Jump to content

steven100

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About steven100

  • Γενέθλια 04/02/1983

steven100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Μερικοί πρέπει να κοιτούν τη δική τους καμπούρα, πριν μιλούν για άλλους. Τυχαία κάποιοι θυμήθηκαν τους κανόνες, ενώ δεν θυμάμαι ούτε να έχω προσβάλλει ούτε να έχω ζητήσει σε σημείο που πρέπει να στοχοποιούμαι. Τελειώνοντας ο κύριος roybatty που με αποκάλεσε "γυφτάκι" απαντώντας βέβαια στο δικό μου "κουτοπόνηρε" πρέπει να θυμηθεί τα μηνύματα και τα ποστ που έχει στα στατιστικά του όταν πρωτογράφτηκε στο φόρουμ. Αν για κάποιο λόγο οι διαχειριστές θεωρήσουν φρόνιμο να με "τιμωρήσουν" (παρεπιμπτόντως δεν πρωτογράφτηκα πριν 1 χρόνο στο φόρουμ, αλλά είμαι παλιότερος) τότε δεν χρειάζεται να υπάρχει καν ο λογαριασμός μου στο φόρουμ. Με όσους είχα συναλλαγές εδώ, δεν πιστεύω ποτέ πως είχαν παράπονο από εμένα. Καλό βράδυ και συγνώμη για το offtopic.
  2. Φίλε roybatty απλά να ξέρεις δεν ενδιαφέρομαι για τα Thermaltake, όσο για τα υπόλοιπα που ζήτησα είναι καθαρά θέμα του παιδιού αν μπορεί να τα στείλει Πάτρα!
  3. Καλησπέρα, θα με ενδιέφεραν κάποια από τα - 5.25 dual fan cooler - Just Cooler FC-100 pci - Thermaltake TT-9025A Silent Cat 92mm case fans - Power Logic pl80s12l 80mm case fan - Καλωδιοταινίες πλακέ και round - Pelko Motors RDH8025S 80mmm case fan Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα, αν τυχόν δεν βρεθεί άκρη θα ήθελα να πάρω σειρά για το δίσκο του haic
  5. steven100

    Πλακέτες σκληρών δίσκων

    Καλησπέρα, ζητείται πλακέτα σκληρού Seagate 500GB SATA ST3500320AS S/N9QM6CV6R Αν κάποιος με βοηθήσει (με το αζημίωτο φυσικά) θα ήμουν υπόχρεος! Απλά τα δεδομένα χρειάζομαι, ας πάει στο παλιάμπελο ο δίσκος....
  6. Να ευχαριστήσω πολύ το μέλος Attilas για την ευγενικότατη προσφορά των καλωδίων που μου έστειλε και παρέλαβα (σε χρόνο ρεκόρ) και φυσικά το φόρουμ για την φιλοξενία του! Ευχαριστώ φίλε Attilas!:dance3:
  7. Πολλά ευχαριστώ για την μνήμη στον φίλο metalmike!
  8. Καλησπέρα. Καλη χρονιά! Η 1gb με ενδιαφέρει πολύ!
  9. Φίλε μου ψάχνω για ένα Αη Βασίλη!!! Αν το σκεφτείς και στέλνεις αφού σου στείλω προπληρωμένο, μπορείς να γίνεις ο δικός μου!
  10. Καλησπέρα, υπάρχει καμια μητρική 478; Για pentium 4 ή αλλα εσωτερικά;; Αν ναι ενδιαφέρομαι! :dance3:
  11. Ευχαριστώ πολύ το μέλος Seaside για την ψύκτρα και την κάρτα γραφικών!!!:dance3:
  12. Καλησπέρα! Με ενδιαφέρει η μία ψύκτρα και η μια κάρτα γραφικών! Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.