Jump to content

hyperlost

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About hyperlost

 • Rank
  Registered User
 • Birthday 08/20/1985

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Και εμένα μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για τέτοια αγορά. Αλλά όπως είπαμε δεν μπορείς να έχεις τόσα σε μικρό σώμα και να μην το πληρώνεις. Ο φίλος σου ξέρει μάλλον οτι στο ζητάει συγκεκριμένα, αφού έχει ήδη 2 dslr. Με τα ίδια λεφτά παίρνει εξάλλου extender της εταιρίας του, που γενικά θα έχει πολύ καλύτερη ευκρίνεια από το φακό μιας travel super zoom μηχανής. Αντικειμενικά όποια και να πάρει από τις 2 διαλέγει ανάμεσα στα τοπ της κατηγορίας. Για μένα η panasonic είναι καλύτερη επιλογή καθώς προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά. Κρίνω δηλαδή την τιμή της canon ακριβή για αυτά που προσφέρει σε σχέση με την τιμή της panasonic. Τώρα το 4Κ που τραβάει η panasonic δεν είναι η καλύτερη ποιότητα σε νυχτερινές λήψεις, αλλά και πάλι είναι 4Κ. Αν θέλει καλό 4Κ αυτό πληρώνεται ακριβα. Δεν ξέρω καθόλου με αντιπροσωπεία panasonic τι παίζει Ελλάδα όμως. Ποτέ δεν είχα τέτοια μάρκα. Οπότε μπορεί να είναι κάτι και αυτό που θα επηρεάσει την απόφαση του. Παρουσίασε του τα στοιχεία, να διαβάσει αυτός κανα review να πάρει την επιλογή μόνος του. Όπως είπαμε θα διαλέξει ανάμεσα στα 2 καλύτερα μοντέλα της κατηγορίας. Έχει ήδη dslr άρα θα μπορεί να καταλάβει και να κρίνει μόνος του τις ανάγκες του και ποια αγορά θα του ταιριάζει καλύτερα.
 2. Χωρίς να είμαι ειδικός σε αυτή την κατηγορία- travel super zoom- η κανον φαίνεται τίμια επιλογή. Αλλά καλύτερα να πάει στην πιο ακριβή (κατα 32 ευρώ +/-) panasonic ΤΖ80. Αυτό γιατί ο αισθητήρας είναι ίδιος σε αυτές τις κατηγορίες (1/2.3 CMOS ) και η Panasonic έχει viewfinder, τραβάει 4Κ και έχει touchscreen οθόνη. Αν δεν τον νοιάζουν αυτά, ειδικά το evf και το 4Κ τότε πάει σε κανον. Το ζουμ σε τέτοια μεγέθη χωρίς viewfinder δεν γίνεται... Οι αντίστοιχες σειρές της νικον σε τέτοια κατηγορία (μεγάλο οπτικό ζούμ και μικρό σώμα) είναι η Α900 και S9900 που μου φαίνονται χειρότερες. Εδώ και ένα συγκριτικό ανάμεσα σε SX720 και TZ80. Να του πεις του φίλου σου ότι αν θέλει όντως σουπερ ζουμ άλλες σειρές είναι καλύτερες που όμως δεν τις λες και τόσο μικρές (nikon P). Δυστυχώς επειδή έχω δοκιμάσει σουπερ ζουμ μηχανές δεν μπορώ να πω ότι η ποιότητα είναι μεγάλη στα υψηλά ζουμ. Δηλαδή δεν είναι καθόλου sharp οι λήψεις που βγάζουν σε μεγάλο ζουμ. Κάνεις και κάποιες παραχωρήσεις δυστυχώς αν τα θες όλα σε ένα πακέτο.
 3. Τα enermax ειναι απο τα καλύτερα τροφοδοτικά. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν, αλλα οι τιμές τους είναι τσιμπημένες και αυτό δεν βοηθάει την διάδοση τους...
 4. Δεν έχω καταλάβει, δεν υπάρχει επίσημα για Ελλάδα, αλλά μπορείς να κατεβάσεις το .apk και δεν θα έχεις πρόβλημα μετά?
 5. Άρα είναι παντού πιο γρήγορη η 1060 απο την rx480? Ακόμα και στο DX12?
