Jump to content

paynemax

Premium Members
  • Posts

    169
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About paynemax

  • Γενέθλια 17/11/2011

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Χαιδαρι
  • Ενδιαφέροντα
    Φωτογραφια , PC Games
  • Επάγγελμα
    Ιδιωτικος Υπαλληλος

paynemax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. paynemax

    Guild Wars 2

    καλημερα σε ολους ! ! ! Μεχρι στιγμης εχω παιξει περιπου 4 ωρες(συνολικα) , εφτιαξα 3 διαφορετικους χαρακτηρες ωστε να εχω καλυτερη εικονα και να ειμαι οσο γινετε πιο αντικειμενικος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ(ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ) ! ! ! ! ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΛΑ , ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. INTERFACE ΔΥΣΚΟΛΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ. ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΡΙΟΣ/ΚΑΛΟΣ. ΑΝΟΥΣΙΑ QUESTS. ΒΑΡΕΤΟ. Τωρα αν ολα αυτα συμβαινουν επειδη ειναι BETA παω πασο , αλλα πραγματικα ΑΜΦΙΒΑΛΩ ! ! !
  2. paynemax

    Guild Wars 2

    Παιζω απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας το GW , αν δεν κανω λαθος 6 χρονια τωρα και επειδη εχω παρακολουθηση ολο το ιστορικο σχετικα με το GW2 , μιλαω απο τοτε που ακουγοταν οτι θα βγει το 2009, πιστευω οτι θα ειναι μεγαλη απογοητευση και εξηγω το γιατι.......Ο καθε φανατικος του συγκεκριμενου παιχνιδιου(οπως εγω)το περιμενει πως και πως ,φανταστητε λοιπον το τι εχει βαλει ο καθε ενας στο μυαλο του για το GW2 που το περιμενει 3 χρονια τωρα.Πιστευω οτι σε καμια περιπτωση δεν θα μπορεσει η εταιρεια να καλυψει ολα αυτα που ο καθενας εχει φανταστει ολα αυτα τα 3 χρονια που μας εχει στην αναμονη. Δεν λεω οτι δεν θα ειναι καλο , απλα θα φανταζει λιγο σε αυτο που ολοι περιμενουμε τοσο καιρο.
  3. paynemax

    The Witcher 2: Assassins of Kings

    το umbersampling ειναι ENABLED. Σχετικα με το παιχνιδι , η εγω δεν ξερω τι μου αρεσει μιας και δεν ημουνα ποτε fun τον RPG η απλα το παιχνιδι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
  4. paynemax

    The Witcher 2: Assassins of Kings

    Ναι υπηρχε διαθεσιμο στο πλαισιο. Παντως μου το γονατιζει το μηχανημα , με ολα στο high και ultra στην αρχη εδινε 60 fps σταθερα , αλλα μολις πηγα forest παιζει με 35-40 fps maximum.
  5. paynemax

    The Witcher 2: Assassins of Kings

    παιδες , πως βλεπω πια εκδοση εχω ωστε να δω αν χρειαζετε να κατεβασω το update?
  6. paynemax

    The Witcher 2: Assassins of Kings

    Thanks guys , τελικα θα παω να το παρω απο το πλαισιο την Δευτερα. Πληροφοριακα ριξτε μια ματια σε αυτο...... Play.com (UK): DVDs, Music CDs, MP3s, Video Games, Books, Electronics & Gadgets - Free Delivery *Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece. δεν το λεω για το συγκεκριμενο τιτλο αλλα γενικα.
  7. paynemax

    The Witcher 2: Assassins of Kings

    Eννοειτε για μενα ! ! ! ! Ηθελα να ξερα γιατι αγοραζω απο το steam ! ! !
  8. paynemax

    The Witcher 2: Assassins of Kings

    No comments ! ! !
  9. paynemax

    The Witcher 2: Assassins of Kings

    :OT: Tι στην ευχη συμβαινει με αυτο το STEAM , ειναι η δευτερα φορα που μου κανει το ιδιο...... Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company. Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again. μεταφορα κανω απο ebanking που γινετε απευθειας.
  10. paynemax

