Jump to content

hyperlost

Members
  • Posts

    45
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by hyperlost

  1. Με κάτι τέτοια ασχολείται το marketing team της intel και έχουν χάσει το "καράβι" των πωλήσεων καθώς οι χρήστες συστημάτων intel μεταπήδησαν μαζικά σε AMD 3600 (ούτε καν Χ, ουτε καν 3700Χ), λόγω χρημάτων που έκαναν τα 8700Κ, 9700Κ CPU.

     

     

    • Like 1
  2. Δεν καταλαβαίνω τελικά με την P (Professional) σειρά τι παίζει... Επαγγελματία σε 27" και να έχει 1080 ανάλυση δεν ξέρω κανένα να ψήνεται σήμερα. Είναι υποδεέστερη απο την σειρά U (ultra sharp) αλλά διαφημίζεται σαν επαγγελματική (?)

  3. Για αυτο ειπα κριμα που γινεται αυτό στους εργαζόμενους. Στο τέλος ξέρουμε πάντα ποιοι πληρώνουν την "αναδιοργάνωση" ... 

     

    Το σχόλιο μου ακουμπαγε αλλού και δεν το εξηγησα καλά. Αφησα να υποννοηθεί οτι η απληστία της ιδιας της εταιρίας οδήγησε εκεί.  Η εταιρία δεν πουλά προϊόντα που τα βρίσκουν άξια για αναβάθμιση οι καταναλωτές. Όχι μόνο γιατί έχει αλλάξει η αγορά (smartphones, ταμπλέτες κ.α.) αλλά γιατί και τα προϊόντα της δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Οι επιδόσεις των προηγούμενων σειρών είναι αρκετά δυνατές ακόμα και μας λένε ότι θα έχουμε πλεον περισσότερες σειρές για αλλαγή λιθογραφικης, λες και θα πληρώσει ο μέσος καταναλωτής όλη αυτήν την διαδικασία. Μπορούσαν άνετα να έκαναν αλλαγές για να μην έφτανε εκεί το πραγμα, πχ να ρίξουν τιμές στους επεξεργαστές να πουλήσουν νεράκι... Λες και εχει μεγαλη διαφορα η τιμη κατασκευης cpu των 3.0GHz με των 3.5GHz (ίδιας αρχιτεκτονικής)... Αερα πληρωνουμε και ονομα στα περισσότερα. Προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξιγκι για να βγάλουν κέρδη και στο τέλος οι καταναλωτές τους δείχνουν το δακτυλακι τους. Δεν λέω ποιο γιατί θα παίξει ban.

  4. Μήπως αναμενόμενο?? Μιλάμε για ελάχιστες βελτιώσεις από τις προηγούμενες γενιές επεξεργαστών με ίδιες ή αυξημένες τιμές... Με την νεώτερη σειρά (6700) να κάνει hung out η cpu απο καμία πολύπλοκη/πολύωρη ανάλυση . Με τον ανταγωνισμό να κοιμάται τελείως... Πραγματικά γιατί να αναβαθμίσει κάποιος και πως να βγάλει τα συνηθισμένα κέρδη η ίντελ? Κρίμα για τους εργαζομένους πάντως.

  5. Σε επίπεδο πακέτου έχει καλύτερο εξοπλισμό από το rift. Έχει αρχίσει να πέφτει διαφήμιση και στο steam για το HTC vive. Αλλά ρε παιδιά με αυτές τις τιμές για τα VR πακέτα ποιοι θα τα πρώτοαγοράσουν; Ή κατάσταση θα γίνει όπως ήταν με τις κονσόλες την δεκαετία του 90... Που μαζευομασταν σε σπίτια γιατί ένας είχε κονσόλα ... Προσπαθώ να δω θετικά το VR και φοβάμαι να καταλήγει σαν το 3d ... 

    • Like 1
  6. Πανάκριβα πλέον τα Huawei. Δεν ξέρω αν είναι επειδή μπήκε το όνομα leica στην μέση ή επειδή ανέβασε ποσοστά και το όνομά της έγινε πιο γνωστό. Σε αυτές τις τιμές παίζει ανταγωνισμος διαφορετικός. Μάλλον να προβλεπω πτώση τιμής σε λιγο(?)

  7. Μια χαρά βγάζει τούμπανα στα 1500+ ευρώ, να βγάλει κάτι αντίστοιχα τούμπανο στα 350 χρονικά σωστά δυσκολεύεται. έπρεπε να πάρει η μισή γη 970 με το μισό προβληματικό gb για να νιώσει.

  8. Είναι πολύ καλά λαπτοπ αλλά στην Ελλάδα δεν εισάγονται ακόμα. Η gaming σειρά τους είναι η Aorus  και είναι άριστα σε ποιότητα. Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άλλα gaming λαπτοπ όπως alienware και MSI, μακάρι να εισαχθούν επίσημα στην Ελληνική αγορά. 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.