Jump to content

Aroma

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Aroma

  • Γενέθλια 12/01/1987

Aroma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Aroma

    Samsung Galaxy Alpha ή LG G3 32 GB?

    Εχω προβληματιστεί αρκετά.. Να αναφέρω οτι το κινητό που έχω τώρα ειναι το Galaxy Core.. Οπότε σαν μέγεθος ίσως με βόλευε το Alpha.. Τέλοσπαντων καλή χρονιά να έχουμε και θα τα ξαναπούμε του χρόνου!!! :-)
  2. Aroma

    Samsung Galaxy Alpha ή LG G3 32 GB?

    Το σκεφτομαι και για το G2 απλα η ερωτηση μου ειναι η εξης:Επειδη το G2 ειναι παλιο μοντελο θα δεχεται καινουριες αναβαθμισεις?Θα μπορεσω δλδ να το κρατησω 2-3 χρονια? Μιας και δεν εχω ψωρα να αλλαζω κινητα καθε τοσο.?
  3. Aroma

    Samsung Galaxy Alpha ή LG G3 32 GB?

    Γιατί κανένα απο τα δύο παρακαλώ???? :-P Θέλω μαξίμουμ κανένα 400αρι να δώσω..Και αυτό ακόμα υπέρβαση είναι για μένα.Απλα με ενδιαφέρει να είναι μια συσκευή η οποία θα τρέχει άνετα και στο σερφαρισμα αλλά και στα παιχνίδια..Και το κυριότερο που ξαναλέω η αυτονομία της..Δεν εννοώ φυσικά να μου κρατάει δεκα μέρες η μπαταρία αλλά να μην είμαι και με το φορτιστή στο χέρι..Απο ίντσες θα προτιμούσα να είναι σχετικά μικρο και συμμαζεμενο οπως το Alpha αλλά αν οι επιδόσεις του G3 είναι καλύτερες δε με πειράζει να ανέβω λίγο..
  4. Σκεφτομαι να αγορασω καινουριο κινητο γυρω στον φλεβαρη μπας και εχουν πεσει οι τιμες και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο? Το Samsung μου αρεσει παρα πολυ σαν εμφανιση και το οτι ειναι οκταπυρηνο αλλα με προβληματιζει η μπαταρια του. Το G3 απο οτι διαβασα και ειδα εχει αρκετα καλη μπαταρια και καταπληκτικη οθονη. Βεβαια ειδα πολυ καλα σχολια και για τον προκατοχο του το G2. Ποιο προτεινετε εσεις να παρω;Θελω να ειναι ενα αξιοπιστο κινητο και να μπορω να κανω 2-3 πραγματακια ανετα. Παιχνιδακια κλπ..Εκανα μια σκεψη και για το S5 αλλα επειδη το ειδα απο καποιον γνωστο μου δε μου αρεσε η εμφανιση του...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.