Jump to content

Da_KiLLA

Premium Members
  • Posts

    208
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Da_KiLLA

  1. SuperPi 32M στα 4,7 GHz με μόλις 1.216V. Όποιος το βγάζει με χαμηλότερη τάση από αυτήν ας το ανεβάσει διότι θέλω να ξέρω αν έχω πέσει σε καλό κομμάτι ή σε μπανάνα.

    Υπόψιν ότι το τρεξα με την μία δεν δοκίμασα με χαμηλότερη τάση μπορεί να το βγάζει και με ακόμα χαμηλότερη τάση.

    2mnpq9w.jpg

    Banana είναι, give it to me...;-ppp:hang3:

  2. Ο δικός μου κρατάει τα 4.6 GHz σε όλα μα όλα τα Bench ακόμα και σε LinX 0.6.5 που φτάνουν στο θεό τα temps με τάση 1.180V. Χρειάστηκε να δώσω και Input Voltage στην VII Formula 2.0V για να ναι Rock Stable. Πάνω από τα 4.6 δεν δοκίμασα, λογικά έχω πέσει σε καλό κομμάτι, 4.6-1.18

    Δωσε screenshot, γιατι ειμαι απιστος θωμας τρελε μου...:tomato:

    linx 6.5 live Οταν τρεχει και prime 28.1 να παρουμε ματι..:o

  3. Γεια σας παίδες, επειδή σκέφτομαι να πάρω ένα G2 ΕU (το πιο φθηνό στο skroutz) τι διαφορά έχει από τα ελληνικά (πχ cosmote/vodafone/wind κλπ) εγγυήσεις κλπ τι παίζει??

  4. :sarcastic::sarcastic::sarcastic:

    Για να δούμε, η καινούρια Μ(τικιτακα) της ΑΜΔ θα καταφέρει να περάσει τα σκόρια του [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] με την 290...:sarcastic: γιατί κανένας δεν τα κατάφερε με τις Χ...:hang3:

    Θα έχει πολύ πλάκα πάντος μόλις μπει στα νερά η Τατιάνα...:victory:

    [MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] τι θα γίνει με το τασάκι σου...:happy2:

    Edit: Αντέχει πολλούς η Τατιάνα..:hehe::hehe::hehe:

  5. Mας λες δηλαδη οτι με την ιδια ψυξη, στα 4,8ghz ο 2600Κ σου δεν παει σε prime stress με τιποτα πανω απο 75-80 βαθμους, ενω ο ivy που τεσταρες σε prime επισης, δεν "προλαβαινες να πατησεις το κουμπι του prime" και εφτανε μεσα σε 10 sec 85 βαθμους για πλακα μολις στα 4,2ghz και με μαμα ταση, φαντασου να τον αφηνες καμια ωρα δηλαδη που θα εφτανε...

    Συνεχιζεις να εισαι υπερβολικος αλλα δεν πειραζει...

    Για να δουμε τι ειδα εγω λοιπον στον 2600Κ και στον 3770Κ που ειχα και τους "τεσταρα πανω στο ιδιο custom water loop που εχω" κοινος με ιδια-καρμπον ψυξη και στα δυο cpu...

    2600κ@4,9ghz 2μιση ωρες stress σε prime 95 μαξ temps 74 βαθμους..

    attachment.php?attachmentid=62541&stc=1&d=1402574338

    3770k@4,7ghz 3 ωρες+ stress σε prime 95 μαξ temps 76 βαθμους

    attachment.php?attachmentid=62542&stc=1&d=1402574410

    Και τα δυο cpu's εξισου καλα κομματια...

    Και εσύ είσαι υπερβολικός... τα cpu's σου ήταν από τα Καλύτερα Κομμάτια εδώ μέσα...:worship:

  6. Μπορείτε να ειρωνεύεστε (κλασικά πια εδω μεσα) οσο θέλετε ,το value που εχει ενας sandy (έστω ας πούμε υποκειμενικά) ΔΕΝ εχει ξαναβγεί μεχρι στιγμής.