 6. Ενδιαφέρον. Φαίνεται να καλυτερεύει η κατάσταση (PCIe specifications δεν ακολουθούσε). Για να δούμε στην συνέχεια τι παίζει.
 7. Ωραία αλλαγή στην τιμή. Βέβαια και το κόστος λάμπας είναι κάτι που πρέπει να κοιτάει κάποιος σε ένα προβολέα. Συνήθως φθηνοί τείνουν να έχουν ακριβές λάμπες...
 8. Δεν καταλαβαίνω τελικά με την P (Professional) σειρά τι παίζει... Επαγγελματία σε 27" και να έχει 1080 ανάλυση δεν ξέρω κανένα να ψήνεται σήμερα. Είναι υποδεέστερη απο την σειρά U (ultra sharp) αλλά διαφημίζεται σαν επαγγελματική (?)
 9. Ευχάριστο το νεο για την θερμότητα στο χώρο των λάπτοπ
 10. Αν οι εύκαμπτες οθόνες μείνουν όπως είναι στο βίντεο της ταμπλέτας, προβλέπω και άλλη μείωση στις πωλήσεις.
 11. Εμένα μου κάνει εντύπωση που πριν κατηγορούσαν τo Google για τακτικές κλειδώματος του android και τελικά πήγαν στον άλλο ελεύθερο της αγοράς (not)...
 12. Το συγκεκριμένο πρόβλημα με το spacebar το έχω δει σε αρκετά 17αρια MSI. Πίστευα ότι το είχαν διορθώσει. Επειδή το είχα ψάξει παλιότερα είναι τι θα σου κάτσει δυστυχώς. Για κάποιο λόγο δεν το είχαν όλοι το πρόβλημα. Μπορεί επειδή να έχεις νεώτερη σειρά να είναι άλλο το θέμα σου. Ενημέρωσε μας για την συνέχεια.
 13. Για κάτι τέτοια αξίζει το thelab! Οργανωμένη μελέτη με έρευνα αγοράς και πολύ μπροστά υλοποιήσεις... Εχω βάλει ledoταινία που πήρα απο κινεζο ebay, αλλά εκεί που διάβαζα για το προφίλ αλουμινίου έμεινα... Μπράβο!
 14. Για αυτο ειπα κριμα που γινεται αυτό στους εργαζόμενους. Στο τέλος ξέρουμε πάντα ποιοι πληρώνουν την "αναδιοργάνωση" ... Το σχόλιο μου ακουμπαγε αλλού και δεν το εξηγησα καλά. Αφησα να υποννοηθεί οτι η απληστία της ιδιας της εταιρίας οδήγησε εκεί. Η εταιρία δεν πουλά προϊόντα που τα βρίσκουν άξια για αναβάθμιση οι καταναλωτές. Όχι μόνο γιατί έχει αλλάξει η αγορά (smartphones, ταμπλέτες κ.α.) αλλά γιατί και τα προϊόντα της δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Οι επιδόσεις των προηγούμενων σειρών είναι αρκετά δυνατές ακόμα και μας λένε ότι θα έχουμε πλεον περισσότερες σειρές για αλλαγή λιθογραφικης, λες και θα πληρώσει ο μέσος καταναλωτής όλη αυτήν την διαδικασία. Μπορούσαν άνετα να έκαναν αλλαγές για να μην έφτανε εκεί το πραγμα, πχ να ρίξουν τιμές στους επεξεργαστές να πουλήσουν νεράκι... Λες και εχει μεγαλη διαφορα η τιμη κατασκευης cpu των 3.0GHz με των 3.5GHz (ίδιας αρχιτεκτονικής)... Αερα πληρωνουμε και ονομα στα περισσότερα. Προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξιγκι για να βγάλουν κέρδη και στο τέλος οι καταναλωτές τους δείχνουν το δακτυλακι τους. Δεν λέω ποιο γιατί θα παίξει ban.
 15. Μήπως αναμενόμενο?? Μιλάμε για ελάχιστες βελτιώσεις από τις προηγούμενες γενιές επεξεργαστών με ίδιες ή αυξημένες τιμές... Με την νεώτερη σειρά (6700) να κάνει hung out η cpu απο καμία πολύπλοκη/πολύωρη ανάλυση . Με τον ανταγωνισμό να κοιμάται τελείως... Πραγματικά γιατί να αναβαθμίσει κάποιος και πως να βγάλει τα συνηθισμένα κέρδη η ίντελ? Κρίμα για τους εργαζομένους πάντως.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.