Jump to content

Calydon

Premium Members
  • Posts

    86
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Calydon

  1. Πόσο γαμάτη ιδέα και υλοποίηση;! Με τόσο λίγο development και κάθε λίγους μήνες βγάζουν φοβερά ενδιαφέροντα πραγματάκια για το παιχνίδι. Λίγο χρήμα να έριχνε η ριμαδοBlizz στο Diablo και ειλικρινά πιστεύω ότι θα ήταν εξίσου δυνατός τίτλος με τους άλλους της. Ανυπομονώ να μπει το patch με τον Necro να ξαναπιάσω το game!

     

    Από τώρα βλέπω τα σκηνικά:

    Εγώ: Πωπω φίλε έβγαλα 200άρι rift!

    Φίλος: Άσε ρε! Με την X overpowered κλάση που παίζεις είναι easy mode!

    Εγώ:

     LdrYtof.png

     

  2. Έστω ότι

    - Η πιθανότητα ένα drop να είναι Ancient είναι P(A).
    - H πιθανότητα ένα Ancient drop να έχει καλά stats είναι P(K).
    - Η πιθανότητα ένα Ancient να είναι Primal είναι P(PA).

    Μέχρι και σήμερα η πιθανότητα ενός Ancient drop να είναι πολύ καλό δίνεται από τον τύπο P(γαμάουα)=P(A)*P(K).

     

    Μετά την είσοδο των Primals στο παιχνίδι η πιθανότητα ενός Ancient drop να είναι πολύ καλό θα δίνεται από τον τύπο P(γαμάουα) + P(PA).

     

    Η συγκεκριμένη αλλαγή θα βοηθήσει περισσότερο τους casual players και λιγότερο τους hardcore, καθώς οι τελευταίοι έχουν ήδη close-to-bis items. Η αλλαγή είναι πολύ καλή και η κατεύθυνση που ακολουθούν οι devs είναι θετική. Το επόμενο πρόβλημα που θα πρέπει να διευθετηθεί είναι τα paragons. Με τους τωρινούς ρυθμούς αλλαγών σε κανένα-δύο χρόνια ίσως να έχουν αλλάξει κάτι. :hehe:

  3. Έχει βγει off topic η συζήτηση αλλά είμαι περίεργος. Από πού συμπεραίνεις ότι η golden era του gaming ήταν μεταξύ 1985-2005; Τι είχαν αυτές οι δύο δεκαετίες που δεν υπάρχει σήμερα; (για context είμαι 30 ετών οπότε τις έχω ζήσει)

    Με συγχωρείς αλλά η πρόταση μου ακούγεται κάπως έτσι :p :

    Q6WQl9p.jpg

    • Like 1
  4. Τα paragons επιτρέπουν σε κάποιον που έχει φαρμάρει αρκετά, αλλά είχε κακή τύχη στα drops/rolls του, να ανταγωνιστεί κάποιον που του έχουν κάτσει όλα τα items με ιδανικά stats. Ως εκ τούτου η season παραμένει competitive μέχρι την τελευταία της μέρα.

  5. Καλή χρονιά σε όλους!

     

    Είπα να ξαναπιάσω το παιχνίδι και έκανα έναν seasonal WD (firebats build). Έχω φαρμάρει 728 Paragons atm και κατάφερα ένα ταπεινό 282 στο solo WD :hehe:. Όποιος είναι σε ανάλογο επίπεδο παρακαλείται να κάνει add -> Calydon#2394 !

  6. Overwatch λένε τη χρυσή αγελάδα... Το WoW όπως πάντα έτσι και τώρα, θα κάνει ένα μπαμ για ένα εξάμηνο, έπειτα θα κοιτιούνται όλοι μεταξύ τους για ενάμιση χρόνο μέχρι να βγει το καινούριο expansion και φτου κι απ'την αρχή. Βγαίνω εκτός θέματος όμως.

     

    Το Diablo 3 είναι ένα εξαιρετικό game το οποίο πάσχει, διότι δεν είναι επικερδές.

     

    Δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε σε μία εποχή οπου κυριαρχεί το μοντέλο των freemium games. Πλέον κάθε επιτυχημένο παιχνίδι έχει micro-transactions πράγμα καθόλου τυχαίο. Όλα τα μεγάλα MOBA (DotA, LoL, HotS), όλα τα μεγάλα FPS (CS:GO, OW, BF, CoD), όλα τα μεγάλα MMOs (WoW, EVE, GW) έχουν έσοδα από μικροαγορές.  Όλα εκτός του Diablo 3... (εκτός από την Κίνα). Το 5% των παικτών πληρώνει ώστε να απολαμβάνει το game, το υπόλοιπο 95%. Είναι λογικό λοιπόν η Activision να στρέφει αλλού το ενδιαφέρον της. Σε τίτλους περισσότερο προσοδοφόρους.

     

    Για να έχει ένα game μεγάλο playerbase χρειάζεται να είναι φρέσκο και ελκυστικό.

