Jump to content

vbatsigr

Premium Members
  • Posts

    199
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About vbatsigr

  • Γενέθλια 30/08/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Τρικαλα
  • Επάγγελμα
    Πλάθω κουλουράκια

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.099 Εμφανίσεις προφίλ

vbatsigr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. vbatsigr

    Αγορα νεου monitor 24-27"

    Ευχαριστώ κ πάλι. Θα το σκεφτώ μεταξυ της φτηνης dell τελικα και της liyama. Διπλάσια τιμή μεν, αλλα.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. vbatsigr

    Αγορα νεου monitor 24-27"

    Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Η δεύτερη μου αρεσε αρκετα μπορω να πω και σαν εξωτερικη εμφάνιση με τα μικρα bezels (οχι κιολας οτι ειναι μεγα κριτηριο αλλα ειναι ενα συν) Το οτι δε πιανει 75hz δε θα ελεγα οτι με καιει κιολας, ετσι κ αλλιως gaming περιστασιακα πλεον. Αν δε σου ειναι κοπος να μου εδινες και δυο προτασεις για 27αρα 1440 σε οχι πολυ φευγατο μπατζετ θα με υποχρεωνες! Διαβαζοντας αρκετα ποστ μου μπήκε και αυτο το μικροβιο :-P Στάλθηκε από το ONEPLUS A3010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Καλησπερα σας. Καταρχην διαβασα καμποσα θεματα αλλα με πολλα ατομα να ψαχνουν μονιτορ για κυριως για gaming δε νομιζω πως κατατοπιστηκα οποτε ανοιγω νεο θεμα. Ψαχνω να αγορασω ενα νεο μονιτορ προς αντικατασταση που πολυ παλιου μου LG w2252tq. Ιδανικα θα ηθελα να παω σε 27 ιντσες για να παρακολουθω και σειρες/ταινιες καθως η γυναικα παιρνει τα βραδια την tv εργολαβια αλλα και 24αρα δε θα ειχα νομιζω τοσο θεμα. Ειδωμεν. Αποσταση χρησης γυρω στα 70cm. Χρηση κυριως browsing, σειρες/ταινιες, αρκετο εως πολυ photo editing (ερασιτεχνικα μεν αλλα γινεται οποτε το αναφερω ) και λιγο gaming. Καρτα γραφικων υπαρχει η r9 290 και games που θα ελεγα παιζω ειναι περιστασιακα τα της εποχης (πχ witcher - τελειωνω το campaign, το σβηνω. Αυτο ειναι το γενικο σκεπτικο). Απο μομιμα gamesμονο football manager και κανα diablo. Οποτε θα ελεγα οτι το κομματι αυτο δε με καιει και πολυ -ειδικα αφου ακομα παιζω στην LG με 1680χ1050, οποτε λογικα καθε αναβαθμιση θα ειναι σαφως καλυτερη. Μπατζετ γυρω στο 300ρικο λεω. Το ματι μου επεσε σε αυτην http://www.skroutz.gr/s/5613646/Dell-S2715H.html?keyphrase=Dell+S2715H Να αναφερω οτι η αγορα θα γινει απο μεγαλο πολυκαταστημα ηλεκτρονικων γιατι δε ψηνομαι να σκασω 300 ευρω cash, πιστωτικη δεν εχω οποτε θα την βαλω δοσεις στο καταστημα.. (δεν ξερω αν κανει να αναφερω το καταστημα για να δειτε τι αλλες επιλογες εχει). Ευχαριστω εκ των προτερων.
  4. Απλα με παραξενεψε-φοβισε το tracking που γραφει "Αγαθα υψηλης αξιας και εισοδος σε τελωνειο κλπ" Δε μου εχει ξανατυχει και εχω παρει ας πουμε ουκ ολιγα κινητα (απο 150 μεχρι 400 ευρω) για γνωστους και φιλους πχ απο κινα/σιγκαπουρη.. Δηλαδη λετε δε θα μου ερθει μαζι με λυπητερη..
  5. Αυτο ειναι το ερωτημα μου, περναει τελωνειο ενω ειναι απο χωρα της ΕΕ? btw ειναι φωτογραφικη, οχι καρτα
  6. Καλησπερα Ξεθαβω λιγο το θεμα γιατι με απασχολει κατι, αν ξερει κανεις τιποτα.. Πηρα μη φωτογραφικη μηχανη απο ιδιωτη απο Βουλγαρια (ΕΕ) μεσω ebay. Αξια 980 ευρω. Την εστειλε με ταχυδρομειο κανονικα και μπαινω να το κανω track και διαβαζω τα εξης: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 19-09-2016 10:59 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 20-09-2016 04:51 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 22-09-2016 01:41 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-09-2016 05:26 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 25-09-2016 05:46 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 25-09-2016 05:46 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 25-09-2016 08:24 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 26-09-2016 14:30 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 26-09-2016 15:45 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 27-09-2016 09:16 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 27-09-2016 09:27 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 27-09-2016 10:28 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 27-09-2016 12:11 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Και ερωτω: Παιζει να περασει τελωνειο ενω ειναι απο χωρα της ΕΕ? Και στο κατω κατω, μεταχειρισμενο αντικειμενο ειναι απο ιδιωτη οποτε εχει πληρωσει το ΦΠΑ του στη χωρα του ετσι? Αν ξερει κανεις κατι περι του θεματος, ειμαι ολος αυτια (και ματια )
  7. vbatsigr

