Jump to content

paganister

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by paganister

  1. paganister

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Καλησπερα,αυτο ετοιμαζομαι να κανω τωρα και ελπιζω αυριο Χριστουγεννα να ειναι οκ το πισι σαν "δωρακι"
  2. paganister

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Ευχαριστω πολυ για την προταση και την ιδεα,μου δανεισε ενας φιλος το δικο του τροφοδοτικο corsair gs800 για δοκιμη..Μου φαινεται πιο σταθερη τωρα,αλλα παρολα αυτα μου κανει ακομα νερα..Θα δοκιμασω φορματ αυτες τις μερες και ας ελπισω πως ολα θα πανε καλα..
  3. paganister

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Δυστυχως φιλε μου ουτε εγω μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου..Εχω απελπιστει πραγματικα,σημερα χαροπαλεψα και ετρεξα 2 φορες το atiman ωστε να βγουν εντελως οι οδηγοι..Περασα τους τελευταιους (12.11) αλλα παρολα αυτα σε παιχνιδια οπως το nfs και το dishonored ειχα παλι τα ιδια θεματα..Στο μανατζερ κολλησε για κανα 2 δευτερολεπτα,αλλα γενικα ετρεχε το παιχνιδι (αν εξαιρεσεις κατι μπλε τετραγωνα που μου εμφανιζε στον αγωνιστικο χωρο για κλασματα δευτερολεπτων) οπως και το προ 13..Το μονο που σκεφτομαι να κανω σαν εναλλακτικη ειναι να του αγορασω ενα τροφοδοτικο και σαν τελευταια λυση να του ριξω ενα φορματ..
  4. paganister

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Καλησπερα,το τροφοδοτικο μου ειναι το εξης : OCZ MODSTREAM POWER SUPPLY 450w..
  5. paganister

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Καλησπερα και παλι..Μετα απο διαφορα "πειραματα" με drivers τα αποτελεσματα που εχω ειναι τα εξης.. ROPs:32 Shaders:1024 unified DirectXsupport:11.1 Pixel Fillrate:29.4 Gpixel/s Texture Fillrate: 58.9Gpixel/s Bus Width:256bit Memory size: 2048mb Bandwidth: 160.0Gb/s GPU clock: 920MHz Memory: 1250MHz Default clock:860MHz Memory: 1200MHz Παρολα αυτα ομως εξακολουθω να εχω το ιδιο προβλημα,δεν ξερω μηπως φταινε οι drivers,μηπως δεν ειναι stable...
  6. paganister

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Μολις τωρα βλεπω κατι μετρησεις της καρτα με το προγραμμα gpu-z..Τα νουμερα ειναι αθλια,παραθετω απο κατω αυτα που βλεπω,αν χρειαζεται και κατι αλλο ή καποιος καταλαβει κατι ας με ενημερωσει αν μπορει.. ROPs:unknown Shaders:0pixel/0vertex DirectXsupport:unknown Pixel Fillrate: -0.0Gpixel/s Texture Fillrate: -0.0Gpixel/s Bus Width:128bit Memory size: 0mb Bandwidth: -0.1Gb/s GPU clock: -1MHz Memory: -1MHz Default clock:150MHz Memory: 150MHz Ευχαριστω και ευελπιστω να μου πει καποιος τι γινεται και τι σημαινουν ολα αυτα..
  7. paganister

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Καλησπερα,καποια προταση τοτε??Δυσκολα παιζει να δοκιμασω αλλο μεγαλυτερο τροφοδοτικο πανω.Να κανω την αγορα καινουριου και ας ελπιζω οτι εφταιγε το τροφοδοτικο??
  8. paganister

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Το ειχα δει οτι χρειαζεται 500w τροφοδοσια,αλλα πιστευα οτι εστω και οριακα δεν θα εχω θεμα..Πιστευετε οτι φταιει το τροφοδοτικο τελικα??
  9. paganister

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Επειδη κατι τετοιο ειναι αρκετα δυσκολο,καποια αλλη εναλλακτικη λυση υπαρχει,για να δουμε αν το τροφοδοτικο δεν επαρκει??
  10. paganister

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Καλησπερα σε ολους,εχω ενα προβληματακι με την 7850 μου.Εχω ενα ocz 450w τροφοδοτικο,επεξεργαστη Q6600,4gb ram...Το θεμα ειναι οτι η 7850 μου κανει διαφορα περιεργα,χρησιμοποιησα το προγραμμα του atiman,οπως μου προτεινε ενας φιλος,περασα τους καινουριους drivers και παρολα αυτα εχω θεματα οπως : βαζω να παιξω το NFSMW και μου παγωνει η εικονα και κρασαρει το παιχνιδι,βαζω μετα να παιξω μανατζερ και παλι το ιδιο,βαζω να παιξω Dishonored και κολλαει αρκετα η εικονα ενω ο ηχος ακουγεται κανονικα..Εκανα uninstall τους drivers τους ξαναπερασα και εβαλα παλι το NFS,επαιξε κανονικα για κανα 5',μετα πηγα να βαλω μανατζερ και παλι τα ιδια.Παω να ξαναβαλω NFS και κρασαρε παλι οταν πηγε να ξεκινησει το singleplayer.Αν μπορει να με βοηθησει καποιος γτ εχω φαει φρικη,εκανα το "τεστ βαθμολογιας" των windows και η καρτα πηρε 2..:suicide2: Ευχαριστω:thank_you2:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.