Jump to content

sakiasole

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sakiasole

  • Γενέθλια 07/03/2001

Πληροφορίες Προφίλ

  • Ενδιαφέροντα
    Computers,music,classical guitar

sakiasole's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Έτσι..Αυτό ήξερα κι εγώ..Δυστυχώς δεν γίνεται.. Δεν εννοούσα για την πρώτη περίπτωση όπου εξαρτάται από την ώρα που έχεις στο σύστημά σου.. Thanks για την απάντησή σου anyway!!!
  2. Γεια σας παιδιά! Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους!! Πάω κατευθείαν στην ερώτησή μου: Έχω πάρει όνομα χρήστη και κωδικό από τον διαχειριστή ιστοσελίδας για να αναρτήσω ένα αρχείο. Το θέμα είναι το εξής: Μπορώ με κάποιον τρόπο να μην φαίνεται η ημερομηνία της ανάρτησής μου στο ΒΟΧ ενώ εξ΄ορισμού βλέπω ότι φαίνεται πότε κάποιος κάνει την υποβολή αρχείου..Μπορώ να το αλλάξω αυτό έτσι ώστε να εμφανιστεί η ανάρτησή μου με πρωθύστερη ημερομηνία;; Εννοείται ότι έω απλά όνομα χρήστη και κωδικό όπως και άλλοι για απλή ανάρτηση αρχείων.Δεν έχω δικαιώματα διαχειριστή στο λογαριασμό. Αν γίνεται η αλλαγή θα ήμουν ευγνώμων να μου εξηγήσετε πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Υπόψην μιλάμε για απλά ανάρτηση στο λογαριασμό στο Βοx στο Cloud μέσω εισόδου με όνομα χρήστη και κωδικό που τους έχω νόμιμα ήδη και όχι μέσω χρήσης προγράμματος client. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις αν γνωρίζει κάποιος..
  3. Παιδιά έστησα έναν υπολογιστή τελευταία και αρκέστηκα στην πάστα που είχε η πλακέτα της CPU από την εταιρία ..Ο επεξεργαστής είναι νεοαγορασμένος της Intel o INTEL PENTIUM DUAL CORE E5700 3.00GHZ LGA775 - 800 FSB - BOX και αποτελεί μέρος του κίτ αναβάθμισης με μνήμη Μushkin 2 GB και μητρική Μini ATX της ΑSROCK..Η χρήση θα είναι δουλειές γραφείου και Internet Browsing..Χρειάζεται να τον αποσυναρμολογήσω και να του ξαναπεράσω νέα πάστα;;Υπάρχει κίνδυνος αν τον αφήσω έτσι με την πάστα από την εταιρία του;;Ευελπιστώ σε απάντηση...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.