    The Witcher 2: Assassins of Kings

    Kαλημερα Παιδια , προσπαθω να βγαλω συμπερασμα με αυτα που εχει γραψει ο καθενας και απο διαφορα videos που εχω δει , αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλειξω στο αν θα μου αρεσει η οχι , σιγουρα προκειται για ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ μιας και εχω δει ελαχιστα αρνητικα σχολια. Βασικα , παιζω τα παντα απο FPS games εδω και χρονια αλλα κατα καιρους εχω δοκιμασει και παιχνιδια σαν το witcher(δεν το λεω με σιγουρια) οπως....dungeon siege , guildwars που μπορω να πω οτι μου αρεσαν. Για να γινω λιγο πιο συγκεκριμενος δεν μπορω τους μεγαλους διαλογους , που πρεπει να παρακολουθησω ολη την συζητηση αναγκαστηκα γιατι σε καποιο σημειο απο τις 1000 προτασεις θα πει μια λεξη(κλειδι) που θα πρεπει να κρατησω ωστε να λυσω ενα γριφο μετα απο αλλες 4 ωρες gameplay. Επισης δεν μπορω το ατελειωτο ψαξιμο δλδ...να ψαχνω μια πυλη που θα ειναι εμφανιζεται μονο οταν εχει πανσεληνο δεν εχει συννεφια και οταν ολοι οι πλανητες ειναι σε ευθυγραμμιση με τον ηλιο. Αν ειδα καλα εχει στοιχεια action πραγμα καλο για τα δικα μου γουστα. Να το αγορασω , η θα πανε τσαμπα τα 50€?(παντα για τα δικα μου γουστα)
  11. paynemax

    Δείξτε το κουτί σας...

    Eχει γινει λιγο λατερνα ε???? Μου περασε και μενα απο το μυαλο αλλα δεν μπορουσα να αποφασισω. Ευτυχως που ο red fan αλλαζει χρωματα , θα τον βαλω blue ωστε να ειναι ολα ομοιομορφα. Τhanks ! ! ! Μπλε και πρασινο ισως να ειναι και παλι υπερβολη αλλα ειναι και τα δυο αγαπημενα χρωματα.
  12. paynemax

    Δείξτε το κουτί σας...

    Aντε και τελειωνω , 2 πραγματα μενουν ακομα.... α)bitfenix καλωδια(white/black) , περιμενω το 8pin pcix ωστε να βαλω συνολικα την παραγγελια (out of stock) β)Το πλαινο να γινει ολο plexiglass και αν οχι ολο να κοπει η μεγαλυτερη επιφανεια του ηδη υπαρχοντος πλαινου και να τοποθετηθει plexiglass , δεν εχω αποφασισει ακομα.
  13. paynemax

    Portal 2

    Μολις τελειωσα το PORTAL2. Απλα το παιχνιδι δεν υπαρχει , το τελος ηταν ολα τα λεφτα ! ! ! Αν και η ιστορια μας εχει διδαξει οτι οι συνεχειες παιχνιδιων συνηθως ειναι "πατατα" (στην συγκεκριμενη περιπτωση εχει και πρωταγωνιστικο ρολο) η VALVE για ακομη μια φορα αποδεικνειη το αντιθετο , δεν ειναι απλα το ιδιο καλο απο το πρωτο portal , ειναι σκαλες ανωτερο. Υ.Γ. Αυτο σημαινει ΠΑΙΧΝΙΔΙ με την εννοια τις λεξης.
  14. paynemax

    3DMark 11

    Tελος , εισαι τρελος ! ! ! χαχαχαχαχ τι SCORE ειναι αυτο ρε? Ακου εκει 4 χ 580 Παντως με μια γρηγορη ματια που εριξα , οι καρτες μου ειναι πιο γρηγορα χρονισμενες απο την μανα τους.Οποτε λογικα η διαφορα πρεπει να ειναι απο τον επεξεργαστη.
  15. paynemax

    3DMark 11

    Eυχαριστω δεν θα παρω ! ! ! Πληρωνω στην ΔΕΗ παγεια 450-550€ , θα μπορουσα πω κι αλλους λογους αλλα αυτος αρκει ! ! !!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.