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Μετα απο δικη μου μ...ια (φυσηξα με αερα στις τρυπουλες των ηχειων γιατι ειχαν κλεισει απο σκονη κ βρωμιες απο τη δουλεια), πλεον δε με ακουν οταν μιλαω στο τηλ. Ηχο τα ηχεια εχουν κανονικα, επισης ανοιχτη ακροαση κανονικα. Οποτε μαλλον το μικροφωνο πειραχτηκε.. Τωρα λυση ειναι μονο αποστολη πχ στη μαμα oneplus? Αν το παω σε κανα τεχνικο εξω στην αγορα θα μου το αλλαξουν τα φωτα λετε?
  8. vbatsigr

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Το εχω βαλει το μονοχρωμο οκ. Πατησα εκει στη γωνιτσα και το καταφερα. Το θεμα ειναι αν υπαρχει λυση για αυτο γιατι και καπου αλλου πετυχα ιδιο σκηνικο (το ΟΚ πολυ ακρη) αλλα δε θυμαμαι που..
  9. vbatsigr

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Το εβαλα αλλα δες πχ που εχει το "OK" εμενα. Βεβαια θα μου πεις εχω Ελληνικα και το το "ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.." σπρωχνει τα υπολοιπα αλλα στην 11s δεν υπηρχε προβλημα, φαινοταν ολα
  10. vbatsigr

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Χρησιμοποιει κανεις το cClock widget που ειχε προεγκατεστημενο η CM11s και η COS 12? Και αν ναι, εχει καταφερει κανεις να αλλαξει τα εικονιδια του καιρου απο πολυχρωμα σε μονοχρωμα πχ? Στην 11s δεν ειχα προβλημα, στην 12 παω να τα αλλαξω, βαζω ποιο στυλ θελω αλλα δεν εχει κουμπακι "ΟΚ" . Εχει μονο "Ακυρωση" και "Βρειτε περισσοτερα" Τι κουλο ειναι αυτο? ΑΚΥΡΟ το βρηκα. Ειναι πολυ μεγαλες οι γραμματοσειρες για καποιο λογο σε μερικα pop up παραθυρα και δε φαινονται ολα. Στη περιπτωση αυτη φαινοταν στην γωνιτσα πολυ λιγο το μισο Ο απο το ΟΚ και το πατησα.. Για αυτο υπαρχει λυση?
  11. vbatsigr

