Jump to content

Arxontas

Premium Members
  • Posts

    65
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Arxontas

  • Γενέθλια 28/12/1974

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Arxontas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Arxontas

    NVIDIA GeForce GTX 780

    Ρε σείς, σας κλέβουν στα μεταφορικά ρε. Αμαρτία να μας πιάνουν κορόιδα οι Γερμαναράδες και να γελάνε μετά "Χαχα τα ζώα οι Ελληνες". Εγώ που πήρα την GTX 580 μου την έστειλαν συστημένη μέσω Deutsche Post-Standard International Versand, 6,85 ρε σείς. Αμαρτια 30 ευρώ μεταφορικά μέσω DHL. Το κατάστημα λέγεται AVIDES.DE και είναι μεγάλη αλυσίδα στην Γερμανία. Αν δεν κάνω λάθος, η κάρτα ήρθε απο Schleswig, Βόρεια Γερμανία, στου διαόλου τη μάνα δηλαδή. Τριάντα ευρώ είναι μεγάλο μπαλαμούτι, με τόσα ευρώ στην Ταυλάνδη παιρνεις τρείς γυναίκες ρε σείς.
  2. Arxontas

    NVIDIA GeForce GTX 780

    Να σου πώ, προσωπικά το μετάνοιωσα που αγόρασα κάρτα Gigabyte. Αιτία: Εχουν χάλια πολιτική εγγύησης. Αγόρασα την Gigabyte GTX 580 SOC Windforce 3X απο Γερμανία, και ευτυχώς, γιατί εδώ για Ελλάδα αν ψάξεις στον ιστότοπο της gigabyte (http://www.gigabyte.com/support-downloads/customer-service.aspx?ck=3) δεν έχουν ΚΑΝ ανηρτημένη πολιτική εγγύσης για κάρτες γραφικών. Κάν. Για κάρτες που αγοράστηκαν στην Γερμανία δίνουν δυο χρόνια περιορισμένη εγγύηση. Η EVGA απο την άλλη (την προφέρω ΕΒΓΑ χαχα) δίνει 3 χρόνια μίνιμουμ εγγύση και LIFETIME εγγύηση αν κάνεις register την κάρτα στον ιστότοπο τους μαζί με την απόδειξη αγοράς, έως και 30 μέρες μετά την ημερομηνία αγοράς. Καλό το WINDFORCE 3X και τα superior υλικά της SOC αλλά τελευταία φορά που αγοράζω Gigabyte εξ αιτίας της εγγύησης. Αν διαβάσεις τι γράφουν στην NEWEGG πρώην ιδιοκτήτες καρτων EVGA θα δείς ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τους αλλάξανε κάρτα GTX 285 με lifetime guarantee για μια GTX 660/Ti αφού δεν είχαν στόκ να τους δώσουν GTX 285 όταν χάλασε η κάρτα μετά απο 6 χρόνια. Αυτό πάει να πεί service και σεβασμός στον πελάτη. EVGA κ μόνο EVGA IMO.
  3. Arxontas

    Intel i7 Haswell 4770K Εντυπώσεις/Μετρήσεις

    Δυστυχώς έχεις δίκιο. Το Μάρτιο του 2008 που έχτισα το σύστημα μου είχα πληρώσει 2,920 ευρώ (εχω ακόμα την απόδειξη). Το σύστημα μου ήτανε: MOBO: GA-EP35-DS4 CPU: Intel Core 2 Extreme QX 9650 CASE: Cooler Master COSMOS RAM: Kingston Hyper-X DDR2 PC2-8500 SLI Ready version HDD: Western Digital 500 GB GPU: Nividia GTS 8800 640ΜΒ Sound Blaster X-FI Extreme Gamer ------------------------------------ LG 22'' monitor TV Tuner DvD ROM Card Reader Norton Internet Security UPS Windows XP ================================================================================ Εάν τα είχα πάρει απο Γερμανία θα είχα πληρώσει περίπου 35% λιγότερα μαζί με τα μεταφορικά, ήτοι 1865 Ευρώ. Τελευταία που είχα αγοράσει την Gigabyte Nividia GTX 580 SOC Windforce 3X (Μάρτιος 2012), η φτηνότερη τιμή που βρήκα στην Ελλάδα ήταν 425 Ευρώ με μεταφορικά στην Ρόδο. Την ίδια κάρτα τελικά την αγόρασα 363 ευρώ με μεταφορικά απο Γερμανία και με τρία χρόνια εγγύηση απο τον κατάστημα που μου την πούλησε ολοκαίνουργια στο κουτί, και πάλι πλήρωσα πολλά γιατί απλά θα μπορούσα να κάνω υπομονή και να μην χτυπήσω το συγκεκριμένο auction και να την αγοράσω ακόμα και με 280 ευρώ καινούργια. Μιλάμε οι διαφορές στις τιμές είναι τεράστιες, και έτσι αναγκαζόμαστε με βαριά καρδιά να αγοράζουμε απο τους Γερμανούς. Ολα τα υλικά που έχω τώρα στο σύστημα μου εκτός απο το PSU είναι αγορασμένα απο το e-bay.de, κορυφαία ποιότητα μεταχειρισμένα και με απίστευτες τιμές. Τι κατάντια είναι αυτή να μην μπορούμε να αγοράσουμε κάτι σε λογική τιμή απο Ελλάδα. Ας έχει ένα καπέλλο 10% θα το πλήρωνα, αλλά 35% παραπάνω απο Γερμανία πάει πολύ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.