Jump to content

konservas

Premium Members
  • Posts

    592
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by konservas

  1. JOSEP FONTANA: Τα μυστικά των μέτρων λιτότητας

    "έλαβε την απάντηση που φανερώνει την αλήθεια: Πραγματικός στόχος αυτών των πολιτικών είναι η μέιωση του μεγέθους του Κράτους, γεγονός που αποδεικνύει, καταλήγει ο Krugman, πως η χρησιμοποίηση του πανικού από την κρίση χρέους δεν είναι, παρά μία δικαιολογία, για να καταλυθεί το Κοινωνικό Κράτος.

    Για να το πω λοιπόν έτσι ωμά: Δε φαίνεται ξεκάθαρα εάν κλείνουμε τα νοσοκομεία, για να εξοικονομήσουμε χρήματα, ή αν εξοικονομούμε χρήματα, ακριβώς για να κλείσουμε τα νοσοκομεία."

    Από την ισπανική EL PERIODICO

    Επιλογή και μετάφραση από τον ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΜΑΚΙΣΟΓΛΟΥ

    Παγκοσμιοποίησης γαρ και εν αναμονή του ''Σωτήρος''.:jester:

    Γμμν Προβλέψιμοι!

  2. Κανείς δεν μας ψεκάζει.

    Chemtrail conspiracy theory - Wikipedia, the free encyclopedia

    Έλεος πια, 50 φορές έχει μπει στο thelab, επιμένετε όλοι σας ότι μας ψεκάζουν, αν δεν έχετε σοβαρά και αδίασειστα στοιχεία, και όχι κάποιους αριθμούς ή χειρότερα απλά ισχυρισμούς ότι αυτά είναι χημικά και όχι υδρατμοί, παρακαλείστε να μην το ξαναναφέρεται.

    Sorry αλλά εκνευρίζομαι ο άνθρωπος, ότι σας πασάρουν το καταπίνετε αμάσητο απλά και μόνο επειδή ακούγεται cool και μυστήριο.

    Μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι....

  3. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν θα έγραφα για καρκίνους και εσύ μου το πετάς στην μούρη ως απάντηση σε ένα εντελώς άσχετο και χιουμοριστικό post? ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ? Προφανώς δεν έχεις το IQ να καταλάβεις τι έγραψες. Αν καταλάβαινες θα είχες σβήσει το &*^%*^ το post αντί να συνεχίζεις τις *&^(&** πρωινιάτικα.

    :rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:

    Ξεκίνησα τη φράση μου με:''Δεν σου το εύχομαι'' ,τώρα τι ακριβώς Δεν Καταλλλλαβαίνεις;

  4. Θέλω να σε βρίσω. Ειλικρινά. Ρε συ μην πετάς τέτοιες βόμβες.

    Αν πάντως δικός σου άνθρωπος περνάει τέτοιο βάσανο, τι να πω, καλό κουράγιο και περαστικά του. Και όλοι έχουμε χάσει δικό μας άνθρωπο από κάτι τέτοιο οπότε, μην πετάς τέτοιες βόμβες. Μαμώτο κέρατό μου δεν μπορώ να πιστέψω ότι στο άσχετο έγραψες κάτι τέτοιο.

    Γιατί ρε φίλε θέλεις να με βρίσεις;Και γιατί στο άσχετο σου πέταξα κάτι τέτοιο;Όταν αμολάνε πάνω από τα κεφάλια μας ότι ******* σκέφτηκε ένας κωλοαμερικάνος σ'ένα εργαστήριο μπορώ να υποθέσω οτιδήποτε...

  5. ''Η εμφάνιση της διμοιρίας των ΜΑΤ προκάλεσε έκρηξη λαϊκής οργής και οι πολίτες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που για 800 ευρώ του μήνα αναγκαστικά καλούνται να υπερασπιστούν τις επιλογές μιας διεφθαρμένης πολιτικής και οικονομικής ελίτ.''

    Θα βάλω τα κλάμματα...:cry::sarcastic:

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    http://www.zougla.gr/greece/article/perase-gia-klefti-ipalilo-tou-ote-ke-ton-erikse-sto-keno :crazy_pilot:

  6. Η αλήθεια είναι ότι η προειδοποίηση είναι λάθος. Θα έπρεπε να λέει "αν πιστεύετε σε φίλους που άλλοι θεωρούν ότι είναι φανταστικοί".

    Η αλήθεια είναι ότι η Αλήθεια αποκαλύπτεται στον καθένα ξεχωριστά...ίσως έτσι πρέπει....

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    και για να μη κάνω διπλό post

    [MENTION=24801]spyropap[/MENTION]

    έπρεπε να βάλεις και ένα...X-RAY:hehe:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.