Jump to content

Efialtis

Premium Members
 • Δημοσιευσεις

  1.127
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

Σχετικά με το μέλος Efialtis

 • Τίτλος
  Προσοχή! Διέλευση ΑΤΙΑ
 • Γενέθλια 03/09/1972

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Αθήνα
 • Ενδιαφέροντα
  Μπάσκετ, Σκάκι, Κολύμπι, Η/Υ
 • Steam
  efialtis72

Πρόσφατοι επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Efialtis

  ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.

  Η οθόνη βλέπω είναι 1080p. Γνώμη μου είναι οτι κάνεις την δουλειά σου με τα μισά σχεδόν χρήματα (GTX 1660Ti) για δύο χρόνια όπως λες, αναλογιζόμενος και τα παιχνίδια που παίζεις. Σε δύο χρόνια λογικά θα έχουν βγει κάρτες με καλύτερες υλοποιήσεις Raytracing κλπ οπότε αν αλλάξεις οθόνη βλέπεις τί υπάρχει τότε αν η 1660Ti δεν σε καλύπτει. Αν ντε και καλά θέλεις την 2070 φυσικά και είναι καλή επιλογή στα ~€500
 2. Efialtis

  ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.

  Αν η ανάλυσή της οθόνης είναι ακόμα και 2Κ, που πιθανόν είναι 1080p, καθώς δεν αναφέρεις ούτε καν το μοντέλο για να το ελέγξω, πιστεύω μια 1660Ti θα σε καλύψει και θα γλυτώσεις και αρκετά χρήματα. Τα RTX κλπ της σειράς 20ΧΧ δεν είναι ακόμα για primetime και ειδικά στους τίτλους σου. Με την επόμενη αναβάθμιση θα είναι καλύτερα.
 3. Efialtis

  ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.

  Καλό θα ήταν να μας έλεγες την σύνθεση του PC σου καθώς και ποιά οθόνη έχεις. Επίσης τί παιχνίδια παίζεις. Αυτό γιατί πιθανόν θα μπορούσες να γλυτώσεις χρήματα αν οι απαιτήσεις σου δεν είναι μεγάλες από την κάρτα γραφικών.
 4. Efialtis

  Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

  Δεν είναι youtube link οπότε είναι η σελίδα του καναλιού στην Φινλανδία με μια εξαιρετική live εκτέλεση του Carnival of Rust των Poets of the Fall. https://areena.yle.fi/1-4299914
 5. Efialtis

  Αξίζει να βάλω nvme

  Δεν θα παρατηρήσεις αξιόλογη διαφορά. Όταν αποφασίσεις να αλλάξεις πλατφόρμα βλέπεις τί υπάρχει εκείνη την περίοδο και το προχωράς τότε.
 6. Efialtis

  Official Ryzen Club

  Δεν έχω λόγο να περάσω το BIOS που μόλις κυκλοφόρησε. Κάτσε να βγούν οι Zen 2 να τους χρησιμοποιήσουν και να επιλύσουν πιθανά θέματα και σε κανά χρόνο αργότερα βλέπουμε για αναβάθμιση.
 7. Efialtis

  Official Ryzen Club

  On another note 'Αρχισαν να κυκλοφορούν νέες εκδόσεις BIOS με καινούργιο AGESA για τους επερχόμενους Ryzen 2. CROSSHAIR VI HERO BIOS 6808 2019/03/15 Update AGESA 0070 for the upcoming processors and improve CPU compatibility. ASUS strongly recommends installing AMD chipset driver 18.50.16 or later before updating BIOS.
 8. Efialtis

  Official Ryzen Club

  Για επεξεργαστή με base clock 3.2GHz το να παίζει λιγότερο under load και μάλιστα 1.8-2.5 όπως λες δείχνει πρόβλημα. Είτε hardware, είτε εγκατάστασης. Στον R5 1600Χ μου έχει base 3.7 ακατέβατα σε βαρύ φορτίο, που σε ηρεμία πέφτει 2.2 και σε καμία περίπτωση κάτω από αυτό. Ποιά έκδοση BIOS; Κάνε ένα load bios defaults και βάλε μόνο την ταχύτητα μνήμης από το drop down χωρίς να πειράξεις τίποτα άλλο και δες συμπεριφορά. Έχεις κανένα HWinfo να παρακολουθήσεις ρεύματα/συχνότητες/θερμοκρασίες; Τί χρησιμοποιείς για streaming;
 9. Efialtis

  Official Ryzen Club

  Από όσο γνωρίζω η AMD αφαίρεσε τον έλεγχο του ΡΒΟ στις τελευταίες εκδόσεις BIOS που έχει δώσει στους κατασκευαστές μητρικών. Για τον λόγο αυτό αρκετοί παραμένουν σε παλαιότερη έκδοση. Τώρα αν δεν έχεις πειράξει κάτι εσύ θα σου έλεγα να μην ανησυχείς. Αν έχεις βάλει χέρι γύρνα το auto.
 10. Efialtis

  [ RX Vega 64 & 56 Official thread ] Reviews, OC, απορίες και προβλήματα.

  Αυτό που μπορώ να δω είναι οτι η κάρτα έχει Samsung μνήμες όπως και η δική μου. Διάβασε εδώ για τα υπόλοιπα. Όλα μέσω wattman.
 11. Efialtis

  [ RX Vega 64 & 56 Official thread ] Reviews, OC, απορίες και προβλήματα.

  Συνίσταται από την άποψη λίγο χαμηλότερων θερμοκρασιών και πιο σταθερών/ανεβασμένων ρολογιών και μάλιστα χωρίς να πειράξεις το power limit. Θα κερδίσεις και λίγο σε απόδοση, αν σου κάνει διαφορά, πάντα σε σχέση με την ανάλυση και τα παιχνίδια που παίζεις. Έχω την ίδια κάρτα και έχω και ένα μικρό οδηγό undervolting που πιθανόν να είδες. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις ακόμα και με τις δικές μου ρυθμίσεις ή και λίγο πιο συντηρητικές . Δεν αν έχεις Samsung μνήμες στην κάρτα και ανέβασε την μνήμη λίγο καθώς οι Vega αποδίδουνε καλύτερα με όσο πιο γρήγορες HBM.
 12. Efialtis

  "RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

 13. Efialtis

  - AMD "Navi" and "Vega2"( Radeon VII GPU, Q1 2019) - φήμες, πληροφορίες κτλ..

  Τόσοι reviewers και κανένας δεν το παρατήρησε αυτό το θέμα. Θεριά όλοι τους
×

Important Information

By using this site, you agree to our Όροι Χρήσης.