Jump to content

Schumi

Members
  • Posts

    45
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Schumi

  1. @Shadow Keeper Εσυ έβγαζες φώτο μαζί με ένα MkI ??? Που είσαι ρε τρελεεεεέ???Πότε θα τα ξαναπούμε??
  2. Xaxa...Ναι ρε Rev.Ρώτησα τον Βαγγέλη πριν κανά μήνα περίπου.Μικρός που είναι ο κόσμος...
  3. Από τον Νίκο έμαθα ρε συ ότι ξέρεις τον Σταύρο.Οχι από τον Reverant.Xaxaxa.... Για πες...Ο Βαγγέλης στο είπε? @Shadow Keeper Εσυ έβγαζες φώτο μαζί με ένα MkI ???
  4. Ναι AN7.MsII *(καλά αφού έμαθα ότι ξέρεις Σταύρο-κοτσιδάκια,ολοκληρώθηκα!:dance3:) @Shadow Keeper α,νόμιζα ότι είχες EMB.Ok!Αντε καλό στριμωγμα...
  5. @Shadow Keeper Τον e-manage μπορεις εύκολα να τον βάλεις στην εργοστασιακή θέση δίπλα-δίπλα με τον μαμά.Εκεί τον έχω σχεδον 2 χρόνια.Τώρα βεβαια θα φύγουν για να μπει ο άγραφος:dance3:
  6. Schumi

