Jump to content

nikitasd

Premium Members
  • Posts

    117
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by nikitasd

  1. είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και εκανα ξανά clean install στα windows χθες. Ενω όμως εβγαλα τα stock κοκοκοψαρα που έρχονται μαζί με το λειτουργικό με το iobit σήμερα κάπου πήρε ξανά το μάτι μ το 3d builder και το groove music! Τι παιζει??? Δεν βγαίνουν οριστικά η ξανακατεβηκαν με κάποιο update? Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Μετακινησαμε το world of warcraft σε ενα τριτο σκληρό σατα που δανείστηκα. Το παιχνιδι άνοιξε κανονικά και με την πρωτη. Οποτε καλώδια και τέτοια αποκλείονται είναι μια χαρά. Τα δοκιμασα. Υπάρχει περιπτωση να στρώσει με ενα φορμάτ? Μου κανει εντύπωση μιας και στην αντιγραφή τα πήγε αρκετά καλά. 30gb σε περιπου 6 λεπτα... Αλλά απο εκτέλεση δεν
  3. Μάλλον στα τελευταια γτ μου βγάζει eta το chkdsk στο cmd 11ωρες κ ανεβαίνει... Τουλαχιστον να προλάβει να σωσει τα αρχεία του.
  4. Καλησπέρα ξανά! Έχουμε και λέμε! Pc φίλου (amd fx 8350 8gb ram 2*500gb sata hdd) ξαφνικα δεν ανοίγει τα παιχνίδια. Τρέχει κανονικά απ'οτι φαίνεται αλλά όταν δοκιμάζει να ανοίξει παιχνίδια δεν! Στο cs παράδειγμα όταν πατάει το play στο steam δεν φορτώνει καν το game. World of warcraft το ίδιο. Πατάει play αλλά μηδέν... 2 φορες άνοιξε αλλά μιλάμε για πολύ χαλιά. Επαιζε με 0 fps. Δοκιμασαμε γυρισαμε ρυθμίσεις στα παιχνίδια στα αρχικα μήπως και αλλά τίποτα. Κανεις καμια ιδέα? Τώρα δοκίμαζουμε chkdsc αν και το iobit advanced system care (?????) δεν του βρήκε κάποιο error η bad sector Υγ. Να αναφέρω επίσης οτι ακόμα και η περιήγηση στον συγκεκριμένο hdd ειναι πολυ αργή για τα δεδομένα του... Ειναι αγορασμενος προ 3ετιας και δεν έχει γίνει ποτέ φορμάτ
  5. nikitasd

    Show your desktop

    Cpu temp-ram used-cpu load-clock speed. Είναι απο το coretemp
  6. nikitasd

    Show your desktop

    Ωραίο το abarth! Αν είναι κ δικο σου ακόμα καλύτερα!
  7. nikitasd

    Show your desktop

    Το aida64 είναι με το osd ενεργοποιημένο. Ποιο πολλές λεπτομέρειες απο το rainmeter για όσους το προτιμούν απλό και λειτουργικό! Εγώ πάντως το βρήκα υπέροχο! Είναι και πολύ ευκολο στο setup οποτε...!
  8. nikitasd

    Show your desktop

    Eνα μικρο update!!!!
  9. nikitasd

    World of Warcraft

    Καλημερα απο μενα ! Εχουμε μια Ελληνικη Guild στον Tarren Mill. Εχουμε χασει αρκετα core members είναι η αληθεια και προσφατα ξανα αρχισαμε τα raid. Αν ενδιαφερετε καποιος για raid (γινετε και cross realm) ας μου στειλει ένα αιτημα στο bnet #nikitasd2475 η μεσα στο game @Viciouslight. Προς το παρον κανουμε μονο ένα raid τη βδομαδα (normal) αλλα λεμε από βδομαδα να το παμε σε heroic. Ευχαριστω εκ των προτερων! Σας περιμενουμε !!!
  10. nikitasd

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πολύ ομορφο! Μπράβο μπράβο!
  11. nikitasd

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Προσπαθώντας να κάνω κάνα t.10 ... Diablo 3 crussader wannabe! Και Cs:Go για να σπάει η μονοτονία! Μέχρι να χειμωνιασει για τα καλά να γυρίσουμε στο azeroth!!!!
  12. nikitasd

    Ανταπτορας ανεμιστηρα 120mm σε 140mm θεση?

    Η οικοδομή έχεις κανει εσύ η πολιτικός μηχανικός!!! [emoji14] Greek πατέντα! Ωραίος ο παίχτης!
  13. nikitasd

    Κατασκευή blog

    Αυτό νομιζω δεν δέχεται προτάσεις! Εξαρτάται το τι "γουσταρεις" εσύ πιο πολύ! Τι σου φαιρνει οίστρο ( συγγραφικό παντα ) [emoji14] Με τι σου αρέσει να ασχολείσαι? Με τι περνάς την ωρα σου?
  14. nikitasd

    Ανταπτορας ανεμιστηρα 120mm σε 140mm θεση?

    Δε θα σου κανει δηλαδή! Αν φτιαξεις εσύ το κομματι? Απο λεπτο φύλλο αλουμινίου αν πας σε ενα μαγαζί με πορτοπαράθυρα θα στο φτιαξει.
  15. nikitasd

    Ανταπτορας ανεμιστηρα 120mm σε 140mm θεση?

