Jump to content

LazyGreek

Premium Members
  • Posts

    2.789
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Είδηση Comments posted by LazyGreek

  1. 15 hours ago, trib said:

    Αν επιλέξεις πάραυτα, να αγοράσεις ακριβή τηλεόραση, να είναι σίγουρα Full LED. Αν πας σε κάποιο κατάστημα να τις δεις από κοντά, θα "κολλήσεις".

    Εγώ πιο πολύ το ρωτάω για το PS4 Pro 4K + HDR δεν λέω ότι δεν ειναι σωστό να πάρεις μια σωστη τηλεώραση αλλά είναι πολλές και οι αγορές που θέλω να κάνω γενικά.. Για αυτό ρωτάω για την συγκεκριμένη.. Επίσης αλλη ερώτηση την έχω βάλει με το PC πάρω το Video του Youtube παραπάνω θα υπάρξει διαφορά? Εννοείτε ότι μέσα στο Windows θα την έχω σαν extended 4Κ ανάλυση..

     

    15 hours ago, yanni said:

    Συγνώμη επειδή το έχω απορία. Συνεχίζετε να μιλάτε για HDR ή το έχετε πάει στον τρόπο υλοποίησης του φωτισμού στις LED?

    Και όχι μόνο! :hehe:

  2. 14 hours ago, trib said:

    Όχι, αλλά είναι ένα βήμα μπροστά σε σύγκριση με τις Edge LED, αφού αυτή που αναφέρεις είναι Direct LED. Για να καταλάβεις τη διαφορά, μία πρόχειρη εικόνα που βρήκα.

     

    Αποτέλεσμα εικόνας για full array vs direct lit

    edit: Να σημειώσω βέβαια, ότι όλες οι Full LED είναι ταυτόχρονα και Direct LED. Απλά έχουν πολύ περισσότερες ζώνες φωτισμού, όπου όπως καταλαβαίνεις, θα έχεις πολύ καλύτερο χρώμα, αντίθεση, βάθος, σκίαση κ.α. 

    Ερώτηση όμως και με αυτά Feutures η LG δεν κάνει την δουλειά?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.