Jump to content

rYuv@dV8e

Members
  • Posts

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About rYuv@dV8e

  • Γενέθλια 19/03/1972

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

rYuv@dV8e's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. rYuv@dV8e

    e-shop ....μεντολες ...

    Πάντως τώρα τελευταία έχουν στρώσει αρκετά, βέβαια δεν ψωνίζω (με τα τόσα που έχουν ακούσει τα αυτάκια μου) τίποτα μεγάλης αξίας από αυτούς, αλλά σε κάτι ψιλολόγια : ακουστικά, κάρτα μνήμης, μετρητή ρεύματος κ.α είναι άψογοι στις αλλαγές! ΥΣ. Τιμή και δόξα σε όσους άνοιξαν τον δρόμο για να αποφασίσει το κιτρινομάγαζο επιτέλους να σεβαστεί τον πελάτη!!!
  2. rYuv@dV8e

    Βοήθεια σχετικά με το τελωνείο

    Mην παίρνεις όρκο για αυτό, πόσες φορές έχω παραλάβει (χωρίς βέβαια να πληρώσω τελωνείο) και είναι το πακετάκι ανοιγμένο - σκισμένο στη μια άκρη...(όχι εντελώς ανοιγμένο)
  3. rYuv@dV8e

    αποστολη δεματος εξωτερικο

    Aν δεν το είχες στείλει συστημένο, να ανησυχούσες! Τώρα είσαι καλυμμένος 100%.
  4. rYuv@dV8e

    Υπερκοστολογησεις η ΟΧΙ?!?!

    Όντως ξεφεύγει, αλλά έχω ψωνίσει δύο φορές κιόλας! για τα υπόλοιπα απλώς LIKE :smoke: [MENTION=22530]sobi[/MENTION] έχεις πμ
  5. rYuv@dV8e

    Υπερκοστολογησεις η ΟΧΙ?!?!

    Δεν σου λέω να φτιάξεις καμία τιμή, πούλα όσο γουστάρεις!!! Απλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου οτι κάποιοι πουλάνε και φθηνότερα απο εσένα και τέλος!
  6. rYuv@dV8e

    Υπερκοστολογησεις η ΟΧΙ?!?!

    :OT:Επειδη είμαι επαρχία, έτσι κι αλλιώς τα καταστήματα eshop, you, digitalmaster, ebw είναι σε προτεραιότητα γιατί συμφέρουν λόγω μηδενικών μεταφορικών!:OT: Edit: Ας τα κάνει κάποιος ένα ποστ γιατί εγώ δεν μπορώ!
  7. rYuv@dV8e

    Υπερκοστολογησεις η ΟΧΙ?!?!

    Και όσο για την εγγύηση αναλαμβάνει αυτός rma και εσυ παίρνεις το καινούργιο κομμάτι σχεδόν αμέσως!! Υπάρχουν και εδώ παιδιά που μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό που έχουν αγοράσει πανάκριβες κάρτες γραφικών!
  8. rYuv@dV8e

    Υπερκοστολογησεις η ΟΧΙ?!?!

    Ο συγκεκριμένος που πόσταρα έχει 258 αξιολογήσεις που μετα συγχωρήσεως σημαίνει οτι έχει πουλήσει ''την μάνα του και τον πατέρα του'' για να υπάρχει τέτοιο θετικό πάντα feedback δεν είναι ένας διάττοντας αστέρας που σκοτώνει κάτι!:no:
  9. rYuv@dV8e

    e-shop ....μεντολες ...

    Πάντως και εμένα ssd sandisk απο crazy sundays στα 58 ευρώ, στις 13/7/14 ήρθε στις :rip:16/7/14, τα έφτυσε στις 31/7/14, έγινε RMA :fight:στις 01/8/14 και εχθές τον είχα ξανα καινούργιο στα χέρια μου!!! Κάνω :worship::worship:τον σταυρό μου και ευχαριστώ τον Θεό:rofl:
  10. rYuv@dV8e

    Υπερκοστολογησεις η ΟΧΙ?!?!

    Πάντως για τον μεταχειρισμένο επεξεργαστή που λές 40 ευρώ (μείον 30%) άλλοι τον πουλάνε σφραγισμένο 40 i5 4690k---i5 4670k---i7 4790k---ssd - Insomnia.gr χωρίς παρεξήγηση πάντα.
  11. rYuv@dV8e

    αλλαγη router

    Μπράβο φίλε μου, προσπάθησε να γράφεις στρωτά και σωστά, ποτέ δεν έχασε κανένας γράφοντας όμορφα! [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] συγνώμη στον TS και σε 'σένα :hehe:
  12. rYuv@dV8e

    αλλαγη router

    :OT:Οχι δεν ξέρω αγαπητέ, είμαι περιστασιακός ''θαμώνας'' σε αυτά τα μέρη και όταν βρίσκω τον χρόνο να παρακολουθήσω λίγο το φορουμ, μου την σπάει να τρώω κάρτες για flame, άλλη όρεξη δεν είχα παρα να σας βάζω να τσακωθείτε!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.