Jump to content

Sil3nt

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Sil3nt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sil3nt

    Mechanical Keyboard Club

    Ναι. Πέρασαν 3 από τα χέρια μου. Αλλά το απλό. Όχι το RGB που από ότι κατάλαβα έχεις.
  2. Sil3nt

    Mechanical Keyboard Club

    Κι εγώ τελικά, το 3o Corsair K95 αν και το κράτησα αρκετούς μήνες, τελικά το επέστρεψα στο e-shop πριν 2 εβδομάδες και πήρα πιστωτικό στην αρχική τιμή αγοράς. Αγορά σχεδόν 2 χρόνια πριν. Με το να ανανεώνετε η εγγύηση κάθε φορά που μου έδιναν άλλο, δεν είχα το άγχος να τρέχω να το επιστρέψω. Στα 8 καμένα led ήμουν στο 3ο.
  3. Δυστυχώς τα παράπονα είναι τόσα πολλά που μάλλον εσύ είσαι ο τυχερός. ------ Μακάρι να το έφτιαξαν @minast, αν και πάλι κάποιο stock θα μου δώσουν εδώ στο e-shop. Τέλος πάντων, έχω καιρό ακόμα να αλλάξω αρκετά... ΥΓ. Αυτή την φορά δεν έχω βγάλει όλες τις ζελατίνες...
  4. Τα led στα κ70 κ90 κ95 πέφτουν ποιο γρήγορα κι απ' τις μύγες... Εγώ έχω το κ95 και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Αυτό που έχω τώρα είναι το τρίτο σε ένα χρόνο (που αν τα επέστρεφα με το που είχα πρόβλημα θα είχα αλλάξει 6-7) και έχω και σε αυτό καμμένο led. Από το eshop το έχω πάρει και μάλλον αυτή την φορά θα τους ζητήσω πιστωτικό ώστε να πάρω το RGB όπου δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με τα led.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.