Jump to content

gokuthelegend

Premium Members
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

About gokuthelegend

 • Rank
  Master of the Uncertain Past
 • Birthday 05/10/1986

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Lost City Of Atlantis
 • Steam
  http://steamcommunity.com/profiles/7656119799
 1. Μόνο να προσέξουν να μην έχουν ήδη 32μπιτ, γιατί αν βάλουν πάλι 32μπιτ τότε θα προστεθούν και θα γίνουν 64. Αν είχαν 64 θα προστεθούν και θα γίνουν 96. Αν έχουν 64 θα πρέπει να αφαιρέσουν τα μισά τουλάχιστον για να γίνει 32.
 2. Δεν διαφωνώ και καλά κάνετε και βάζετε διαφημίσεις, εγώ είμαι με το μέρος σας, καθότι όπως είπα διατηρώ και εγώ κάποια ιστοσελίδα σε σέρβερ που πληρώνω από τη τσέπη μου (VPS μάλιστα, όχι απλό hosting), και ξέρω ότι υπάρχουν έξοδα. Προσωπικά έχω κλειστό το adblock στο thelab, αλλά ίσως θα μπορούσε να τοποθετηθεί κάπου αλλού η διαφήμιση ή ίσως να ήταν ποιο μικρή, να μην πιάνει τη μισή οθόνη.
 3. Διατηρώ ιστοσελίδα/μπλογκ σε σέρβερ που πληρώνω από την τσέπη μου και κατανοώ πλήρως την ύπαρξη διαφημίσεων για την κάλυψη του κόστους. Αλλά το τελευταίο διάστημα (ίσως και πάνω από 1 έτος) έχει παραγίνει το κακό. Νομίζω ότι το thelab έχει γίνει site διαφημίσεων. Το ποιο σπαστικό είναι αυτό που βγαίνει στην αρχική σελίδα 1 φορά κάθε μέρα, έχω 32άρα 2Κ οθόνη και που πιάνει την μισή οθόνη όταν βγαίνει, το άρθρο από κάτω δεν φαίνεται καν, παρότι έχω μεγάλη οθόνη. Προσωπικά αν και έχω adblock, στις σελίδες που επισκέπτομαι τακτικά το απενεργοποιώ γιατί θέλω να τις υποστηρίζω, εκ των οποίων και στο thelab, αλλά σκέφτομαι σοβαρά να το ενεργοποιήσω πάλι.
 4. Άσχετο αλλά το σχεδόν 25% πως βγαίνει; Τα 0,45 ευρώ είναι το 25% του 1.80 ευρώ, πες 2 ευρώ στρογγυλά, τόσο χρεώνει κανονικά τις επιχειρήσεις;
 5. Μιας και αναφέρεται όνομα εταιρίας, δεν νομίζω να είναι αστείο. Η εταιρία θα μπορούσε άνετα να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
 6. Κάρτα γραφικών έχω μια 1050 2GB. Και 2 δίσκους sata 3 (έναν SSD Samsung evo 500GB και έναν HDD 1TB). Βασικά σκεφτόμουν να προβώ σε όσο το δυνατόν ποιο οικονομική λύση, και με τον καιρό να προσθέτω επιπλέον κομμάτια. Για παράδειγμα, θα μπορούσα να πάρω μόνο 1 ντιμάκι μνήμης, πχ 8GB, για να μπορέσει να λειτουργήσει το σύστημα, και με την πάροδο του χρόνου να προσθέτω κι άλλα ντικάκια μέχρι να φτάσω τα 32GB (αυτό για παράδειγμα μπορεί να γίνει σταδιακά εντός 1-2 χρόνων). Άλλο παράδειγμα, θα μπορούσα να δουλέψω με την τωρινή κάρτα γραφικών, και να αγοράσω καινούρια σε κάποια χρόνια που θα έχω μαζέψει χρήματα. Παιχνίδια δεν παίζω πολλά, μπορεί να παίξω 1-2 τον χρόνο, αλλά αυτά τα 1-2 μπορεί να τα παίξω μέχρι να τα λιώσω. Οθόνη έχω μια 32άρα AOC [email protected], αλλά προς το παρόν δεν καίγομαι να έχω τοπ γραφικά, τώρα με ενδιαφέρει η επεξεργαστική ισχύς.
 7. Δεν ξέρω αν αρμόζει εδώ πέρα η ερώτησή μου, αλλά θέλω να πάρω μια γενική εικόνα, και αν τελικά είναι εφικτό αυτό που ρωτάω τότε ίσως το προχωρήσω όταν θα έχω τα χρήματα, οπότε θα ανοίξω και ξεχωριστό θέμα για να ρωτήσω λεπτομέριες. Υπάρχει παλιό σύστημα με i7-4770k. Τροφοδοτικό έχει αυτό και κουτί αυτό, τα οποία είχαν αγοραστεί το 2013. Κάρτα γραφικών και SSD/HDD υπάρχουν καινούρια τα οποία αγοράστηκαν τα τελευταία 1-2 χρόνια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι με το υπάρχων τροφοδοτικό και με το υπάρχων κουτί αν μπορώ να προβώ σε κάποια οικονομική λύση με Ryzen, δηλαδή επεξεργαστής, μητρική, RAM, ψύξη. Υπερχρονισμός δεν με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 8. Είχα παλιά έναν φορητό υπολογιστή τον οποίο έπαιρνα όπου ήθελα και μου είχε λύσει τα χέρια. Μεταξύ άλλων ασχολούμαι και με παραμετροποίηση modem/routers (απλά πράγματα, αλλαγή ονόματος και κωδικού wifi, άνοιγμα θυρών, εισαγωγή λίστας mac για κλείδωμα/ξεκλείδωμα, εγκατάσταση repeaters, powerlines, όχι κάτι τρομερό). Ο υπολογιστής μου χάλασε και μου έδεσε τα χέρια, και λόγω οικονομικού δεν μπορώ να αγοράσω τώρα άλλον. Μου έκαναν όμως πρόσφατα δώρο το Xiaomi Redmi 7 και διαπίστωσα ότι υποστηρίζει USB On The Go. Ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο usb ethernet ανταπτοράκι που να παίζει; Δεν θέλω κάτι ειδικευμένο, μου αρκεί να μπορώ να συνδέομαι με καλώδιο σε θύρες ethernet. Κατά προτίμηση από κατάστημα σε Ελλάδα, αλλά θα το σκεφτώ να παραγγείλω αν μου προτείνετε και κατάστημα από Ευρωπαϊκή Ένωση (δεν θέλω να μπλέκω με τελωνεία). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 9. το θέμα είναι και ο Robert Downey Junior να θέλει να συνεχίσει που δεν το κόβω. Δεν αποκλείεται να βγει όμως και θηλυκός iron man, κάπου πήρε το μάτι μου στα κόμικ για κορίτσι 16 ετών με σούπερ ευφυΐα που θα φτιάξει δικιά της στολή σαν σχολικό project, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Επίσης υπάρχει και θηλυκός Thor στα κόμικ.
 10. Για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου. Όσοι λέτε να πληρώνετε με κάρτα στις ταχυμεταφορές (ACS ή όποια άλλη), να σημειώσω το εξής. Ας πούμε ότι αγοράσεις 90 ευρώ ένα προϊόν από ένα κατάστημα, και πληρώνεις άλλα 10 ευρώ για να σου το φέρει η εταιρία ταχυμεταφορών με αντικαταβολή, δηλαδή 100 ευρώ σύνολο. Από αυτά δηλαδή, η εταιρία ταχυμεταφορών θα κερδίσει μόνο την αξία της μεταφοράς του προϊόντος, δηλαδή τα 10 ευρώ. Τα υπόλοιπα 90 ευρώ θα πάνε στο κατάστημα που έγινε η αγορά. Αν κάποιος αποφασίσει να πληρώσει με κάρτα κατά την αντικαταβολή, η εταιρία ταχυμεταφορών θα πρέπει να πληρώσει κάποιο ποσοστό προμήθεια στην τράπεζα από την οποία πήρε το POS. Το θέμα είναι ότι η προμήθεια μπαίνει σε όλο το ποσό, δηλαδή και στα 100 ευρώ. Δηλαδή η εταιρία ταχυμεταφορών θα χρεωθεί και την προμήθεια για προϊόν που δεν παρέχει η ίδια.
 11. Τι εννοείς; Δηλαδή μπορεί να έχω αριθμό με πρόθεμα 210- (κάπου στην Αθήνα δηλαδή), να μετακομίσω Λιβαδειά, και να κάνω φορητότητα εκεί;
 12. Προτιμώ να διαβάσω spoilers, παρά να δω hq cam. Όσο hq και να είναι σε καμιά περίπτωση δεν είναι τόσο καλό όσο και το bluray. Εγώ προτιμώ να περιμένω να βγει σε bluray. Πάντως επειδή μένω επαρχία και όχι Αθήνα/Θεσσαλονίκη, ο τοπικός κινηματογράφος δεν γεμίζει σχεδόν ποτέ, ακόμη και στα blockbusters. Σαφώς έχει περισσότερο κόσμο από ότι σε οποιεσδήποτε άλλες ταινίες, αλλά και πάλι βλέπονται χαλαρά.
 13. Είναι 12%. Κάνεις διαίρεση το ποσό που βάζεις με το 1.12, αυτό που βγαίνει είναι το καθαρό ποσό που θα μπει στο κινητό. Αν χρεωθείς ας πούμε 10 ευρώ, στο νούμερο θα μεταφερθούν 10/1.12=8,93 ευρώ.
 14. 2009 Α ΕΣΣΟ (Φεβρουαρίου) - Σειρά 306 1) Διαβηβάσεις στη Καλαμάτα ~ 1.5 μήνα για εκπαίδευση 2) ΣΕΤΤΗΛ (Στρατόπεδο Εκπαίδευσης Τμήμα Των Ηλίθιων Λουφαδόρων) στον Πύργο Ηλείας, ~2 μήνες, εκπαίδευση για ειδικότητα σαν Τεχνικός Ασύρματων Μέσων 3α) 5 μήνες παραμεθόριο στην Αλεξανδρούπολη, 23 ΛΔΒ, Στρατόπεδο Κανδηλάπτη. 3β) Τεχνικώς στα χαρτιά ήμουν Αλεξανδρούπολη, αλλά μέσα σε αυτούς τους 5 μήνες με έστειλαν τους 2.5 στα ΚΑΑΥ Νέας Περάμου της Καβάλας σαν απόσπαση. Οπότε τεχνικώς έκανα 2.5 μήνες στην Αλεξναδρούπολη και 2.5 μήνες στη Καβάλα για παραμεθόριο. 4) ΜΕΡΥΠ Λαμίας (την πρόλαβα πριν κλείσει), είναι δίπλα στο ΚΕΥΠ. ~2.5 μήνες έκανα συνολικά 11μηνο, με πρόλαβε για λίγο η μείωση της θητείας.
 15. Το παρατήρησα και εγώ χθες. Ήταν πολύ βολικό για μένα σαν χρήστη, αλλά από την άλλη καταλαβαίνω και αυτούς που έχουν τις ιστοσελίδες.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.