Jump to content

gokuthelegend

Premium Members
  • Posts

    218
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by gokuthelegend

  1. On 6/8/2022 at 6:53 ΠΜ, το μέλος GoMaR έγραψε:

    Ελα,  σειρά έχει το ICQ

    Από ότι βλέπω το ICQ ενημερώνεται κανονικά, ασχέτως αν δεν είναι και πολύ διάσημο τα τελευταία χρόνια.

     

    Κατά τα άλλα, όχι και παππούδες. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι που προλάβαμε το Winamp είμαστε 30άρηδες, άντε 40άρηδες.

  2. πριν 2 λεπτά, το μέλος spinalgr1990 έγραψε:

    Μηπως ειναι πρωταπριλιάτικο ?

    Μιας και αναφέρεται όνομα εταιρίας, δεν νομίζω να είναι αστείο. Η εταιρία θα μπορούσε άνετα να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

  3. 3 minutes ago, yanni said:

    Δίνει την τελευταία θέση που είναι γνωστή, πριν απενεργοποιήσεις τα data/χάσεις το σήμα της κινητής.

    Οπότε αν έχω απενεργοποιημένα τα δεδομένα για μεγάλο χρονικό διάστημα (ας πούμε για αρκετές μέρες) για λόγους οικονομίας μπαταρίας και χρημάτων/megabyte, τότε θα είναι άχρηστο.

  4. Αν έχω απενεργοποιημένα τα data και το wifi υποθέτω ότι δεν θα ενημερώνονται οι άλλοι; Εκτός αν γίνει κάποια πατέντα με sms, δηλαδή να στέλνουν στο κινητό μου ένα προκαθορισμένο sms και να τους στέλνει τις συντενταγμένες.

  5. Εγώ πάντως εδώ και μερικούς μήνες έχω πρόβλημα με το chrome + youtube. Τα βίντεο φορτώνουν αργά με αποτέλεσμα κάθε λίγο και λιγάκι να κάνει buffering. Σε διάφορα ξένα φόρουμ έχω παρατηρήσει ότι έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Με firefox και άλλους browsers δεν έχω κάποιο πρόβλημα (το φόρτωμα είναι ποιο γρήγορο από την αναπαραγωγή και δεν κολλάει κάθε λίγο και λιγάκι). Ελπίζω να το φτιάξουν.

    • Like 1
  6. Quote

    Η εταιρία δήλωσε ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένας ύποπτος για κάποιο αδίκημα δεν πρέπει να ενημερώνεται ότι διεξάγεται έρευνα, ώστε να μην καταστρέψει στοιχεία και αποδείξεις, εμποδίζοντας έτσι τη σύλληψή του.

    Αυτό μου φαίνεται λογικό. Φυσικά πιστεύω ότι το σωστό είναι πως πρέπει να ενημερώνουν τους χρήστες, αλλά θα μπορούσαν να τους ενημερώνουν όταν ολοκληρωθεί η έρευνα.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.