Jump to content

rfactor

Members
  • Posts

    25
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About rfactor

  • Γενέθλια 07/07/1991

rfactor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. rfactor

    action camera

    Πριν λίγες μέρες παρέλαβα τη νέα μου action cam, που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Ελλάδα. Πρόκειται για την GitUp GIT2. Η ποιότητά της και οι πολλές επιλογές που έχει στις ρυθμίσεις της, για μένα την καθιστούν αυτόματα "νούμερο 1" στην κατηγορία της και στα χρήματα που κοστίζει (120-130e). Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.gitup.com/en/home/12-gitup-git2-action-camera-pro-packing.html Χθες, ανέβασα και στο youtube ένα video test, σε 1080p και 60 fps:
  2. Καλησπέρα σε όλους. Επειδή εδώ και καιρό ψάχνω κάποια προσφορά σε DSLR, ανακάλυψα σήμερα (μέσω μιας διαφήμισης στην τηλεόραση) πως το Media Markt προσφέρει την CANON EOS 100D στην τιμή των 280e. Οπότε αποφάσισα να ρωτήσω κι εσάς, εδώ, ως πιο ειδικούς, για το εάν πράγματι πρόκειται για ευκαιρία, ή όχι. Επίσης, θα ήθελα τη γνώμη σας για τη συγκεκριμένη Canon.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι την βοήθεια των ειδικών, για μια αγορά που θέλει να κάνει μια φίλη μου, η οποία είναι αρχάρια στην φωτογραφία, αλλά έχει κόλλημα με τα προϊόντα της Sony. Της έχει κολλήσει, λοιπόν, τώρα τελευταία, να αγοράσει την Αlpha 5000 (λινκ). Υπάρχει κάτι καλύτερο, στα ίδια ή και σε λιγότερα χρήματα; Να αναφέρω πως θέλει μια μηχανή που να είναι απλή στη χρήση, design-άτη (κλασσικές γυναίκες), και να συνδέεται με wi-fi. Eννοείται πως ψάχνει κάτι που να είναι κοντά στις επιδόσεις αυτής της Sony.
  4. rfactor

    Gamepad Logitech F710 vs MS XBOX 360 for Windows

    Να ρωτήσω κάτι για το χειριστήριο του Xbox, που από όσα έχω δοκιμάσει το θεωρώ το καλύτερο, ειδικά σε ό,τι αφορά την συμβατότητα αλλά και την αίσθηση. Έψαχνα τις προάλλες για "τύπου Xbox" χειριστήρια, στο ebay, κι είχα πέσει πάνω σε αυτό εδώ. Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο;
  5. Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας μου ανέφερε πριν λίγο πως όλα τα διαμερίσματα έχουν γείωση, απλώς δεν γνωρίζει σε ποια δωμάτια. Μπερδεμένη η κατάσταση. Ίσως εάν ρωτήσω έναν ένοικο που είναι ηλεκτρολόγος, να βρω άκρη για το πού είναι η γείωση. Πάντως, εφόσον το πολύπριζο στο δωμάτιο με τον υπολογιστή δεν έχει αναμμένη λυχνία στην ένδειξη "Grounded", προφανώς και δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο δωμάτιο γείωση.
  6. Δεν δοκίμασα να αλλάξω πολύπριζο, μόνο αυτό με την φορά των πριζών, χωρίς αποτέλεσμα. Ρώτησα τον ιδιοκτήτη και μου είπε πως όντως δεν υπάρχει γείωση στο σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορώ να κάνω κάτι για να λυθεί το πρόβλημα του ενοχλητικού θορύβου στο μικρόφωνο;
  7. Eυχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Βρήκα σήμερα ένα video [ame] [/ame] στο οποίο μπορείτε να ακούσετε τον θόρυβο. Ο uploader μάλιστα κάνει λόγο, κι αυτός, για πρόβλημα "ηλεκτρικής φύσης".Δεν έχω δυνατά το μικρόφωνο, ούτε και mic boost. Πώς μπορώ να απομονώσω τη γείωση στο πολύπριζο; Να αναφέρω ότι το πολύπριζο έχει δύο λυχνίες (Protected και Grounded), εκ των οποίων μόνο η πρώτη είναι αναμμένη. Δοκίμασα να συνδέσω το headset και σε άλλες συσκευές στο σπίτι, άλλαξα και τις θέσεις στις πρίζες, αλλά τίποτα μέχρι τώρα.
  8. Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο ενός φθηνού Crypto HS200 που δανείστηκα από ένα φίλο, μέχρι να έρθει το δικό μου headset που έχω παραγγείλει. Όλα πήγαιναν καλά τις πρώτες μέρες, μέχρι που το τελευταίο σαββατοκύριακο παρουσιάστηκε πρόβλημα με το μικρόφωνο, το οποίο βγάζει έναν συνεχόμενο ενοχλητικό ήχο, σαν βουητό. Με λίγο ψάξιμο σε ξενόγλωσσα φόρουμ, διαπίστωσα πως το πρόβλημα μάλλον είναι ηλεκτρικής φύσης, αν και δεν γνωρίζω από ηλεκτρολογία. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, είδα ότι ο θόρυβος αυτός διακυμαίνεται ανάλογα με τη θέση του headset στον χώρο γύρω από το γραφείο μου, αλλά κι ανάλογα (σε μικρότερη διακύμανση) του browsing που κάνω σε windows explorer και λοιπά. Το θέμα είναι ότι στην μονάδα μου, είχα αποφασίσει να βάλω την κάρτα γραφικών μόλις ένα slot πιο κάτω από την κάρτα ήχου, μην γνωρίζοντας ότι αρκετές φορές, όταν αυτές οι δυο βρίσκονται πολύ κοντά, μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα ηλεκτρικής φύσης, λόγω φορτίων υποθέτω. Δοκίμασα να συνδέσω το μικρόφωνο και σε μπροστινή υποδοχή του case, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Η ερώτησή μου είναι, μπορεί να γίνει κάτι τώρα; Μπορώ να σταματήσω τον θόρυβο αυτό με κάποιο τρόπο; Με αλλαγή headset, να περιμένω πως το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει, αφού όλα εξαρτώνται από την κάρτα ήχου;
  9. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Γέλασα αρκετά με το πρώτο post του νήματος. Συνεχίστε να βοηθάτε "απλούς χρήστες" με απλές ή και με πιο ειδικές, όταν χρειάζεται, απαντήσεις, όπως κάνετε επί χρόνια!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.