Jump to content

Efialtis

Premium Members
 • Content Count

  1,285
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Efialtis

 • Rank
  Προσοχή! Διέλευση ΑΤΙΑ
 • Birthday 09/03/1972

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Αθήνα
 • Ενδιαφέροντα
  Μπάσκετ, Σκάκι, Κολύμπι, Η/Υ
 • Steam
  efialtis72

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.eteknix.com/red-dead-redemption-2-found-to-tie-mechanics-to-framerates/?fbclid=IwAR3WxS4UWyXRPBH7IMGBMStuh0KWLLaujqhyIex78ZXp3pqoqC6FuDZOP94
 2. Δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει αλλά είναι πολύ πιθανό ο 3950Χ να είναι ο τελευταίος ΑΜ4 επεξεργαστής καθώς είναι αρκετά πιθανό να αλλάξει το socket για την επόμενη γενιά. Μην βασίσεις τις επιλογές σου σε ανεπιβεβαίωτες φήμες.
 3. Το πρώτο είναι για σύνδεση σε UPS ή σαν προέκταση οπότε το 2ο.
 4. Η τρίτη γενιά είναι επίσημα πιστοποιημένη για μέχρι 3200 μνήμες. Οτιδήποτε παραπάνω θεωρείτε Overclocking.
 5. Το κλειδάκι που είχες έχει δέσει με το προηγούμενο hardware. Ακόμα και retail να ήταν έχει περιορισμένο αριθμό ενεργοποιήσεων με νέο hardware, αν θυμάμαι σωστά.
 6. Έχεις αλλάξει τα πάντα γι'αυτό. Πάρε ένα νέο κλειδάκι €10-12 από κάποιο από τα ιντερνετικά μαγαζιά που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς.
 7. Αναμενόμενο ήταν καθώς δεν μπορεί να πουλάει τα καινούργια μοντέλα μέχρι €1000 και να αφήσει τα προηγούμενα στα €2000. Όχι οτι ζημιώνεται και πάλι αλλά να έχουμε να λέμε. Είχε αναφερθεί και στο θέμα οτι θα ρίξει ζεστό χρήμα σαν "επιδοτήσεις" για να κρατήσει μερίδιο αγοράς.
 8. Dual Rank πιστεύω θα παίζουν πλέον με τα νεότερα BIOS (μάθε πιο είναι το καλύτερο για 1η/2η γενιά στην μητρική σου, πριν αρχίσουν οι εκδόσεις που υποστηρίζουν 3η), τουλάχιστον με την μητρική μου έχω διαβάσει πολλά παραδείγματα με 3200+ ταχύτητες. Δεν μπορώ να σου το εγγυηθώ βέβαια καθώς παίζει και ο IMC το ρόλο του. Κοίταξες το qlv καθόλου αν και συνήθως δεν το ενημερώνουν και πολύ πέρα από την αρχική περίοδο κυκλοφορίας της μητρικής.
 9. Καλύτερα να πας σε 2x16 για σιγουριά, ιδανικά από το qlv της μητρικής σου. Μητρικές με Τ-topology (Hero 6) έχουν καλύτερες πιθανότητες λειτουργίας με 4x RAM ενώ η πλειοψηφία είναι daisy chain που λειτουργούν ιδανικά με 2x RAM. Έτσι είναι και πιο σίγουρο οτι θα λειτουργήσεις με τις ονομαστικές ταχύτητες των μνημών. Κάνε μια βόλτα στα forums της Asus και δες θέματα για την μητρική σου σε σχέση με μνήμες.
 10. Τί είπες τώρα.....!!!!!! Παίζει να έχασα μισή χρονιά στο λύκειο με αυτό το παιχνίδι χαχαχα Από GOG?
 11. Προσωπικά προτιμώ να έχω αβάντα ισχύ στο PSU για μελλοντικές αλλαγές και προσθήκες (Υδροψύξεις, πολλούς δίσκους, Fans, Leds etc) αλλά και πιο απαιτητικές CPUs/GPUs και να μην ζορίζεται. Τα συστήματά μου τα κρατάω για χρόνια και δεν τα αλλάζω συχνά οπότε για κάποια επιμέρους κομμάτια όπως το PSU δεν τσιγκουνεύομαι.
 12. Εγώ Θα συμφωνήσω αρκετά με τον Thread Starter. Τίποτα λιγότερο από 3700Χ για κάποιον που επενδύει πρώτη φορά στην Χ570 και ευελπιστεί να την κρατήσει κάποια χρόνια. Επίσης από την στιγμή που έγινε διευκρίνηση για backlog παιχνιδιών η 5700ΧΤ δεν αποτελεί κακή επιλογή καθώς στην επόμενη 2ετία θα έχει υλοποιηθεί Raytracing και από την AMD και θα μπορούμε καλύτερα να προβλέψουμε την πορεία του και να κάνουμε μια καλύτερη επιλογή τότε ανάλογα και με ποιό πρότυπο θα υπερισχύσει. Αυτή την στιγμή για raytracing κάτι λιγότερο από 2080Τi δεν κάνει ούτε καν για 1080p. Τα παιχνίδια που το υποστηρίζουν ένα χρόνο μετά είναι ελάχιστα και το καθένα χρησιμοποιεί διαφορετική υλοποίηση (Lighting/Reflection/Shadows) με συνθλιπτικά αποτελέσματα στο framerate. Δηλαδή αν υπάρξει παιχνίδι που θα υλοποιήσει τουλάχιστον 2 τεχνικές ταυτόχρονα θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με το υπάρχον nvidia hardware. Τέλος ένα gold PSU 700-750W θα είναι ικανό να καλύψει τις ανάγκες για αρκετά χρόνια. Το υπόλοιπο budget ας το κάνει ότι τον ευχαριστεί περισσότερο από οθόνη/ λαμπιόνια/ case/ cooling κλπ.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.