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Καλημέρα.Να κάνω και εγώ μια ερώτηση.Οταν θέλω να παίξω ένα game πχ.Τι είναι καλύτερο;να βάζω από τις επιλογές του nvidia control panel να κάνει override τα video settings η να επιλέγω από την εφαρμογή ότι έχω διαθέσιμο. Πχ.Τα θέλω όλα σε high quality στο MW3.Να πάω στο nvidia panel και να τα βάλω όλα τέρμα;Αν ναι,τι να κάνω μετά στα settings του παιχνιδιού;Τα αφήνω Auto?Optimal?Φτιάχνω μόνο την ανάλυση;Η και αυτά στο high quality? Επίσης αν ένα παιχνίδι δεν υποστηρίζει κάποια φίλτρα μέχρι x16 αλλά x4.Εγώ στην ουσία το αναγκάζω μέσα από το πανελ της nvidia να είναι x16?Σωστά; Ποια είναι τα υπέρ και κατά στην όλη υπόθεση;Ευχαριστώ πολύ.
  7. Εχουμε γεμίσει καλοθελητές σε αυτήν την χώρα...Είναι γνωστό πια...περαστικά
  8. Και βελτιώνονται απίστευτα.Και στο Ελλαδιστάν εχουμε πολύ δυνατά Πόρσε!
  9. Ωραίος! Το βρήκα.Θα πω στον Βαγγέλη ότι λες πως το αμάξι σου είναι στοκ
  10. Το όλο θέμα με το catch can είναι μην κάνεις recirculate τις αναθυμιάσεις στην εισαγωγή.Για την ακρίβεια υπάρχουν 2 τρόποι σύνδεσης.Open και Closed Loop.
  11. πολλαπλή παίρνεις ένα ''λουκάνικο'' που είναι αθάνατο μτχ με 100ευρώ εξάτμιση ~πολύ φθηνότερα μτχ turbo ~ td04 για 300hp μτχ 150ευώ + 45ευρώ rebuild και γίνεται καινούρια. σκάστρα απὀ vag 10ευρώ από τις λίγες που δουλεύουν άριστα χωρίς surge. Γενικά όλα γίνονται:dance3: Για το catch can η γνώμη μου,αν θες:βγάζες και τα 2 σωληνάκια από πάνω και τα ενώνεις με ενα Τ. Υστερα ενα 3ο σωληνάκι πιάνει στο Τ και στη 1 υποδοχή του δοχείου.Στην άλλη που μένει κενή,φιλτράκι
  12. @Shadow Keeper Να ξέρεις πάντως ότι αν σκοπεύεις να ανέβεις σε δύναμη κάποια στιγμή θα το κουρέψεις και το 6αρι,100%.Η καλυτερη λύση και πιο οικονομική είναι το 5αρι του Rx7 Fd3s.Και κάτι άσχετο.Spoolareis λίγο ψηλά νομίζω.Εγώ με μεγαλύτερη τουρμπίνα ξεκινάει το spool 2.000-2.200.Βέβαια παίζουν τα περιφεριακά ρόλο .Αλλά κάνε ένα check μήπως χάνεις από κάπου. @AN7 4κ είναι πολλά ρε για light turbo...με κάτω από 2κ γίνεται με υπομονή και ψάξιμο. Στη φώτο το χάνω
  13. Βαζεις στοίχημα ότι αν δεις το mx5 (εκτός από το intercooler) δεν υπάρχει τίποτα που να σε κάνει να καταλάβεις πόσα άλογα είναι;Επίσης τα tts και ttrs είναι οι αγαπημένοι μου πελάτες:man_in_love:.Ουτε καν μέσα στην καμπίνα με την δουλειά που έχω κάνει. Στο πόσο χαλαρά δουλεύει είσαι λάθος...Αν θες εξήγησε μου τι εννοείς μήπως έχω καταλάβει εγώ κάτι λάθος. Τώρα για το πιο είναι περισσότερο αυτοκίνητο είναι διαφορετικό για τον καθένα.Εμένα πχ με νοιάζει η αίσθηση,το στρίψιμο κλπ.Οταν μαμά 1.6 mx5 110hp γυρνάει Σερρες 1,37-1,38 το tt αν είχε αυτά τα άλογα δεν το έβλεπε ούτε με το Hubble.
  14. Οχι,δεν έχω αλλάξει κ/π και για μένα δεν χρειάζεται να σου πω την αλήθεια.Σίγουρα θα ‘‘απλώσουν’’ οι σχέσεις και σε ταξίδια θα είναι πιο οικονομικό κλπ,αλλα θα νιώθεις σα να έχασες και μερικά αλογάκια.Αν δεν σε ενοχλέι αυτό οκ!Καις πολύ γενικά;Με τι είσαι EMB? Σχετικά με το 0-100 ενα mx5 360hp έγραφε με RaceChrono και Vbox 4sec.Εγώ στο 1bar που είναι η μικρή πιεση γράφω 4,5.Λογικό ttrs με πραγματάκια να γράφει τέτοια νούμερα. Το S3 ακούγεται πως έκανε Πάσχα...
  15. Αν θυμάμαι καλά,εχω καιρό να δω τα data-logs,στον κόφτη το afr βαράει 12άρι ξερό.Για αυτό δεν έσπαγαν όμως
  16. Αρχαίο μοτέρ...Σχεδίασης του '89.Ωραίο για κανιβαλισμό όμως!:clap:
  17. Ρε δεν το πήρα προσωπικά ξεκόλλα:magic: Καλά μέσα στην πόλη το 2αρι γ@μ@αει έτσι.Το οδηγώ πολύ συχνά και δεν καίει τπτ.Πάντως το δεξί πόδι παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο.Εγώ στο mx5 μου σχεδον 330hp με σταθερό γκάζι και 120χλμ εκαιγα λιγότερο από μαμά.Πάντα με data-logging,όχι με το μάτι.Λογω καλύτερης εισαγωγής και εξαγωγής.Και τωρα ειδικά με τον άγραφο,θα δώσω afr 16 σε off-boost καταστάσεις. Πάντως γενικά αν έβλεπε κάποιος σε ποιες αντιδράσεις ένα αμάξι πιάνει τις κορυφαίες τιμές στιγμιαίας κατανάλωσης θα μπορούσε να γλυτώσει πολλά ευρώ,αλλάζοντας το οδηγικό του στυλ και τον τρόπο που βυθίζει το γκάζι.
  18. Και με 50 το κάνεις στον Μπιλίρη νομίζω...
  19. Ωραία,και; 25 ευρώ έγραψα,στο Τολό έμενα που είναι έξω από το Ναύπλιο και σε ένα Σ/Κ με τις βόλτες μου και αυτά έκαψε 25 ευρώ.Δεν το είπα τέρας κατανάλωσης.Αλλά έχω εμπειρία από c1 και έγραψα +1.Αν είχα από mazda2 σε ταξίδι,γιατί εντός πόλης έχω, θα έγραφα και για αυτό.Επίσης αν θυμάμαι καλά από το άλλο forum το 2αρι σου δεν είναι μαμά...Και εγώ mazdakias είμαι,mx5 έχω πάνω από 300hp,και αν ήταν να πάρω κάτι από τα 2 το 2αρι θα έπαιρνα.Νο offence ετσι
  20. +1 για cintroen c1 απὀ έμενα.Και πάει και καλά για τα κυβικά του και τα άλογα του.Λίγο μαλακή ανάρτηση έχει,αλλά κατά τα άλλα super!Πήγα Ναύπλιο-ήρθα και έκαψα 25 ευρώ!Και πήγαινα 130-150!
  21. Ολα τα καινούρια Vag Group έχουν ενδειξη στο trip computer τους με τη στάθμη του λαδιού.Hi-techia λέμε...Αυτό τους μάρανε.
  22. Τι να πώ μπορεί να πάτησα κάτι λάθος εγώ.Σχετικό με τη συζήτηση ήταν.Δεν πειράζει,ευχαριστώ πάντως
  23. Εμένα το ποστ μου γιατί σβήστηκε;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.