Jump to content

danielbalko

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About danielbalko

  • Γενέθλια 15/07/1974

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

danielbalko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kingston SSDNow V300 120GB 2.5" Sata III Stand-Alone Drive SV300S37A/120G Τον έχω σε ένα Acer Laptop (Windows 8.1) και πετάει. Αν θες να σου στείλω ένα print screen από crystal disk για να δεις πραγματικές επιδόσεις σε sata3.
  2. danielbalko

    Πρόβλημα με Ssd Kingston V300

    Καλύτερα "Βασικός".
  3. danielbalko

    Πρόβλημα με Ssd Kingston V300

    Τίποτα φίλε μου εύχομαι να σε βοήθησα.
  4. danielbalko

    Πρόβλημα με Ssd Kingston V300

    Έχεις απόλυτο δίκιο. Το ξέχασα, το ανέφερες και στο αρχικό σου ποστ. Αφου ξεκινάει κανονικάμε τον άλλο δίσκο. Και αν δεν πετύχεις κάτι με το shift + F10 κάνε το εξής. Δες αν ο δίσκος είναι βασικός ή δυναμικός και αν είναι MBR ή GPT μέσα από την διαχείρηση του υπολογιστή. (δεξί κλικ στο εικονίδιο του υπολογιστή στην επιφάνεια εργασίας, μετά "διαχείριση" και μετά "μέσα αποθήκευσης". Πρέπει σχετκά με το partion του να έχει τις ίδιες ιδιότητες με τον δίσκο τον μηχανικό.
  5. danielbalko

    Πρόβλημα με Ssd Kingston V300

    Ώπα αυτό με την μπλε οθόνη δεν μου άρεσε. Αποσύνδεσε όλες τις συσκευές από τον υπολογιστή (έσω και έξω) και επίσης δοκίμασε μια - μια τις μνήμες. Αν μπορείς πόσταρε και τον κωδικό του σφάλματος που προκάλεσε την μπλε οθόνη.
  6. danielbalko

    Πρόβλημα με Ssd Kingston V300

    Όταν φτάσες στο σημείο της ολοκλήρωσης της εγκατάστασης και κλείσεις τον υπολογιστή από το κουμπάκι που τον ανοίγεις με παρατεταμένο πάτημα (περίπου 5sec) και τον ανοίξεις πάλι θα σταματήσει πάλι στο ίδιο σημείο? Δοκίμασε να πατήσεις shift + F10 όταν ξανακολλήσει να δεις αν σου εμφανίσει την μπάρα έναρξης. Αν την εμφανίσει μην κάνεις τερματισμό με τον κλασσικό τρόπο (έναρξη τερματισμός και κ.λ.π.) αλλά κλείστον πάλι με παρατεταμένο κράτημα του κουμπιού τερματισμού (10~15sec). Δες αν τον ξανανοίξεις θα μπει κανονικά στα windows?
  7. Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για το κινητό LG. σου στέλνω και pm σχετικά.
  8. Καληαπέρα σε όλους! Με αυτό το ποστ θα ήθελα να χαρίσω το μελάνι του θέματος μιας και δεν κάνει στον δικό μου εκτυπωτή. Η συσκευασία έχει ανοιχτεί αλλά η προστατευτική ταινία στην κεφαλή δεν έχει αφαιρεθεί. Το μελάνι είναι αυτό : http://www.microchip4u.gr/pegasus/products01/show00.php?code=666&pcode=SHOW_PROD666 Παραθέτω μια φωτογραφία του μελανιού : Είναι αρκετό καιρό σε αυτήν την κατάσταση, δεν γνωρίζω αν λειτουργεί και γιαυτό το χαρίζω. Θα προτιμηθούν άτομα από Θεσσαλονίκη. Ντανιέλ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.