Jump to content

kliro

Members
  • Posts

    36
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by kliro

  1. kliro

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ, Ως εντελώς αρχάριος στην χρησιμοποίηση του προγράμματος.. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο πρόγραμμα Qgis, και θα ήθελα τη βοήθεια όσων γνωρίζουν. Ανοίγοντας ένα αρχείο *.shp αλλάζω απλά το χρωματισμό και το περίγραμμα στο κελί και προσπαθώ να το αποθηκεύσω. Δεν επιτρέπεται να κάνω overwrite σε υπάρχον layer οπότε κάνω αποθήκευση ως newname.shp. Αφού αποθηκευθει λοιπόν, ανοίγω το newname.shp αλλά ο χρωματισμός είναι διαφορετικός από αυτόν που είχα επιλέξει.. Έχω δοκιμάσει 1002 διαφορετικούς τρόπους και δεν βρίσκω άκρη. Θα παρακαλούσα, αν κάποιος γνωρίζει να απαντήσει, Ευχαριστώ!
  2. Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ, Ως εντελώς αρχάριος στην χρησιμοποίηση του προγράμματος.. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο πρόγραμμα Qgis, και θα ήθελα τη βοήθεια όσων γνωρίζουν. Ανοίγοντας ένα αρχείο *.shp αλλάζω απλά το χρωματισμό και το περίγραμμα στο κελί και προσπαθώ να το αποθηκεύσω. Δεν επιτρέπεται να κάνω overwrite σε υπάρχον layer οπότε κάνω αποθήκευση ως newname.shp. Αφού αποθηκευθει λοιπόν, ανοίγω το newname.shp αλλά ο χρωματισμός είναι διαφορετικός από αυτόν που είχα επιλέξει.. Έχω δοκιμάσει 1002 διαφορετικούς τρόπους και δεν βρίσκω άκρη. Θα παρακαλούσα, αν κάποιος γνωρίζει να απαντήσει, Ευχαριστώ!
  3. kliro

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    sry αλλά είμαι καινούργιος στο forum και δεν ξέρω καλά τα κατατόπια. θα τα μάθω που θα πάει! :smoke: σ'ευχαριστώ για το λινκ.
  4. kliro

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Καλησπέρες! θα αγοράσω την dell u2412m , έψαξα στο skroutz.gr Dell UltraSharp U2412M | Skroutz.gr και την χαμηλότερη τιμή την δίνει το κατάστημα pandigital? Είναι αξιόπιστο? έχει αγοράσει κανένας από εκεί?
  5. kliro

    DOTA 2

    Αυτά είναι! Αν φτιάξουν και lan gg!!
  6. kliro

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    είσαι θεά! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=D9ezoeYE5ZA&feature=related]Eisai thea agapi mou - YouTube[/ame]
  7. kliro

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    χαχαχαχαχαχαχααχχαχα κλαίω! αχχαχαχααχαχ βασικά όπως και να έχει και τα ποστ να ανεβάσω πάλι πρεπει να περιμένω 6 μήνες..οπότε 15 αύγουστο θα ποστάρω στις αγγελίες!
  8. kliro

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    α) 6 μήνες παραμονής στο forum και 300 καταχωρήσεις β) 12 μήνες παραμονής στο forum και 150 καταχωρήσεις γ) 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσεις δ) 3+ χρόνια παραμονής και 20 καταχωρήσεις ισχύει, κρίμα...:/
  9. kliro

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    παιδες γιατί δεν μπορώ να δημιουργήσω καινούργιο θέμα στις πωλήσεις? μήπως επειδή ειμαι new member?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.