Jump to content

Mario

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Mario

  1. Mario

    Ergohuman V2 Chair

    @ amartolos thanks για τις φώτο! Το γνωρίζω αυτό με τους Κινέζους. Η απορία ήταν απλά αν ήταν Κινέζικη αντιγραφή για όπως γνωρίζετε στην Κινα κατασκευάζουν τα πάντα, αλλα αντιγράφουν και τα πάντα Πάντως αγόρασα τελικά και εγώ μια απο το Πλαίσιο όχι όμως την ergohuman αλλα την Nefil ειδικά τώρα που έχει και έκπτωση 100€ (απο 400, 300). Ομολογώ πως είναι πολυ ποιοτική και με εντυπωσίασαν πολύ τα μεταλλικά μέρη. Δείχνει για πολύ ακριβότερη καρέκλα. Στην ρύθμιση πάντως με το περιστρεφόμενο μοχλό δεν είδα κάποια διαφορά (σκληρό - μαλακό), δεν ξέρω αν τερματίζει...
  2. Mario

    Ergohuman V2 Chair

    [MENTION=403]crmaris[/MENTION] Ευχαριστούμε για τις φώτο είναι πολύ καλες. Εχω όμως μια απορία. Το link που έβαλες για περισσότερες πληροφορίες είναι απο το αμερικάνικο site της ergohuman ενω στις φώτο φαίνεται καθαρά (στο CD) ότι η καρέκλα είναι απο Κίνα (comfort-seating). Η καρέκλα του amartolos έχει κάποιες διαφορές για παράδειγμα στον αστερία. Μήπως πρόκειται για αντιγραφή; Αν είναι πάντως φαίνεται ποιοτική.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.