Jump to content

gpag

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About gpag

  • Γενέθλια 09/01/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα

gpag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    Παίδες καλησπέρα !! Μετά απο μια αποχή αρκετών μηνών απο το BF3 είπα να ξεκινήσω πάλι το κάψιμο. Είδα όμως ότι έχουν βγει αρκετά πράγματα στο μεσοδιαστημα. Βασικά μιλάω για το CQ και το Premium. Το Premium θεωρω οτι δεν τα πολυαξιζει τα λεφτά του μιας και εχω ηδη το Back to Karkand και δεν ψήνομαι να τους σκασω κι άλλα 50€ . Με το CQ όμως τι γινεται; αξιζει τα 15€ ή να περιμένω για το Armored Kill που δειχνει σαφώς πιο "battlefield" ? Γενικότερα το CQ είναι κι αυτό μια κατασταση όπως το metro ή έχει βελτιωθεί; Thanks και καλώς σας βρήκα πάλι !!:hi:
  2. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    Πόσο;;; μα πόσο θεός αυτό το παλληκάρι;; [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7O1ynhiv4Bk]Agent 00C4[/ame] @Nephiλiμ ... αυτή τη φορά σε πρόλαβα και το ανεβασα πριν από εσένα!!
  3. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    :P:P [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WDB01CR8aOs]BF3 - How Not To Be Seen[/ame]
  4. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    Από demize99 στο twitter: "The bipod deploy button separate and bindable on PC should make a future update" να και μια πολύ καλή αλλαγή!
  5. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    Να σου πω ... τα F35 έτσι όπως τα έχουν τώρα ... είναι ταμάμ εναντίον ελικοπτέρων και τανκς. Για αερομαχίες όμως χλωμότατο ... αφού σου αποκλείουν τη δυνατότητα κλειστών στροφών!!
  6. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    Παιδιά πώς σαν φανήκανε τα F35 μέχρι τώρα; Η δική μου αίσθηση είναι πως αφού δεν μπορούν να κάνουν "κλειστές" στροφές όπως τα υπόλοιπα jets , δεν ειναι και τόσο κατάλληλα για αερομαχίες. Βλέπω πως είναι περισσότερο κατάλληλα για air - to - ground καταστάσεις μιας και μπορούν να κάνουν hover και τα ρέστα. Τουλάχιστον είδα πολλούς να τα χρησιμοποιούν με αυτόν τον τρόπο στο wake island! Κάτι μου λέει πως τα forums θα υπάρξει μπόλικη γκρίνια για τo συγκεκριμένο jet
  7. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    τέλεια!!! θα κάνώ και εγώ join στο ... αντάρτικο!!
  8. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    Καλημέρα παίδες! Επειδή είχα να παίξω Battlefield 3 πάνω από 2 εβδομάδες και προφανώς έχω χάσει πολλά επεισόδια ... με τον μπανάνα σερβερ τι παίζει ;; μαζευόμαστε εκεί πλέον ;;; ?????
  9. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    Μετά από 3 - 4 γύρους TDM στον Bazo server, θα ήθελα να σας πω τι εντυπώσεις μου: Ο απόλυτος χαμός!! ... δυστυχώς όμως με την κακή έννοια . Το βασικό πρόβλημα είναι ότι το spawn system δεν δουλεύει καθόλου ... μα καθόλου καλά! Υπάρχουν συγκεκριμένα spawn points σε κάθε χάρτη και πάνω στα οποία μπορεί να "πέσεις" στην κυριολεξία πάνω σε εχθρο ... με αποτέλεσμα αυτός που είναι πιο γρήγορος , να πάρει το kill. Επίσης παρατήρησα, ότι κάποιο παίχτες είχανε μάθει ποια είναι αυτά τα spawn points όπου περιμένανε σε κάποια γωνία για να κάνουνε ένα ωραιότατο spawnkill! Σε άλλες περιπτώσεις, είχα ένα ξεγυρισμένο deathstreak όπου με το που έκανα spawn δεν προλάβαινα να κουνήσω τον παίχτη μου και με ξαπλώνανε σε χρόνο dt!! Αφού και εγώ κατηγορήθηκα για spawnkilling γιατί σε κάποιο σημείο είχα τοποθετήσει ένα claymore όπου τελικά ήταν ένα από τα spawn points!! To συμπεράσμα για μένα είναι πως αν δεν φτιάξουνε μελλοντικά το συγκεκριμένο mode από την EA, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ασχολούμαστε. Υπάρχουν άλλα ... πολύ καλύτερα modes για να χαρούμε το Battlefield.
  10. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    Δεν έχεις άδικο ... αλλά τουλάχιστον, θα βλέπεις και κάτι για να σημαδέψεις.
  11. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    Σχετικά με το ζήτημα του φακού: Ο Alan Kertz (lead designer στην DICE) γνωστός και ως Demize99 στο twitter, ανέβασε πριν από λίγο το εξής: Επιτέλους!!!
  12. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    να και μια εναλλακτική χρήση των jets!!! :p :p [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JzLARSQup70] - YouTube[/ame]
  13. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    Το Limited Edition σου δίνει δωρεάν το "Back to Karkand" expansion το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο και θα περιλαμβάνει 4 κλασσικούς χάρτες από το BF2 συν έξτρα όπλα και οχήματα. Σχετικά με το πρόβλημα που έχεις δοκίμασε στα properties του shortcut του BF3 να επιλέξεις να ανοίγει σε maximized window ... έγω το έκανα και σαν να έχει στρώσει κάπως.
  14. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    Θα συμφωνήσω!! Μια ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να βάλουμε και rush mode για κάποιους χάρτες; Το λέω αυτό γιατί έχω την αίσθηση ότι γίνεται πολύ ενδιαφέρον σε χάρτες όπως οι caspian, operation firestorm και kharg island. Άσε που τα jets αποκτούν περισσότερο νόημα ιδιαίτερα αν είσαι defender.
  15. gpag

    Official Battlefield 3 Thread

    Έχει συμβεί και σε εμένα! Ιδιαίτερα χθες το βράδυ κράσαρε συνέχεια και έπρεπε να κάνω restart το pc για να στρώσει! Σήμερα μου το έκανε μια φορά μόνο ... παιδικές ασθένειες;;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.