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καποιο σοβαρο προβλημα απλα μου φαινεται καπως πιο αργο το λειτουργικο γενικα. Ειδικα στις προσφατες εφαρμογες που ειναι σαν καρτελες πλεον και ειδικα αν βαλεις εφε κυλισης στο "συρταρι"¨... πολυ κλαμα.. παρα πολυ ομως. Στην 11s δε θυμαμαι να υπηρχε "lag" αν εβαζες εφε κυλισης στο συρταρι *EDIT* Αν παιξεις λιγο με τα εφε στο συρταρι σε καποια φαση κολλαει και δε ενω η καρτελα που εισαι δειχνει εφαρμογες οι αλλες ειναι κενες. Οι εφαρμογες ειναι εκει, αν πατησω καπου τυχαια ανοιγει κατι αλλα η καρτελα ειναι ασπρη δε δειχνει τιποτα.
  12. vbatsigr

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Οχι μωρε απλα δε μπορεσα να καταλαβω στην αρχη, μετα καταλαβα κατι με το twrp πρεπει να παιζει.. Γιατι τελευταια το ειχα με στοκ 05Q και stok kernel απλα με twrp σαν bootloader. Οποτε προφανως.. Ολα καλα εν τελη, καλη φαινεται, μπαταρια με μετρια χρηση γιατι στη δουλεια δε το πολυχρησιμοποιω αλλα ειναι 24/7 wifi ανοιχτο (εχω ιντερνετ και στη δουλεια) ειμαι 47% απο το χσεθινοβραδινο φορτισμα.
  13. vbatsigr

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Καλα ευκολο με iPhone 6 στους ομιλους, galaxy edge στα προημιτελικα και Μ9 στα ημιτελικα δε το λες κιολας Παντως με το cyanogenOS ειχα ενα θεμα στο φλασαρισμα με το αρχειο του Delijohn. Ειχα 05Q τελευταια μετα απο μερικα φλασαρισματα με διαφορα kernel (οχι roms, μονο kernels) και με το TWRP μου εβγαζε error, κατι οτι εχω bacon ηδη? Δε πολυκαταλαβα.. Τελικα το φλασαρα με το OPO Toolbox στην "πρωιμη" CM11s, με stock recovery και στη συνεχεια φλασαρα την 12s. Καλη φαινεται, δεν ξαναειχα βαλει αλλη lollipop rom, μπαταρια στα ιδια μου φαινεται, δεν τρωει παραπανω. Παντως στα forum της OPO ειδα αρκετα threads τυπου οι CM12 nightlies ειναι καλυτερες απο COS12.. Μιας και δε..δοκιμασα cm12 nightlies, παιζει?
  14. vbatsigr

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Απο τα υπολοιπα δεν εκανα (πχ drive, ή δε ξερω καν που αλλου θελει login) αλλα με το που απεγκατεστησα τελειως το Google+ εστρωσα
  15. vbatsigr

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Μια που μου βαλατε ψιλους με το θεμα μπαταριας εκατσα και το παρατηρησα χθες και ειδα το εξης. Ενω εχω πχ google+ account, δεν εχω μπει ποτε οσο εχω το κινητο 3 μηνες απλα ειμαι logged in στα google services. Χωρις να αλλαξω τιποτα απο την αναβαθμιση και μετα το google+ μου ετρωγε το 41% της μπαταριας σε μια περιοδο 7 ωρων εκτος φορτισης (στα στατιστικα της μπαταριας). Ως εκ τουτου οντως παρατηρησα να καταναλωνει αρκετη μπαταρια - σε ενα 5ωρο-6ωρο χωρις σχεδον καθολου χρηση του τηλεφωνου (απλα ειναι παντα Online με wifi) απο 100% σε 70% που θεωρω δεν ειναι φυσιολογικο. Εσβησα εντελως το google+ και εστρωσε. Σημερα στο ιδιο χρονικο διαστημα και με λιγη χρηση ιντερνετ (καμια ωρα συνολικα facebook) απο 100% ειμαι στο 85% Δε ξερω απλα νομιζω καλο ηταν να το αναφερω αυτο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.