Jump to content

fits79

Premium Members
  • Posts

    899
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About fits79

  • Γενέθλια 16/01/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

3.690 Εμφανίσεις προφίλ

fits79's Achievements

  1. fits79

    Win7 wifi hotspot

    Καλησπέρα. Μπορώ να κάνω στα win7 αν έχω συνδεδεμένο με καλώδιο το ρουτερ για ίντερνετ να κάνω το laptop να είναι wifi hotspot για κινητά? Αν ναι πως ακριβώς το κάνω? Δοκίμασα να φτιάξω ένα "ασύρματο ad hoc" αλλά δεν δουλεύει.
  2. fits79

    Windows 10 - 11 δεν μπορώ να σβήσω ένα wifi

    Δεν υπαρχει λογος να σου απαντησω καν γιατι πριν που δοκιμασα να σου απαντησω o mod μου εσβησε το ποστ. Επομενως ποιος ο λογος να ξανα - απαντησω.
  3. fits79

    Windows 10 - 11 δεν μπορώ να σβήσω ένα wifi

    Όχι αν ήταν σε αυτό το κανάλι δεν θα φαινόταν και στα κινητά έτσι δεν είναι; Και όχι δεν είναι σε κανένα από αυτά τα κανάλια. Απλά όπως ήδη έχω πει άλλαξα τον κωδικό και το όνομα του wifi από το ρουτερ και από τότε δεν μπόρεσα να ξανά συνδεθω στο εν λόγο profile γιατί πολύ απλά είχε κρατήσει το παλιό κωδικό και δεν μπορώ ούτε να σβήσω αυτό το profile για να βάλω το νέο κωδικό, αλλα oύτε και να αλλάξω τον κωδικό χωρίς να σβήσω αυτό το profile.
  4. fits79

    Windows 10 - 11 δεν μπορώ να σβήσω ένα wifi

    Μα αυτό ακριβώς λέω τόσα ποστ. Ότι ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ το εν λόγο profile σε καμία απολύτως λίστα(Ούτε στη cmd, ούτε πατώντας στο wifi κουμπάκι κ.τ.λ.). Λέτε να μου το εμφάνιζε σε οποιαδήποτε λίστα και να μην μπορούσα απλά να πατήσω "forget"??? Ευγενικότατος όπως πάντα. Απλά δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου.
  5. fits79

    Windows 10 - 11 δεν μπορώ να σβήσω ένα wifi

    Που ευγενικός τι να σου πω.
  6. fits79

    Windows 10 - 11 δεν μπορώ να σβήσω ένα wifi

    Μα αυτό εξηγώ από το πρώτο μου ποστ ότι παρόλο που έχω αποθηκεύσει το wifi Profile δεν το εμφανίζει σε καμία από αυτές τις λίστες. Αν το εμφάνιζε θα έκανα απλά forget και όλα οκ. Και δεν μπορεί να ξανά συνδεθεί σε αυτό το ίδιο wifi γιατί έχει αποθηκευμένο το παλιό κωδικό. Στο κινητό μου μια χαρά συνδέεται στο ίδιο ακριβώς wifi Profile
  7. fits79

    Windows 10 - 11 δεν μπορώ να σβήσω ένα wifi

    Μάλλον ΔΕΝ διάβασες το πρώτο μου ποστ. Κανε ένα κόπο και διάβασε το και θα λάβεις την απάντηση στο τελευταίο σου ποστ.
  8. fits79

    Windows 10 - 11 δεν μπορώ να σβήσω ένα wifi

    Λες αν μου ζήταγε να βάλω το νέο κωδικό να άνοιγα τοπικ εδώ? Έλα όμως που δεν μου ζητάει καν το νέο κωδικό απλά μου λέει μετά από λίγα δευτερόλεπτα δεν συνδέθηκε. Να σου πω τη κάνω πατάω κάτω δεξιά το wifi μου εμφανίζει όλα τα διαθέσιμα wifi και επιλέγω αυτό που λέω και συμβαίνει ότι είπα ποιο πάνω.
  9. Καλησπέρα. Γιατί ενώ έχω αποθηκεύσει ένα wifi spot στο desktop δεν μου το εμφανίζει καν στη διαχείριση wifi στα win10/11 ώστε να το σβήσω γιατί άλλαξε ο κωδικός wifi και δεν μπορώ να τον αλλάξω και δεν συνδέεται ποια στο ίδιο wifi γιατί έχει το παλιό κωδικό.
  10. fits79

    Windows 11 σε ένα και μόνο partition

    Δεν είπα ποτέ ότι δεν λειτουργεί. Είπα απλά ότι δεν θέλω να έχω πολλά partition σε ένα δίσκο. Και αν είναι δυνατόν(Που είναι) να είναι ένα partition ανά λειτουργικό.
  11. fits79

    Windows 11 σε ένα και μόνο partition

    Γιατί αρχικά είναι σε αρχαίο μηχάνημα και αφετέρου δεν θέλω να έχει πολλά partition ένας δίσκος ειδικά αν στον ίδιο δίσκο θέλω να βάλω παραπάνω από ένα λειτουργικό.
  12. Υπάρχει τρόπος να κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows 11 σε ένα και μοναδικό partition? Χωρίς τα recovery και άλλα partition που τα win11 δημιουργούν αν τα κάνεις σε έναν μη φορμαρισμένο δίσκο. Και αν γίνεται αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και σε παλιό pc χωρίς uefi & tpm?
  13. Όλα αυτά είναι σκέτα ρουτερ. Προτείνετε να προβώ απλά στην αγορά ενός σκέτου ρουτερ μιας και έχω ήδη vdsl modem/router/dual band wifi? Είναι ποιο οικονομικό? (Το Asus rt-n66u πάντως ακόμα και σφραγισμένο είναι σε normal τιμή) Και στην ουσία το ρουτερ που θα πάρω θα κάνει και τη δουλειά lan switch? Τώρα η συνδεσμολογία που έχω για το οικιακό δίκτυο είναι η εξής: Ένα all in one Asus dsl-ac51 Πάνω του έχω συνδέσει ένα παναπλο tp-link lan switch tl-sf1008d γιατί οι 2 θήρες που είχε το router εννοείτε δεν φτάνανε. Αν λοιπόν προβώ στην αγορά οποιουδήποτε σκέτου ρουτερ απλά θα καταργήσω το tp-link 8 θέσεων lan switch και θα βάλω το νέο ρουτερ που θα βάλω και τον usb ntfs δίσκο πάνω του. Σωστά?
  14. Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες αλλά με ενδιαφέρει κυρίως να έχουν dlna support και όχι media server που λογικά όλα όσα έχουν usb θήρα έχουν. Και νομίζω αυτά που δείχνει στο λινκ σου ειναι Κόμο ρουτερ όχι μόντεμ.
  15. Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με προγραμματισμό και από το πολύ λίγο που ξέρω αυτό θέλει προγραμματισμό. Ψάχνω ένα all in one μηχάνημα που να έχει υποδοχή usb και υποστήριξη dlna λόγο της τηλεόρασης μου κυρίως. Αν έχεις να προτείνεις κάποιο οικονομικό σε ευχαριστώ πολύ. Από το λίγο ψάξιμο που έκανα έχω βρει ότι το fritz!box 7530 υποστηρίζει αλλά είναι πανάκριβο κοντά 150 ευρώ και σαν εταιρία δεν την ξέρω καν.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.