    Και εξηγώ : εχω μια ταπεινή megahalems ,δουλευα στα 4000 ΧΩΡΙΣ ανεμιστηρα με πολυ λογικές θερμοκρασίες (ακομα και με το moba που παίζω που στρεσαρει τη cpu διαρκώς) και ειχα ενα πολυ ήσυχο και αποδοτικό pc.

    Οταν χρειαστηκα επιδόσεις τον έβαλα πλέον στα 4.4 με ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ρευμα απο το στοκ ,περίπου -0.08 αν θυμάμαι καλα.Οταν θελω να μ@λ*κιστω,τον εχω στα 4.8 χωρις καμια προσπάθεια ,και οχι ,δεν αλλαξα 2 και τρεις cpu όπως ο Εμπειρίκος απο πανω ,ετσι ειναι οι sandy.

    Θερμοκρασίες σε load στα 4.8 με μονη προσθήκη ενα noctua fan ,75 με 80 βαθμούς το κατακαλόκαιρο (aircondition δεν εχω).(να σημειώσω εδω ,πως ολα μου τα "τεστ" με στρεσαρισμα τα κανω μολις κανα 10λεπτο το πολυ ,στόχος μου ειναι να βρω απλα το σκαλοπάτι μικρής τάσης-θερμοκρασιας/απόδοσης,δε με ενδιαφέρει η απόλυτη επίδοση)

    Στον 3770k που εκανα το λαθος να παρω και τελικα εδωσα σε κολλητό μου ,με την ιδια ψυχτρα ΚΑΙ τον ανεμιιστηρα ,στα 4.000 ,επειρνε το pc φωτιά.

    Ρε τι να παλεύω ολη μερα να του ρίξω λιγο τάση ,να βάζω τις ram σε ταχύτητες χωμα...αποτέλεσμα ; @@.

    Στα 4.2 ο ivy χτυπησε με μαμα τάση ,85 βαθμούς σε 10 sec ,και ανέβαινε αστραπιαία ,σκοτωθηκα να προλαβω να κλειδωμένο το prime.

    Επαναλαμβάνω ηταν το ολοκαινουργιο μου cpu ,έφαγα τρεις μέρες να παίζω με παστες ,πηρα τρεις πανάκριβους ανεμιστήρες σε υπερπανακριβο κουτι τερας ,(cosmos 2,μεγαλη απατη περιπτοντως) και δε μπορούσαν να εχω τον επεξεργαστή πάνω απο 4.

    Και ο καλος έλληνας που μου είπε να παρω amd αν θελω mghz ,του λεω ,πως αλλα τα ματιά του ρακούν ...

    Και τωρα ελάτε να μου πείτε εσείς ποσο καλοι ειναι οι νέοι ,η τσέπη μου το ξερει...

    sent from mobile

    Εγώ λέω να πάρεις και 2ρο 2600κ να τον έχεις για back up..!!! αφού είναι ότι καλύτερο έχεις δεί..:p μην σου χαλάσει και δεν ξέρεις τι να κάνεις...:)

    Επίσης εσύ άρχισες να χλευάζεις και να ειρωνεύεσαι τα καινούρια cpus, λέγοντας ότι ( Ειλικρινά ,με τρώει η καταναλωτική μου μανία να αλλάξω hardware) αλλλααα...:hang2:

    Με 10 λεπτά τεστ που κάνεις για να στρεσάρεις το cpu... θα έχεις μάθει απ'έξω όλα τα BSOD...:whistling

    Και επειδή είμαι ο καλός Έλληνας..., και δεν ασχολούμαι με τα ρακούν ΑΛΛΛα με τα καβούρια... λέω να αλλάξεις τσέπη τα λ7...:sarcastic:

  7. Όποιος θέλει να αναβαθμιστεί πλέον πάει σε 2011.Και μη μου πείτε ότι είναι ακριβοί.Τελικά έρχονται πολύ φθηνότερα αν αναλογιστούμε ότι για να το ξεπεράσουν οι όποιοι δήποτε αυριανοί Haswell θα χρειασθούν 4-5 αναβαθμίσεις,και αν.Βλέπετε 1366.

