταρ..
  3. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Τωρα αληθεια οκ δεν σκεφτεστε οτι μπορει να δημιουργηθεί μια αναγκη η οτιδήποτε, τι θα πει οτι θα ξοδευω 60ε τη μερα παντα?? μπορει να ξοδεψω 10ε μια μερα μπορει 0ε μπορει να θελω και 1000 ομως, δεν βγηκε ο συριζα για αυτο ουτε ειναι κατι φυσιολογικο να συμβαινει, καταστροφη ειναι απλα.. Απορω που καποιοι ακομα και αυτο που ειναι οτι χειροτερο εχουμε ζησει οι περισσοτεροι σαν οικονομικη κατασταση το αντιμετωπιζουν λες και δεν τρεχει τιποτα οκ..
  4. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Σοβαρα τωρα?? Το παίζετε τρελιτσα μου φαινεται..
  5. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Οχι δεν μου αρκει γιατι δεν ειμαι μονος μου.. Ορμησε για τον λογο που ξερεις, για τον ιδιο λογο που ορμηξαν και οι βουλευτες του συριζα, για τον ιδιο λογο που τα εχουν σε χαρτοφυλακια στο εξωτερικο τα λεφτα τους.. Τι θες να κανουμε αναλυση της ψυχολογιας του κοσμου?? Ορμησε γιατι καταλαβε οτι ερχονται δυσκολες μερες με το τσιρκο που μπλεξαμε απλα..
  6. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Σου περναει απο το μυαλο οτι εχουμε και αλλους να ταισουμε που δεν εχουν τη δυνατοτητα να βγαλουν 60ε σαν ατομα, επισης οτι δεν τη θελαμε αυτη την κατασταση?? Μιας και μιλαμε για "προφητειες" εκτος απο τον προεδρο και ενας αλλος συμπαθης στο φορουμ επεσε μεσα: http://news247.gr/eidiseis/politiki/tromolagneia-adwni-me-to-poy-tha-prokhryxtei-to-dhmopshfisma-tha-kleisoyn-oi-trapezes.3438327.html
  7. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Αυτη ειναι η τελικη προταση των τοκογλυφων οπως την αναρτησε πριν απο λιγο η comission. Δεν τη διαβασα ακομα αλλα θα την συγκρινω με τη δικη μας σιγουρα και αυτο να κανετε και οσοι πατε για περηφανο ΟΧΙ η γερμανοτσολιαδικο ΝΑΙ.. http://europa.eu/rapid/press-release_IP-15-5270_en.htm
  8. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Σε σχεση με το ποιοι θα πανε να ψηφίσουν κτλπ, προσωπικα σκεφτομαι να μην παω αν και ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι μου. Ο λογος ειναι οτι το ερωτημα του δημοψηφισματος δεν φαινεται να ειναι σαφες, να παω να προσφερω τις γνωσεις μου free στον τσιπρα για να του πω τι να κανει δεν το ψηνω και τοσο ας αναλαβουν αυτοι που τον ψηφισαν και παιρνουν γραμμη, καλυτερα παραλια η καφεδακι.. Αν μας πει στα ισια ΝΑΙ η ΟΧΙ στην ΕΕ τοτε ναι και 1000km να ημουν θα πηγαινα, τωρα σε χαζομαρουλες του στυλ "burger η δραχμη σουβλακι και γιανη βαρουφακη" δεν θελω να συμμετάσχω.. Θα το σκεφτω ομως και αλλο και αν υπαρξει ενημερωση δηλαδη "να η προταση των δανειστων ναι η οχι αν οχι κανουμε αυτο κτλπ" σοβαρα και υπεύθυνα με ενα πλανο τοτε θα παω, ετσι οπως ειναι τωρα ειναι απλα κωμωδία η φαση..
  9. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Λαθος μεγαλο η 100% προκαταβολη φορου το ειπα στο thread της χρεοκοπιας νομιζω μαζι με τον ΦΠΑ. Αν έφερνε στο δημοψήφισμα τη δικη μας προταση και σου ελεγε ψηφίστε "ΝΑΙ" για να το τραβηξουμε οσο παει να περασει η δικη μας τι θα ψήφιζες??
  10. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Πακετο και με βαση τη δικη μας προταση ηρθε η αντιπρόταση του ΔΝΤ, για βαλτα μια διπλα διπλα να δεις. Σου φαινεται οτι τα δικα μας ειναι αναπτυξιακά και ωραια και του ΔΝΤ υφεσιακα?? Επισης οταν εβαλα την αντιπροταση ειπα οτι σε μερικα συμφωνω σε αλλα διαφωνω, σε αυτο που ειπα "Χριστινα κρατα γερα" ηταν οταν αναφερθηκε σε υπερβολική φορολογια και υφεσιακα μετρα απο τη μερια μας. Σε ολα εχω απαντησει..
