Jump to content

560SEL

Members
  • Posts

    29
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About 560SEL

  • Γενέθλια 07/12/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Δράμα

560SEL's Achievements

  1. 560SEL

    Amd RSR Hz

    Ενημέρωση. Βρέθηκε ο φταιχτης (περίπου). Ταυτόχρονα με το freesync είχα αλλάξει και το mode της οθόνης (έχει διάφορα πχ game mode, theater mode κτλπ.) Και από standard mode το έβαλα στο scenery mode και έτσι έφτιαξαν τα 60hz, βασικά σε όλα τα άλλα modes παίζουν καλά τα 60hz μόνο το standard υπάρχει θέμα, δεν μπόρεσα να βρω την συγκεκριμένη ρύθμιση που πάει πακέτο με αυτό το mode που χαλάει την εικόνα αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρω τι φταίει.
  2. 560SEL

    Amd RSR Hz

    Πριν ενεργοποιησω το freesync τα 60hz ειχαν προβλημα, η εικονα ηταν σαν πιξελιασμενη να το πω σαν θολη να το πω, δεν μπορω να το περιγραξω καλυτερα, δεν ηταν σωστη εν παση περιπτωση με το που ενεργοποιησα το freesync εφτιαξε η εικονα, και δεν ξανα χαλασε οταν το ξανα απενεργοποιησα. Δεν ξερω γιατι υπηρξε αυτο το θεμα και δεν αξιζει να το ψαξω παραπανω απο την στιγμη που τωρα ειναι ολα καλα !! Σε ευχαριστω παντως που ασχοληθηκες !!!! Ελπιζω να μην ξανα εχω θεμα.... Σημ. Το freesync το ενεργοποιεις απο το ιδιο το μονιτορ (αν δεν ειναι) και ενεργοποιειτε αυτοματα και στο radeon software, αν οχι το κανεις εσυ.
  3. 560SEL

    Amd RSR Hz

    Το ελυσα τελικα, ενεργοποιησα το freesync απο το μονιτορ και εστρωσαν τα 60hz. Η πλακα ειναι οτι το απενεργοποιησα και παλι ηταν επαιζαν καλα τα 60hz, σαν να ξεκολλησαν ενα πραγμα. Τα 75 θα εχω αλλα καποια παιχνιδια παιζουν μονο με 60 και θα υπηρχε θεμα αν δεν ειχε φτιαξει, εκτος και αν τα ειχα τα παιχνιδια σε borderless mode. αλλα anyway ολα καλα !!
  4. 560SEL

    Amd RSR Hz

    λοιπον ηρθε η οθονη και ειναι πανεμορφη !! δεν μπορεσα να κανω τις δοκιμες που ηθελα γιατι επρεπε να φυγω αλλα υπαρχει ενα θεμα, δεν μπορω να κανω να δουλεψουν σωστα τα 60hz, τα 75 δουλευουν μια χαρα αλλα αν επιλεξω τα 60 η τα τα 59 και κατι που εχει χαλαει καπως η εικονα, οχι γραμμες, αλλα σαν να μην φαινετε καθαρα, δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα. εκανα καθαρη εγκατασταση το radeon software, οχι με ddu αλλα τικαρα την επιλογη factory reset κατα την εγκατασταση αλλα τιποτα. Το αντιθετο θα ηταν πιο λογικο παντως, να μην δουλευουν σωστα τα 75hz δηλαδη. Το καλωδιο ειναι hdmi 2.0 καινουριο 1.0m
  5. 560SEL

    Amd RSR Hz

    Το ξέρω ότι είναι overpriced αλλά η rx550 δεν θα την παλέψει σε 1080p. Σε σχέση με τα 600-650 που είχε πριν 2-3 μήνες είναι σε πολύ πιο λογικά πλαίσια τώρα η τιμή της. Και να περιμένω 4-5 μήνες είναι αμφίβολο αν θα πέσει κάτω από το msrp της (339). Anyway ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά δεν μπορώ να περιμένω άλλο !! Επιτέλους μετά από 10 μέρες θα έρθει αύριο η οθόνη (ελπίζω, είναι καθοδόν) και θα ενημερώσω αν παίζει custom ανάλυση σε 75hz έστω και χωρίς rsr προς το παρόν.
  6. 560SEL

