Jump to content

Calydon

Premium Members
  • Posts

    86
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Calydon

  • Γενέθλια 01/09/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.046 Εμφανίσεις προφίλ

Calydon's Achievements

  1. Calydon

    MSI GTX 1060 GAMING X 6G

    Η κάρτα πουλήθηκε οπότε παρακαλώ να κλείσει. Ευχαριστώ
  2. Πωλείται η κάρτα του τίτλου MSI GTX 1060 GAMING X 6G (MSI link). Είναι σε κατάσταση καινούριας, χωρίς το παραμικρό ίχνος φθοράς ή σκόνης. Θα την παραλάβετε στην αρχική της συσκευασία, μαζί με όλα τα παρεκλόμενα, σαν να την πήρατε από το κατάστημα. Πρόκειται για την καλύτερη υλοποίηση του τσιπ, με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και αθόρυβη λειτουργία. Έχει χρησιμοποιηθεί για ελαφρυ gaming (κυρίως WoW και DotA 2). Περιοχή: Αθήνα, Μαρούσι Review της κάρτας στο TechPowerUp ->εδώ<-, στο Guru3d ->εδώ<-, στο Tom's Hardware ->εδώ<-
  3. Calydon

    Νέο ARK 90 PC case, από την DEEPCOOL

    @l2phile Η εικόνα που κάνεις link είναι η εξωτερική όψη του exhaust του liquid cooler, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες του θέματος (πρώτη και τρίτη φωτό).
  4. Calydon

    Νέο ARK 90 PC case, από την DEEPCOOL

    Με ανύπαρκτό intake για να βράζει η GPU, κολλημένη στο παράθυρο. Εξαιρετικό design στην προνομιακή τιμή των €250!
  5. Αφού μπαίνεις στον κόπο να κάνεις το post, δώσε και τα απαιτούμενα links για εμάς που δεν έιμαστε τόσο "ψαγμένοι".
  6. Calydon

    Diablo 3

    Πόσο γαμάτη ιδέα και υλοποίηση;! Με τόσο λίγο development και κάθε λίγους μήνες βγάζουν φοβερά ενδιαφέροντα πραγματάκια για το παιχνίδι. Λίγο χρήμα να έριχνε η ριμαδοBlizz στο Diablo και ειλικρινά πιστεύω ότι θα ήταν εξίσου δυνατός τίτλος με τους άλλους της. Ανυπομονώ να μπει το patch με τον Necro να ξαναπιάσω το game! Από τώρα βλέπω τα σκηνικά: Εγώ: Πωπω φίλε έβγαλα 200άρι rift! Φίλος: Άσε ρε! Με την X overpowered κλάση που παίζεις είναι easy mode! Εγώ:
  7. Calydon

    Diablo 3

    Έστω ότι - Η πιθανότητα ένα drop να είναι Ancient είναι P(A). - H πιθανότητα ένα Ancient drop να έχει καλά stats είναι P(K). - Η πιθανότητα ένα Ancient να είναι Primal είναι P(PA). Μέχρι και σήμερα η πιθανότητα ενός Ancient drop να είναι πολύ καλό δίνεται από τον τύπο P(γαμάουα)=P(A)*P(K). Μετά την είσοδο των Primals στο παιχνίδι η πιθανότητα ενός Ancient drop να είναι πολύ καλό θα δίνεται από τον τύπο P(γαμάουα) + P(PA). Η συγκεκριμένη αλλαγή θα βοηθήσει περισσότερο τους casual players και λιγότερο τους hardcore, καθώς οι τελευταίοι έχουν ήδη close-to-bis items. Η αλλαγή είναι πολύ καλή και η κατεύθυνση που ακολουθούν οι devs είναι θετική. Το επόμενο πρόβλημα που θα πρέπει να διευθετηθεί είναι τα paragons. Με τους τωρινούς ρυθμούς αλλαγών σε κανένα-δύο χρόνια ίσως να έχουν αλλάξει κάτι.
  8. Calydon

    Diablo 3

    Πρακτικά buff στο drop rate των καλών ancient.
  9. Calydon

    Diablo 3

    Έχει βγει off topic η συζήτηση αλλά είμαι περίεργος. Από πού συμπεραίνεις ότι η golden era του gaming ήταν μεταξύ 1985-2005; Τι είχαν αυτές οι δύο δεκαετίες που δεν υπάρχει σήμερα; (για context είμαι 30 ετών οπότε τις έχω ζήσει) Με συγχωρείς αλλά η πρόταση μου ακούγεται κάπως έτσι :
  10. Calydon

    Diablo 3

    Από diablofans
  11. Calydon

    Diablo 3

    PTR 2.5.0 Patch notes http://us.battle.net/d3/en/blog/20529333/patch-250-ptr-notes-1-31-2017 -Primal Ancient Items Legendary and Set items will now have a chance to roll as Primal Ancient. These items are more rare than Ancient items and have increased stat ranges. Καρκίνιασα...
  12. Calydon

    Diablo 3

    Πέσαμε σε διψήφιο
  13. Calydon

    Diablo 3

    EDIT:
  14. Calydon

    Diablo 3

  15. Calydon

    Diablo 3

    Τα paragons επιτρέπουν σε κάποιον που έχει φαρμάρει αρκετά, αλλά είχε κακή τύχη στα drops/rolls του, να ανταγωνιστεί κάποιον που του έχουν κάτσει όλα τα items με ιδανικά stats. Ως εκ τούτου η season παραμένει competitive μέχρι την τελευταία της μέρα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.