    Da_KiLLA με τις αλλαγές 2-3-4-5 cpus έχεις πληρώσει παραπάνω από έναν 3930 που θα είχες πάρει ενάμιση χρόνο πριν,και θα τον είχες για πολύ καιρό ακόμα.

    Όσο για τα features των καινούργιων,ήθελα νάξερα πόσοι θα τα χρησιμοποιήσουν ώσπου να τους πουλήσουν μέσα σε 6 μήνες εως ενάμιση χρόνο.Για αυτούς που τους παίρνουν να τους κρατήσουν 4-5 χρόνια,ας πάρουνε πρώτα ssd και μετά βλεπουμε για Μ2 κ.λ.π.Προσωπικά εγώ έχω 3 χρόνια usb3 και ακόμα ούτε στικάκι usb3 δεν έχω.

    ΓΙΑτΊ με έτρωγε η καταναλωτική μου μανια να αλλάξω hardware...:dance3:

  8. Τα παραλεω,ενώ εσυ μου λες οτι ενας sandy στα 4.8 ειναι ίδιος με ενα haswell στοκ.

    Να τα και τα ελεη.

    Μπορει όντως οι νεες cpu να εχουν κάποιες νεες δυνατότητες ,αλλα εγω φιλαράκι μου δεν ανέχομαι να τα σκαω για k επεξεργαστή και να μην κλοκαρει και λογο θερμοκρασιών αλλα και να να μην παει ψηλά έτσι κι αλλιως γιατί απλα δε γουστάρει .

    Ο sandy οτι και να του κανεις ,κουλαντριζεται η θερμοκρασια με απλα μεσα ,και τα 4.8 δεν ειναι και extreme overclock πια για sandy.

    sent from mobile

    extreme δεν είναι, αλλά όχι και every day use/clocks for all..:T:

    Ωραία τότε, αφού θες ghz πάρε ΑΜΔ 8χχχ ή 9χχχ με *8cores και ghz στο θεό...:tomato:

  9. Ωραία τότε , αφού εγώ τα παραλέω για πες μου εσύ που είναι καλύτερο? Γιατί εγώ τα δούλεψα όλα (Sandy, Ivy & Haswell) και πάντα κάτι παραπάνω μου έδινε, από γενιά σε γενιά, και μου κατέβαζε το Οc., (που και αυτό το έλυσα με το να binnaro 2-3-4-5 cpus μέχρι να βρω αυτό που θέλω, με το ανάλογο κόστος) ΓΙΑτΊ με έτρωγε η καταναλωτική μου μανια να αλλάξω hardware...:p

  10. Μην τα παραλές φίλε μου, έλεος πια, μην τα ισοπεδώνουμε όλα:p

    Μαμά Haswell, είναι καλύτερο από έναν Sandy 4,7-4.8G(εάν έχεις τέτοιο κομμάτι) , όχι μόνο από συχνότητα, αλλά και από τα καινούρια Features που σου προσφέρουν...:book:

  11. [MENTION=22471]Da_KiLLA[/MENTION] Tι θα γινει θα κανουμε delid η οχι?:hehe:

    33e7.jpg

    Γιατι τον δουλευεις σαν 3770κου..:upside:

    αφου εχεις 4770κου..:spell:

    το LINX 6.4 και το prime 279 ειναι για σανδυ/ιβυ...

    τρεξε τα αντρικα testακια 6.5 και 281..:suicide2:

    Οσο για το δελιντ... ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ... told you...:whip:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.