Jump to content

sr4u

Members
  • Posts

    42
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sr4u

  • Γενέθλια 22/09/1984

sr4u's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sr4u

    Κοστολόγηση Η/Υ

    μμ ναι πιστεύω καλύτερα ξεχωριστά..θα το σκεφτώ.ευχαριστώ πολύ όλους
  2. sr4u

    Κοστολόγηση Η/Υ

    Ε και το κουτί το είχα πάρει 270 ευρώ απο amazon και είναι γαμώ τα design.anyway, ναι 16gb σύνολο.350???wtf??? ε τότε δε συμφέρει να το πουλήσω καν..:p και η μητρική πάντως μια χαρά είναι δεν ξέρω γιατί λές ότι δεν κάνει για τίποτα..z77 είναι (ok δεν ξέρω αν κάνει για oc αλλά who cares δεν χρειάζεται oc, μια χαρά τα παίζει όλα)
  3. sr4u

    Κοστολόγηση Η/Υ

    Ναι έχεις δίκιο, οι μνήμες νομίζω έχουν lifetime , την κάρτα την πήρα μόλις κυκλοφόρησε οπότε λογικά έχει 1 χρόνο ακόμα περίπου.Ξέχασα να πω και το PSU.Είναι Corsair 1000w δε θυμάμαι μοντέλο, πρέπει να έχει ακόμα 3-4 χρόνια εγγύηση.Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα Θα ήθελα μία κοστολόγηση του Η/Υ μου.Σκέφτομαι να τον πουλήσω. Case: Silverstone RV02-E Mobo: MSI Z77A-G45 CPU: Intel I5 2500 3.3GHz Ram: 4x Kingston KHX1600C10D38G 4GB SSD: Intel 330 120gb GPU: Asus Strix 970 4GB Τίποτα απο τα παραπάνω δεν έχει εγγύηση. Ευχαριστώ
  5. sr4u

    Rise of the Tomb Raider <10e

    Εμένα στο windows store μου λεει "this app is not compatible with this device" ειτε στα ελληνικα το εχω το region ειτε στα ουκρανικα/ινδικα το ιδιο λεει..Any help please? Μιλησα και με microsoft μου λεει οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα στο δικο μας region (υποτιθεται για το ελληνικο region) μηπως πρεπει να κανω και τπτ αλλο εκτος απο restart μετα την αλλαγη του region? διαβασα και ολο το θεμα στο neogaf.com αλλα δεν βρηκα κανεναν να εχει παθει το ιδιο..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.