Jump to content

cba

Premium Members
  • Posts

    82
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About cba

  • Γενέθλια 30/10/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα

cba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cba

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Τα χαλάσαμε με τη tequila χρόνια τώρα αλλά συνεχίζει να μου λείπει
  2. cba

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=l12Csc_lW0Q]El Mudo - Chacarron Macarron- Crazy Music Video - YouTube[/ame]
  3. Να ρωτήσω κάτι, ξέρει κανείς άν υπάρχει κάτι με τη διάταξη του Noppoo Choc Mini (το f1 πάνω από το 1, το f2 πάνω από το 2 κλπ) αλλά να είναι full; άν γίνεται και backlit καλά θα ήταν. Ζητάω πολλά , το ξέρω
  4. Δέ μπορείς να φανταστείς πόσες φορές ήθελα να σπάσω τον υπολογιστή για αυτά τα κολλήματα... και πόσα restart έχει φάει το κακόμοιρο το router μου! Thanks
  5. cba

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    HBO Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα...
  6. cba

    Facebook: Αθώο ή κάτι άλλο ;

    +1 Δέν τη βρίσκω με την όλη κοινωνική δικτύωση που πίσω της κρύβονται πολλά. Έχω τηλέφωνο αν θέλει κάποιος να μου πεί κατί, κι αν πέρνει ώρα παω για ένα καφέ και τα λέω face2face που λέν και στο χωριό μου. Περισσότερο αποξενώνει παρά κοινωνικοποιεί το κόσμο, βλέπω όλους κολλημένους μπροστά στο fb λες και είναι κι εγώ δεν ξέρω τι, φτάνει πιά, έχουμε χάσει την πραγματική επικοινωνία.
  7. Αγόρασα και το εχω καταευχαρηστηθεί, μπορώ να δω τα mail μου παντού και όχι μόνο. Πέραν τούτου οι εφαρμογές είναι άπειρες και άκρως χρήσιμες. Από μια "απλή" πυξίδα μέχρι το λογιστικό σχέδιο έχω φορτώσει. Απλά θέλει περισσότερες Ελληνικές εφαρμογές.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.