Jump to content

vasmeister

Premium Members
  • Posts

    63
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About vasmeister

  • Γενέθλια 02/08/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Περιστερι
  • Ενδιαφέροντα
    Τα παντα ολα!!!
  • Επάγγελμα
    Ανεξαρτητος πωλητης στην εταιρια Fm Group

vasmeister's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. παρακαλώ πολύ τους admins να κάνουν delete τα δικά μου πόστ απο χθές που έγινε όλ'αυτό επειδή δεν χρειάζεται να γίνεται αυτό. Σόρρυ παίδες.
  2. Κοίτα δεν ξέρω τι θέμα έχεις, Έχω κάνει διάφορα πόστ όμως οκ? Δεν κάθομαι να λιώνω στο να εφευρώ διάφορα threads για να γίνω πρώτος. Δεν μίλησες και πολύ ωραία και δεν μ'αρέσει η συμπεριφορά σου. Αυτός που δίνει κάτι μπορεί ν'αποφασίσει που θα το δώσει. Στην τελική κάθεσαι και ξεκατινιάζεσαι. Λοιπόν παρακαλώ τους admins να σβήσουν όλο αυτό το πανηγύρι που γίνεται απο χθες για να μην χαλαστεί το thread. ΥΓ: Βάλε λίγο μυαλό φίλε γιατί συμπεριφέρεσαι λες και είμαστε ακόμα δημοτικό.
  3. Βοy ηρέμησε. Έχω να δώσω πράγματα, απλά χρησιμοποιώ αυτά που παίρνω και τα υπόλοιπα που αντικατέστησα η δεν χρειάζομαι θα τα δώσω. Το ξέρω ότι δεν σου κάθεται και πολύ καλά όμως έχω κάνει κι άλλα πόστ απ'το να ζητάω όπως λές. Πριν πεις κάτι για τον οποιονδήποτε καλύτερα σκέψου πρώτα γιατί δεν είναι ωραίο. Αν έχεις κάποιο θέμα μαζί μου πες το μου. Μου θυμίζεις τους αμερικάνους που δεν πάνε τους νέγρους.. Σόρρυ φίλε αλλά είσαι ρατσιστής και εγωιστής. Μίλα καλύτερα. Αυτός που δίνει κάτι μπορεί να κρίνει αν θα το δώσει η όχι οπότε μην το παίζεις υπεράνω γιατί απλά δεν είσαι. End of story.
  4. Σόρρυ κιόλας αλλά ναι για να δηλώνω ενδιαφέρον σημαίνει ότι είναι χρήσιμα. Όχι αποκλειστικά σ'εμένα. Ηρεμήστε. Εάν θέλετε αποσύρω ενδιαφέρον από τα πάντα για να λήξει η παρεξήγηση. Και το αν τα χρειάζομαι η όχι αφήστε να το ξέρω εγώ καλυτερα απο εσάς διότι δεν σας πέφτει λόγος. Δεν σημαίνει ότι επειδή παίρνω κάτι θα το κρατήσω εγώ. Πχ πριν 1 μήνα κάποιος μου είχε δώσει κάτι και εγώ τώρα θα το δώσω αλλού. Εάν πιστέυουν οι admins ότι αυτό είναι ενάντια στους κανόνες να με αποκλείσουν. Ευχαριστώ πολύ. ΥΓ: Κανείς δεν μπορεί να με κρίνει.... Μόνο ο Θεός.
  5. Δηλώνω ενδιαφέρον για το mousepad + μια παλια καρτα δικτυου netgear fa311 v2 έχεις pm!
  6. Έγινε. Απλά έστειλα στην περίπτωση που δεν μπορέσει ο φίλος fjsc. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!
  7. Ενδιαφέρομαι για τον σκληρό Seagate Barracuda 7200.11 500Gbytes ST3500320AS Είμαι Καισαριανή. Κοντά στον Βόσπορο!!!! Σου στέλνω pm.
  8. Δηλώνω ενδιαφέρον για Creative Sound Blaster Audigy http://us.store.creative.com/Creativ...B000LP0R3E.htm και για την μητρική αν πρόλαβα. Έχεις pm!
  9. Να ευχαριστήσω τον tstverikoko για τα πράγματα που μόλις σήμερα παρέλαβα!! Τελικά αποσύρω ενδιαφέρον για τα κουπόνια.
  10. vasmeister

    Rainmeter οδηγός βήμα βήμα

    Άλλο 1 site που βρήκα επειδή μ'αρέσει αρκετά το rainmeter Rainmeter
  11. vasmeister

    Rainmeter οδηγός βήμα βήμα

    Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Το έχω δοκιμάσει σε 32bit xp,vista w7 και παίζει τέλεια. Τώρα επειδή δεν γνωρίζω κάτι για τα 8άρια, όποιος μπορεί να πεί.
  12. Δηλώνω ενδιαφέρον για τα κουπόνια. Σου στέλνω και πμ.
  13. vasmeister

    Rainmeter οδηγός βήμα βήμα

    HUD Digital Rainmeter - Ανοιξέ το με google chrome για να κάνεις μετάφραση στα Αγγλικά. Είναι από τα καλύτερα site που περιέχουν όμορφα skins.
  14. vasmeister

    Rainmeter οδηγός βήμα βήμα

    Αυτό είναι το Dekstop μου!!! Δοκιμάζω διάφορα skins. Το ανεμιστηράκι κάτω αριστερά γυρνάει απλά δεν είναι βίντεο για να φανεί!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.