    Για να είναι φρέσκο και ελκυστικό θέλει updates και content.

    Για να έχει updates και content χρειάζονται χρήματα.

    Χρήματα έρχονται από συνδρομές (πεπαλαιωμένο σύστημα βλ. WoW) και in-game αγορές.

     

    Ας είμαστε ειλικρινείς και ρεαλιστές. Τα 50-60 ευρώ της αρχικής αγοράς του παιχνιδιού δεν αρκούν για να είναι σε διαρκές development ένας τίλτος για 4,5 χρόνια.

     

    Στην επόμενη Blizzcon θα γίνει κάποια ανακοίνωση για το Diablo, αυτό είναι σχεδόν σίγουρο. Αν ανακοινώσουν το Diablo 4 ας ελπίσουμε να έχει μικροαγορές. Για τους περισσότερους από εμάς κάτι τέτοιο δεν θα έχει σχεδόν καμία αρνητική επίπτωση, όμως το το game θα παραμείνει ζωντανό και φρέσκο για  τη διάρκεια του.

     

    Στην υγειά του 5% λοιπόν! :beer:

    • Like 1
  7. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους lab-ηδες του καλύτερου mmorpg! Εύχομαι το καινούριο έτος να σας γεμίσει με ancients όλα τα slot και να χιλιάσετε τα paragon στην καινούρια season!  :hehe:  :hehe:  :hehe:  Cheers!

     

    tIp9TwK.jpg

    • Like 9
  8. Ωραία περίληψη των αλλαγών στα buffs, που παρουσιάστηκαν στη Bizzcon.

     

  9. Με το πέρασμα των 5 ημερών,ρωτήστε αρχικά τους επαγγελματίες εάν πρόσεξαν διαφορά,(απίθανο το κόβω να μην πρόσεξαν),πόσο χρόνο εξοικονόμησαν(αν ηταν βαρύ το πρόγραμμα τους) και βέβαια εαν μείναν ικανοποιημένη.

    Φανταστείτε στις δημόσιες υπηρεσίες να τρέχαν τα πάντα σε SSD's.Oυδεμία ουρά.

    Ο λόγος που δημιουργούνται ουρές στις δημόσιες υπηρεσίες δεν είναι οι ταχύτητες ανάγνωσης των Η/Υ που έχουν...

    • Like 9
  10. Καλησπέρα. Τι επαγγελματίες επιλέχθηκαν και με τι κριτήρια; Νομίζω έχει μεγάλη σημασία το συγκεκριμένο ερώτημα, διότι ο παράγοντας "επάγγελμα" θα επηρεάσει σημαντικά τα συμπεράσματα της έρευνας. Αναμένουμε τα αποτελέσματα!

  11. Φοβάμαι πως κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο Chosen...

     

    Aς υποθέσουμε ότι δύο dps builds, Α και Β, μιας τυχαίας κλάσης έχουν διαφορά 1% damage/efficiency/whatever μεταξύ τους. Ο elitist/theorycrafter/πες-τον-όπως-θες που κυνηγάει το Rank #1 προφανώς και θα επιλέξει το build Α με το +1%, διότι πολύ απλά 1%>0%. Για τον ίδιο λόγο το build Α θα γίνει η νόρμα στα υψηλότερα ranks. Οι streamers/youtubers θα ακολουθήσουν τον σίγουρο δρόμο του theorycrafter για τα extra views και μαζί τους θα ακολουθήσει και όλο το κοινό τους. Σύντομα η συντριπτική πλειοψηφία θα χρησιμοποιεί το build Α. Σαν συνέπεια και επειδή /s/ όλοι είναι ΠΡΟΦΑΝΏΣ και γ@μώ τους elitists, άπαξ και δουν άτομο με το build Β στο group τους, θα την κάνουν άλα πλάγια ή θα τον σουτάρουν επειδή "Το build Α είναι το καλύτερο ρε φιλαράκι... Διάβασε κάνα φόρουμ και μετά μπες σε queue..." /s. Καλή τύχη σε όσους θέλουν να φαρμάρουν σε 4άδες με άλλο build!

     

    Αν και τώρα που το σκέφτομαι ίσως αυτό να ήταν ένα εξαιρετικό κίνητρο για να ξεκινήσει κάποιος solo farming... P70 οι προσευχές σου εισακούστηκαν! Χαχαχα!  :hehe:

    • Like 1
  12. ετσι για το εγκυκλοπαιδικό του θέματος, για δωστε more info για το cheat, link ?

     

    btw είμαι ο μόνος εδώ που δεν έχω κραφτάρει hellfire amulet για κανεναν ήρωα, μόνο 1-2 hellfire rings μουφες για τον monky μου. :hehe: :hehe:

    • Like 1
  13. είναι αργά να το ξεκινήσω; το βρήκα με 45 ευρά μαζί με expansion 

     

    Την είχα δει κι εγώ την προσφορά και έψησα δύο φίλους να το τσιμπήσουν το παιχνίδι! Είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσεις, σενιόρ!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.