Jump to content

devilmanson

Members
  • Posts

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by devilmanson

  1. devilmanson

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    ε οχι και τοσο ευκολος!!!
  2. devilmanson

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    Η λέξη που έβγαινε ήταν άνθρωπος απλα το ένα ο έπρεπε να το σκεφτείς ως ωμεγα οι πονηρές του ήταν 2. ότι είχε Από πίσω την λαμπά και το palm με το lamp έκανε αναγραμματισμο. η δεύτερη ήταν ότι έπρεπε να σκεφτείς ότι το θ κ ο στο φοινικοικο αλφάβητο δεν έχουν αντιστοιχία στα αγγλικΑ Άρα έπρεπε να το κανείς στα ελληνικά.
  3. devilmanson

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    H πρασινοματα ηταν το δυσκολοτερο τελικα απο ολα!:fun:
  4. devilmanson

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    ομολογω οτι εχεις παρα βοηθησει στον γριφο με την πρασινοματα σε σημειο που αισθανομαι οτι οι υπολοιποι γριφοι που βρηκα ειναι ηλιθιοι!:p εχω κλεισει 24 ωρο σιγουρα στο ψαξιμο της αν δεν το βρω πραγματικα θα τρελαθω!!!:shout::shout::shout: EDIT TO ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ!!!!!:dance3::dance3::dance3::dance3:
  5. devilmanson

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    Η πρασινοματα σπαει νευρα γιατι υποπτευουν με το δεξι ματι τι παιζει να ναι η λυση ο Admin μου αναψε φωτιες τωρα,γιατι σιγουρα δεν γραφω σωστα την απαντηση!!!!!:wall::shout::shout::shout:
  6. devilmanson

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    βασικα το καλυτερο hint για μενα θα ταν που να μην σου δινει ετοιμο στο πιατο την λυση και να σου λυσει τα χερια θα ταν να μας πει καποιος αν ειναι greeklish η english!:fist:
  7. devilmanson

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    ασε πολυ πονος αυτος ο γριφος εχω ματωσει τα ματια μου, εδω δεν θελει photoshop αλλα sharigan:wall:,καταλαβαν αυτοι που ξερουν τι εννοω!. Με προβληματισε και με αυτο που εγραψε ο DJD περι ΤΝ panels καθως τετοια εχω
  8. devilmanson

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    H νυφη ειναι πραγματικα απαλευτη ειναι το μονο που μου χει μεινει και το χω ψαξει πανω απο 12 ωρο!!!! το photoshop μου τα χει παιξει!!!!!:fist::fist::fist::fist::fist::triniti:
  9. devilmanson

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    Παει και ο φοινικας πολυ εξυπνο οντως...:fist: Τωρα μου εμεινε μονο η πρασινοματα που μου χει σπασει τα νευρα!!!!!!!
  10. devilmanson

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    Εγω εχω κολλησει στον φοινικα και την νυφη να πω την αληθεια δεν θα ζητησω βοηθεια για τον φοινικα γιατι μου φαινεται επιλυσιμος και οντως κατι μας διαφευγει εμεις που το ψαχνουμε Πιστευω το δυσκολοτερο απο ολα ειναι η νυφη οποτε ενα hint εκει θα χρησιμευε παρα πολυ για τους περισσοτερους γιατι μας βλεπω για οφθαλμιατρο στο τελος της εβδομαδας!:dance3:
  11. Για ιντερνετ browsing και games!το iphone με εχει βολεψει super!
  12. devilmanson

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    Ε δεν το λες και πανευκολο μην τρελαθουμε! Εγω απορω ακομα πως το βρηκα και ειδικα με τον τροπο!!!:fist:!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.