Jump to content

orfeas_greek

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by orfeas_greek

  1. orfeas_greek

    Δείξτε το κουτί σας...

    Καλησπέρα
  2. orfeas_greek

    #labxmas2014 day 11 gift 19

    888+88+8+8+8 Καλημέρα
  3. orfeas_greek

    Δείξτε το κουτί σας...

    Δεν έχω κάποιο αριθμό ποστ στο TheLab, ουτε είμαι καποιο γνωστό πρόσωπο εδώ μέσα, και αυτο γιατι προτιμώ να κρατάω low profile, αλλά διαβάζω, παρακολουθω και ενημερώνομαι συνεχώς απο εδω μέσα. Έχω διαβάσει τα ποστ σας όμως, απο τότε που πόσταρε ο NOP$TRIM το setup του και είστε.. επιεικως απαράδεκτοι.. Μου θυμίζετε τα κομματοσκυλα στα ελληνικά πανεπιστήμια. Ένας άνθρωπος πέταξε μια σπόντα 2 σειρών και έχετε φρικάρει όλοι να πουμε. Και επειδη ακούω για επαγγελματισμό στο modding κτλ.. ένας αληθινός επαγγελματίας, σε οποιονδήποτε κλάδο και αν είναι, πρέπει να δέχεται κάθε είδους κριτική χωρίς προσωπικό διαπληκτισμό με τον ενδιαφερόμενο/πελάτη/καταναλωτη αν εκείνος του δεν μιλήσει προσωπικά ζητώντας εξηγήσεις! Εκτός αν το forum εδώ είναι ιδιοκτησία των μεγάλων modder και δεν σηκώνουν κριτικη. Λοιπον και επειδη διαβαζα για ηλεκτροστατική βαφή κτλ.. έχω βάψει κουτια pc, σκελετους απο μηχανάκια, τιμόνια ποδηλάτων κτλ.. Οι τιμές είναι όσο και τα υλικά για να αγοράσεις σπρει, αστάρι, γυαλόχαρτο και οτι αλλό χρειαστεί για να κάνεις ένα σωστό βάψιμο με σπρέι μόνος σου. και στο παιδί που τα πάω συγκεκριμένα για cases είναι 20€ τα Mid και 40€ τα Full (σε κομμάτια το case πάντα) και εσεις έχετε κολλησει και γραααφετε 4-5 σελιδες,ούτε θυμάμαι πόσες, για το ότι γίνεται δυσφήμηση καθώς δεν βγαίνει 150 αλλά 120.. ε Έλεος πια.. λες και το 120 είναι λιγο σε τετοιους καιρούς. Δεν μπορει να εκφρασει το παραπονο/αποψη του καποιος πια. και μιας και μιλάτε με ονόματα, τον Κοπρίτη τον "ξέρω" απο αρκετά παλιά και πιστεύω πως έχει αναγαγει το case modding σε εργο τεχνης και του αξίζουν πολλα συγχαρητηρια γιαυτο αλλά αυτα που διαβάζω εδώ σαυτα τα ποστς με εχουν απογοητεύσει πραγματικα. ps: φίλε [MENTION=3208]zomg[/MENTION] καλα κανεις και θεωρείς το ποστ σου ανούσιο καθώς είσαι πιο off-topic απο το off-topic θέμα που συζητιέται, δεν βλέπω καποιον που προσπαθεί να φάει την πελατια καποιου άλλου δεν σχολιάζω καν..
  4. orfeas_greek

    Δείξτε το κουτί σας...

    Φίλε NOP$TRIM, καταρχάς τρομερό και πανέμορφο setup ! Απο τα πιο όμορφα HAF που έχω δει πραγματικά. Το πληκτρολόγιο είναι το sidewinder x4; το έχω σε κόκκινο. εσύ το moddaρες σε μπλέ;; Όσο για την βάση του headset θα με ενδιέφερε πολύ αν όντως μπορεις να μου βγάλεις ένα αντίγραφο, με κοκκινο φωτισμο ομως σου στέλνω pm!
  5. orfeas_greek

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    παιδιά βλέπω μαζευόμαστε αρκετοί σιγά-σιγά για νέα ομαδική
  6. orfeas_greek

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Καλησπέρα παδιά, ενδιαφέρομαι για τα Superlux HD668B και είμαι μέσα στην επόμενη ομαδική σας, αν γίνει από Αθήνα. Ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.