  11. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Για ολες τις αυξησεις του ΦΠΑ γκρινιαζω μαλλον δεν παρακολουθεις καλα τι λεω, παντα υποστηριζα οτι χρειάζεται χαμηλός ΦΠΑ και φορολογια για την αναπτυξη. Το προβλημα με τα εισπρακτικά μεσα ειναι οπως σου ειπα οτι δεν γνωριζεις τι ακριβως θα εισπραξεις και "αν" θα εισπραξεις, διοτι εαν η υφεση συνεχιστεί δεν γνωριζεις εαν θα εχουν καν χρηματα να σε πληρωσουν, οπως και με τους φορους. Αυτα τα θεματα τα χειρίζονται οι τεχνοκρατες και οταν σου λενε οτι δεν τα δεχονται προφανως το βασιζουν σε μελετες που εκαναν που εσυ ο ιδιος παραδέχεσαι οτι δεν γνωριζεις απο αυτα. Περι μπομπολα και σε συγκριση με τις συνταξεις, μιλαμε για 2 εντελως διαφορετικα πραγματα, το βλεπεις λαθος δεν διαλεγεις οποιο σε βολευει καλυτερα για να βγει το 15 οπως σου ξαναειπα. Το ασφαλιστικο πρεπει να εξυγιανθει καλως η κακως, οτι μπορεις προσωρινα με ισοδυναμα να το μεταφερεις στο μέλλον δεν αλλαζει κατι. Ειμαστε εντελως off topic ομως και εχω απαντησει και ηδη σε πολλα απο αυτα στο θεμα της χρεοκοπίας.
  12. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Γιατι ελπιζεις να παρεις χρηματα τα οποια μπορει να παρεις μπορει και να μην παρεις, οι "θεσμοι" οταν αξιολογουν ενα τετοιο πλανο πρεπει να παιρνουν υποψιν τους το χειροτερο σεναριο οχι οτι ελπιζει να εισπραξει η κυβερνηση, οταν λες ομως 12% περικοπη στις συνταξεις ειναι ακριβως τοσο. Τι εννοεις να κοψουν απο τον Μπομπολα?? Να κοψουν οσο μπορουν να εισπραξουν φυσικα και νομιμα, το νουμερο ομως δεν ειναι αρκετο ουτε εξασφαλιζει μακροπροθεσμα εσοδα η την αναπτυξη της οικονομιας. Το θεμα ειναι οπως σου ειπα να γινει βιωσιμη η οικονομια μακροπροθεσμα οχι να βγαλουμε το 15 και το 16 και βλεπουμε μετα. Αυτο θα γινει οταν κανεις φιλικη τη χωρα για επενδυσεις, anyway τα λεμε αλλα μαλλον gg η φαση οπως ακουω atm οποτε τζαμπα πανε..
  13. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Και εσυ πως προτεινεις να κανουμε την Ελλας Α.Ε κερδοφορα?? Ρεαλιστικα ομως οχι οπως θα ηθελες να ειναι.. Προφανως δεν θα συμφωνησουμε οταν καποιος εχει ιδεοληψιες, εγω ειμαι ανοικτος σε καθε προταση αρκει να ειναι ρεαλιστικη. Πχ εσοδα απο φρουτακια και 5g δεν ειναι κατι ρεαλιστικο, οι περικοπες ειναι διοτι ειναι ακριβως οσο κοβεις.
  14. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Να κανουμε και ενα δημοψήφισμα αν θελουμε τον Messi στον Ολυμπιακο αν βγει "ΝΑΙ" η μπαρτσα πρεπει να μας τον δωσει αλλιως "δεν σέβεται την λαϊκή εντολή" Αφηστε που θα εχει και μεγαλύτερη συμμετοχή.
  15. asdf1234

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Ε για αυτο υπαρχει προβλημα, οταν παντα θα βγαινει καποιος να υποσχεται ενα διαφορετικο δρομο ενω δεν υπαρχει τοτε παντα σε infinite loop θα ειμαστε. Δεν μιλαμε να γινουν οι αριστεροι δεξιοι η το αντιστροφο μιλαμε να συμφωνησουμε σε βασικα πρακτικα πραγματα που πρεπει να γινουν ανεξαρτητα με την ιδεολογία. Απο κει και περα δεν βλεπω κατι κακο οι δεξιοι να υιοθετούν καποια σωστα πραγματα απο την αριστερα και το αντιστροφο. Εχουμε μια εταιρεια που μπαινει μεσα, πρεπει να την φτιαξουμε κανοντας οτι χρειαστει εγω αυτο υποστηριζω οχι να εκτελεσουμε τους συνταξιουχους και να απολυσουμε ολους τους δημοσιους οπως φαναζεσαι οτι θελω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.