    Amd RSR Hz

    Όσα λες είναι σωστά και τα ξέρω, αλλά το rsr κάνει upscale μόνο την ανάλυση όχι και τα Hz (φαντάζομαι..) Αν επιλέξω μέσα από το παιχνίδι μια χαμηλότερη ανάλυση η οποία δεν υποστηρίζει 75hz το τελικό αποτέλεσμα θα είναι 60hz με το rsr. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να επιλέξω μια ανάλυση πχ από αυτές που έχει το manual η κάποια custom και να έχω πάλι 75hz.
  7. Καλησπερα. πριν λιγες μερες παρηγγειλα (δεν μου εχει ερθει ακομα) την asus vp229he 1080p 75hz και θελω να ρωτησω υπαρχει δυνατοτητα να ενεργοποιησω το rsr και να εχω παλι 75hz στα παιχνιδια ;; Συμφωνα με το manual της οθονης δεν εχει και πολλες επιλογες στα 75hz περα απο 1080p τουλαχιστον οχι σε 16:9, θελω να χρησιμοποιησω custom αναλυση 1477x831 (παρομοια με το fsr ultra quality) μεσω radeon settings, αλλα δεν ξερω αν μπορω να επιλεξω 75hz σε ποιο χαμηλη αναλυση παρολο που δεν γραφει στο manual. αν δεν γινεται ξερετε καποια αλλη λυση ;; σημ. εχω δοκιμασει στην οθονη που εχω (1440x900) να φτιαξω custom ανλαλυση στο radeon settings (1425x862) και δουλευει, δηλ μου την εμφανιζει και στα παιχνιδια αλλα και στις ρυμθισεις των windows σημ.2 δεν μπορω προς το παρων να δοκιμασω το rsr λογο rx550 αλλα τον αλλο μηνα θα παρω την rx6600 οι αναλυσεις και τα hertz που υποστηριζει η οθονη συμφωνα με το manual
  8. 560SEL

    Critical Error 41 (63)

    @virus777 Το memtest86 το έτρεξα bootable για 4 ώρες, 8 passes. Το στικακι δεν το διαβάζει ούτε το easeus partition master που έχω εγκατεστημένο, σαν να μην υπάρχει, δεν νομίζω να το διαβάσουν τα άλλα που ανέφερες αλλά θα τα δοκιμάσω. Απλός ελπίζω το στικάκι αυτό να μην έκανε κάποια μόνιμη ζημιά και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. @p55 Όσων αφορά το stressapptest θα το δοκιμάσω μόνο αν μου ξαναβγάλει το error 41 είτε με bsod είτε όχι, διότι θέλει διαδικασία, αλλά θα το έχω στο νου μου.
  9. 560SEL

    Critical Error 41 (63)

    Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση. Οταν ειχα κανει το upgrade τον ιουλιο ετρεξα το memtest86 χωρις να βγαλει κανενα error το οποιο το ετρεξα και χθες χωρις παλι κανενα error. Διαβαζοντας ΑΥΤΟ το link νομιζω οτι αρχησα να βγαζω μια καπως ακρη, καποιες φορες πρεπει να ειχα κλεισει τον υπολογιστη απο το κουμπι λογο καποιου προγραμματος που δεν αποκρινοταν και συμφωνα με αυτα που γραφει το link σε αυτες τις περιπτωσεις οπως και σε power loss τα errors 41 βγαζουνε μηδενικο BugcheckCode (η εικονα ειναι παραδειγμα) αρα μηπως τα υπολοιπα errors 41 που εχω ειναι εξαιτιας αυτου (το χθεσινο BugcheckCode ειχε αριθμο 159) ;; Αρα μηπως ολους αυτους τους μηνες το μονο bsod που ειχα ηταν το χθεσινο ;; Αν ισχυει αυτο παλι δεν καταλαβαινω γιατι χθες ειχα bsod, αν και σε καποια sites λενε αυτο αυτο το critical error μπορει να εμφανιστει εξαιτιας driver και λεω εγω μηπως το προβληματικο στικακι επηρασε καπως τους usb drivers εξου και το bsod. Η αληθεια ειναι οτι χθες οταν το ειχα συνδεδεμενο το στικακι στον υπολογιστη κολουσε καποιες στιγμες ο file explorer και οταν εκανα ενα restart με το στικακι συνδεδεμενο αργουσε να κανει restart, αρα καπως επιρεαζοταν ο υπολογιστης απο αυτο.
  10. Καλησπερα !! Σημερα κατα τις 5 βαζοντας ενα στικακι στο pc για να περασω κατι αρχεια διαπιστωσα οτι δεν το διαβαζει με τιποτα, ουτε και στο κινητο που το συνδεσα. Μετα απο καποια βαλε βγαλε ειπα να κανω ενα restart (με βγαλμενο το στικακι) και μου πεταξε bsod με Critical Error 41 (63) οπως ειδα στο event viewer (δεν ξερω αν το εκανε κατα την εκκινηση η αφου φορτωσαν τα windows γιατι πηγα 2 λεπτα στην κουζινα, και οταν γυρισα ειδα την μπλε οθονη). Σκεφτηκα καποια μ@λακια θα εγινε με το στικακι, και δεν μου εβγαλε ξανα bsod απο τοτε, χωρις ομως να μπορω να εξηγησω τι ακριβος εγινε. Πιο μετα ομως κατα τις 9 ειπα να ριξω ξανα μια ματια στο event viewer και ειδα οτι απο οταν εκανα αναβαθμιση (cpu mobo ram) 7 ιουλιου ειχα αλλα 3 critical errors 41 στις 9 αυγουστου, 18 αυγουστου και 17 σεπτεμβριου χωρις ομως να τα εχω παρει χαμπαρι. Ειναι πολυ random και με αρκετες μερες αναμεσα στο καθενα που δεν ξερω τι ακριβος φταιει, δεν μπορω να το καταλαβω, γενικα δεν παρατηρησα να υπαρχει κανενα θεμα με τον υπολογιστη. PS: Ειχα αλλαξει psu τον μαρτιο (seasonic gx 750) και στο event viewer υπαρχουν αλλα 2 critical errors 41, 20 μαιου και 28 ιουνιου, γεικα απο οταν εκανα φορματ τελευταια φορα περισυ τον αυγουστο δεν ειχα ποτε bsod, πιο παλια ειχα καποια bsod αλλα εφταιγε η ram τα οποια εφτιαξαν αλλαζοντας θεση στα στικακια Το συστημα αποτελειτε απο: ryzen 5 3600, gigabyte b550 aorus elite v2, hyperx fury 16gb (2x8) @3200, sapphire pulse rx550 4gb, kingston a2000 1tb nvme, seasonic focus gx 750
  11. 560SEL

    Βοηθεια για επιλογη m.2 nvme

    Σορρυ αλλα δεν θα εμπαινα στην διαδικασια αυτη να το παρω απο το αμαζον μονο για να γλυτωσω 10 ευρω. Δεν λεω οτι μου περισσευουν γιατι δεν μου περισσευουν. Αν ηταν 20-30 ευρω τοτε μπορει !!
  12. 560SEL

    Βοηθεια για επιλογη m.2 nvme

    @acct Οκ, κατάλαβα ! Έριξα ξανά ένα ψάξιμο στο νετ και είναι έτσι όπως τα λες. Να φανταστώ είναι καλύτερα να έχω ενεργό το optimize drivers και να μην είναι μόνο παθητικό το trim έτσι δεν είναι ;;
  13. 560SEL

    Βοηθεια για επιλογη m.2 nvme

    $160+$20 μεταφορικά από amazon και στα €120 ευρώ περίπου από skroutz. Anyway ο a2000 έφυγε σήμερα από το μαγαζί με courier και υπάρχει πιθανότητα να έρθει και αύριο ή έστω τη Δευτέρα. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει στην ερώτηση που έκανα στο προηγούμενό μου ποστ. Διάβασα ότι το πρόγραμμα Optimize Drives των windows 10 κάνει στους ssd και trim και defrag ταυτόχρονα. Μπορεί να κάνει ζημιά αυτό ;; Και αν ναι πως μπορώ να τρέχω μόνο το trim χωρίς defrag ;; Ευχαριστώ !!
  14. 560SEL

    Βοηθεια για επιλογη m.2 nvme

    Τελικά χθες παρήγγειλα τον a2000 μιας και οι επιδόσεις του είναι παρόμοιες με τον sn550 που ήθελα αρχικά. Θα δείξει το μέλλον αν έκανα καλή επιλογή και αν όντως θα βγει αξιόπιστος !! Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο σχετικά με το TRIM και την ενεργοποίηση του. Έτρεξα την εντολή fsutil behavior query DisableDeleteNotify και φαίνεται ενεργοποιημένο, το θέμα είναι το εξής, πρέπει επίσης να ενεργοποιήσω και το Optimize Drives τον windows ή όχι, γιατί προς το παρόν το έχω απενεργοποιημένο ;; Είναι αρκετά "έξυπνα" τα windows ώστε να κάνουν μόνο trim στους ssd και όχι defrag ;;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.