Jump to content

gpag

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by gpag

  1. Παίδες καλησπέρα !! :)

    Μετά απο μια αποχή αρκετών μηνών απο το BF3 είπα να ξεκινήσω πάλι το κάψιμο. Είδα όμως ότι έχουν βγει αρκετά πράγματα στο μεσοδιαστημα. Βασικά μιλάω για το CQ και το Premium. Το Premium θεωρω οτι δεν τα πολυαξιζει τα λεφτά του μιας και εχω ηδη το Back to Karkand και δεν ψήνομαι να τους σκασω κι άλλα 50€ . Με το CQ όμως τι γινεται; αξιζει τα 15€ ή να περιμένω για το Armored Kill που δειχνει σαφώς πιο "battlefield" ? Γενικότερα το CQ είναι κι αυτό μια κατασταση όπως το metro ή έχει βελτιωθεί;

    Thanks και καλώς σας βρήκα πάλι !!:hi:

  2. Btw, για το F35Β jet, πήγα να κάνω ένα barrel roll στον αέρα και άλλαξε mode η τουρμπίνα(μόνη της) και έβαλε ώθηση προς τα κάτω όπως γυρνούσα, και ενώ βρισκόμουν στα ουράνια

    βρέθηκα πάνω σε ένα κτήριο :p

    Πρέπει να το φτιάξουν κάπως...

    Να σου πω ... τα F35 έτσι όπως τα έχουν τώρα ... είναι ταμάμ εναντίον ελικοπτέρων και τανκς. Για αερομαχίες όμως χλωμότατο ... αφού σου αποκλείουν τη δυνατότητα κλειστών στροφών!!

  3. Παιδιά πώς σαν φανήκανε τα F35 μέχρι τώρα;

    Η δική μου αίσθηση είναι πως αφού δεν μπορούν να κάνουν "κλειστές" στροφές όπως τα υπόλοιπα jets , δεν ειναι και τόσο κατάλληλα για αερομαχίες. Βλέπω πως είναι περισσότερο κατάλληλα για air - to - ground καταστάσεις μιας και μπορούν να κάνουν hover και τα ρέστα. Τουλάχιστον είδα πολλούς να τα χρησιμοποιούν με αυτόν τον τρόπο στο wake island!

    Κάτι μου λέει πως τα forums θα υπάρξει μπόλικη γκρίνια για τo συγκεκριμένο jet

  4. Κάποιοι μαζευόμαστε εκεί σαν ένδειξη διαμαρτυρίας μέχρι να πείσουμε τον πρόεδρο ([MENTION=2962]zpaf[/MENTION]) και τον αντιπρόεδρο ([MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION]) να γυρίσουν τον Bazo στα 1000 tickets, all maps rotation :p

    τέλεια!!! θα κάνώ και εγώ join στο ... αντάρτικο!! :p

  5. Καλημέρα παίδες! :)

    Επειδή είχα να παίξω Battlefield 3 πάνω από 2 εβδομάδες και προφανώς έχω χάσει πολλά επεισόδια ... με τον μπανάνα σερβερ τι παίζει ;; μαζευόμαστε εκεί πλέον ;;; ?????

  6. Μετά από 3 - 4 γύρους TDM στον Bazo server, θα ήθελα να σας πω τι εντυπώσεις μου:

    Ο απόλυτος χαμός!! ... δυστυχώς όμως με την κακή έννοια :( . Το βασικό πρόβλημα είναι ότι το spawn system δεν δουλεύει καθόλου ... μα καθόλου καλά! Υπάρχουν συγκεκριμένα spawn points σε κάθε χάρτη και πάνω στα οποία μπορεί να "πέσεις" στην κυριολεξία πάνω σε εχθρο ... με αποτέλεσμα αυτός που είναι πιο γρήγορος , να πάρει το kill.

    Επίσης παρατήρησα, ότι κάποιο παίχτες είχανε μάθει ποια είναι αυτά τα spawn points όπου περιμένανε σε κάποια γωνία για να κάνουνε ένα ωραιότατο spawnkill!

    Σε άλλες περιπτώσεις, είχα ένα ξεγυρισμένο deathstreak όπου με το που έκανα spawn δεν προλάβαινα να κουνήσω τον παίχτη μου και με ξαπλώνανε σε χρόνο dt!! :crazy:

    Αφού και εγώ κατηγορήθηκα για spawnkilling γιατί σε κάποιο σημείο είχα τοποθετήσει ένα claymore όπου τελικά ήταν ένα από τα spawn points!!:wall:

    To συμπεράσμα για μένα είναι πως αν δεν φτιάξουνε μελλοντικά το συγκεκριμένο mode από την EA, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ασχολούμαστε. Υπάρχουν άλλα ... πολύ καλύτερα modes για να χαρούμε το Battlefield.

  7. Και πάλι, για "ντάλα ήλιο" πολύ είναι, αλλά τουλάχιστον δεν είναι σπαστικό όπως πριν.

    Ελπίζω όμως να μη τα χαλάσουν τη νύχτα, που εκεί έχει λόγο ύπαρξης.

    Δεν έχεις άδικο ... αλλά τουλάχιστον, θα βλέπεις και κάτι για να σημαδέψεις.

  8. Σχετικά με το ζήτημα του φακού:

    Ο Alan Kertz (lead designer στην DICE) γνωστός και ως Demize99 στο twitter, ανέβασε πριν από λίγο το εξής:

    Επιτέλους!!! :T:

  9. Μαγκες έγω που έχω το limited edition τι ρόλο βαράει?

    Επίσης σας πετάει απο το παιχνίδι? εχς βαρεθεί να μου πετάει το μηνυμα των win7 το battlefield 3 σταμάτησε να λειτουργεί...

    Το Limited Edition σου δίνει δωρεάν το "Back to Karkand" expansion το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο και θα περιλαμβάνει 4 κλασσικούς χάρτες από το BF2 συν έξτρα όπλα και οχήματα.

    Σχετικά με το πρόβλημα που έχεις δοκίμασε στα properties του shortcut του BF3 να επιλέξεις να ανοίγει σε maximized window ... έγω το έκανα και σαν να έχει στρώσει κάπως.

  10. Υπαρχει μια προταση απο τον Αντιπροεδρο Nephiλiμ να παμε τον BazoServer σε conquest large map και οχι οπως ειναι τωρα conquest small map παντα βεβαια στα 32 slots.

    Για πειτε γνωμες.

    Θα συμφωνήσω!! :T:

    Μια ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να βάλουμε και rush mode για κάποιους χάρτες; Το λέω αυτό γιατί έχω την αίσθηση ότι γίνεται πολύ ενδιαφέρον σε χάρτες όπως οι caspian, operation firestorm και kharg island. Άσε που τα jets αποκτούν περισσότερο νόημα ιδιαίτερα αν είσαι defender.

  11. Συμβαίνει αυτό σε κανέναν άλλο;

    Όταν πάω να κάνω join ένα server πρώτη φορά, αφού φορτώσει κρασάρει η εφαρμογή(bf3.exe), μετά άμα ξαναπατήσω join μπαίνει κανονικά.

    Συμβαίνει σχεδόν πάντα όμως που είναι ένα θέμα...

    Έχει συμβεί και σε εμένα! Ιδιαίτερα χθες το βράδυ κράσαρε συνέχεια :wall: και έπρεπε να κάνω restart το pc για να στρώσει!

    Σήμερα μου το έκανε μια φορά μόνο ... παιδικές ασθένειες;;

  12. Την LE εχω ,αλλα αυτο το οπλο δεν το βλεπω !

    μηπως να κανω κατι να ξεκλειδωσει αυτο το οπλο?

    To type88 συγκριμένα βρίσκεται στην Limited Edition που έχει αγοραστεί από Origin και συγκεκριμένα περιέχεται στο physical warfare pack που σου δίνει και το DAO-12 (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα). Αν όντως έχεις το physical warfare, κάνε redeem code από το origin και θα στο ενεργοποιήσει.

    Θα συμφωνήσω ότι όντως το αμερικάνικο LMG δεν είναι και κάτι το αξιόλογο, το RPK από την άλλη μου φαίνεται σαφώς ανώτερο του! Τώρα ... για το Type88 .... σκοτώνει!!! έχει πολύ μεγάλο ammo clip και αν μπορείς να διαχειριστείς το μεγάλο recoil του ... τότε το οπλάκι "γαζώνει" σε όλες τις αποστάσεις!:triniti:

  13. Λοιπόν ... μετά από ... ολονύκτιο κάψιμο, καιρός να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου για το παιχνίδι:

    Κατ'αρχήν να πω ότι φοβόμουνα πως μπορεί να γινότανε φιάσκο με την ημέρα κυκλοφορίας, τελικά διαψεύστηκα ... ναι! υπάρχουν παιδικές ασθένειες και ορισμένα ψιλο-εκνευριστικά bugs, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που χαλάει την συνολική εικόνα. Η εκτίμηση μου είναι πως το BF3 θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς!!

    Δεν έπαιξα την beta, αλλά μπορώ να πω ότι η DICE έκανε αρκετά βήματα μπροστά σε όλους τους τομείς! Γραφικά , ήχος , gameplay και σε αυτό που ονομάζω: addiction factor!

    Το battlelog επίσης είναι τρελό εργαλείο!! κοινωνικοποιήθηκα αμέσως:dance3: και το interface του είναι πολύ καλοφτιαγμένο.

    Αυτά τα λίγα από εμένα ... καλή συνέχεια και καλό κάψιμο :p!!! See you online!

  14. Σε ευχαριστώ πολύ zpaf! :)

    να μην με πεταγε και καθε λιγο εξω μια χαρα θα ήταν, αλλά δεν θα πήγαινα για κατούρημα!!

    Δοκίμασε να κάνεις update το punkbuster. Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι που κατέβασα το προγραμματάκι για manual update και σταμάτησε να το κάνει.

    PunkBuster Online Countermeasures

  15. Μια ερωτησούλα. Μολις κατέβασα με το origin το παιχνίδι και επειδη θέλω να το μεταφέρω στον κανονικό μου υπολογιστή ,εχει ιδεα κανεις σε πιο φάκελο αποθηκεύεται το κατεβασμένο setup του bf3 ?

    Εδώ! :)

    post-21684-1416075571,7122_thumb.jpg

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.