    Στην δεύτερη εικόνα μπορείς νομιζω να βρεις μονο το καφέ κομματι ( το έχω βρει σκέτο σε ψυκτρα για cpu ). Είναι ελλαστικο και κανει τη δουλεια της βίδας. Θα σου κανει για τη διάφορα που θες. Δεν ξέρω να σου οω όμως πως λέγεται η πως να το ζητησεις
  16. nikitasd

    Πρόβλημα με θερμοκρασίες.

    Ξεεεεερω γω τι σκ@τ@??? Μάλλον δε ξύπνησε καλά!!! [emoji14]
  17. nikitasd

    Πρόβλημα με θερμοκρασίες.

    Μονο όταν έπαιζα... Αλλά απο το μεσημέρι δεν έχω θέμα... Έχω παίξει τα απαιχτα... Τίποτα... Όλα σταθερά
  18. nikitasd

    Πρόβλημα με θερμοκρασίες.

    Τι να οω αλήθεια... Τώρα παίζω diablo μια χαρά.. Στο cs δεν είχα θέμα... Wow που δοκιμασία λίγο σε ενα trial που είχα επίσης... Τώρα watch dogs μια χαρά.... Θερμοκρασίες κόμπλε! Θέλει να με τρελάνει η μ@€#%&ία!
  19. nikitasd

    Πρόβλημα με θερμοκρασίες.

    Xfx ts 550w. Είναι απο τη seasonic (αντιγραφή δικού της μοντέλου). Τα σηκώνει μια χαρά τα πραγματα νομιζω. Ενα θέμα έχω όμως... Μπαίνω για diablo... Μετα απο λίγο restart... Οι θερμοκρασίες μου είναι κομπλε? Παιζει να μην σηκώνει κάτι? Παιζει να κανει καμια πατάτα ο σκληρός? Δε μπορω να καταλάβω... Έχω πανω fx6350 ,r9 270x , 2x4gb ram , 2 ide 1 sata την aio και 4 fans (3x12 led και 1χ8 χωρίς led)
  20. nikitasd

    Πρόβλημα με θερμοκρασίες.

    Άγνωστο ακόμα! Σαν καγκουρι κ εγώ θέλω τζαμί στο πλάι! Θα δειξει όμως όταν ερθει η ωρα του!!!!
  21. nikitasd

    Πρόβλημα με θερμοκρασίες.

    Μόλις μπήκε και το τροφοδοτικό. Καινούρια πάστα αλλαξα και λίγο τη φορά των ανεμηστηρων... 8 βαθμούς κάτω η cpu σε iddle κατασταση... Και 2-3 η κάρτα γραφικών! Με το νεο κουτί θα πέσουν κ άλλο αλλά προς το παρόν πάμε καλά. Τελικά μεγάλη δουλεια η ΚΑΛΗ πάστα... Ευχαριστώ παρα πολύ ολους σας που μπηκατε στον κόπο και διαβασατε το post και ακόμα περισότερο εσάς που χασατε το χρονο σας και απαντουσατε! Σας ευχαριστώ πολυ! Ελπιζω να μην σας χρειαστω ξανά [emoji14] [emoji14]
  22. nikitasd

    Πρόβλημα με θερμοκρασίες.

    Επειδή έχω το πιστωτικό στο eshop θα παραγγειλω απο κει. Οποτε πάω σε τροφοδοτικό και μια ποιοτική πάστα ( mx4 νομιζω τη λένε) να δω μήπως επαιξε κ αυτό το ρολο του και βλέπουμε κ κάνουμε. Θα μεινω με αυτους τους δίσκους προς το παρον για ενα ακόμα μηνα και τον επόμενο θα αντικατασταθούν οι ide με εναν ssd και ίσως εναν ακόμα hdd ( ανάλογα πως θα ανταποκριθεί το κουτι με τον αέρα του psu και την καινούρια παστα )
  23. nikitasd

    Πρόβλημα με θερμοκρασίες.

    Να πάρω τότε το τροφοδοτικο και να κρατήσω τα υπολοιπα χρήματα να βάλω τον επόμενο μήνα δισκο κ κουτί κ να παραγγςιλω θήκες να κάνω τους ide εξωτερικούς? Θα με βγάλει το armor ενα μήνα απο θέμα θερμοκρασιών?
  24. nikitasd

    Πρόβλημα με θερμοκρασίες.

    Δε ξέρω έχω κάποιες αμφιβολίες να σου πω την αλήθεια για το τροφοδοτικό. Θα προτιμούσα κάποιο "μάρκας"! Δεν είμαι γνώστης όμως οπότε κάθε άποψη είναι δεκτή! Με μια ματια στα κουτιά που πωλούνται μέσα στο budget μου δεν μπορώ να βρω κάτι τόσο ομορφο όσο το armor jr που έχω. Ίσως δοκιμάσω καμια πατέντα να βελτιωσω το airflow του μήπως χαμηλωσω τις θερμοκρασίες μου αλλά με το τροφοδοτικό πανω κ ακριβως απο κάτω το ψυγείο της AIO δε μου φαίνεται κ πολύ εφικτό!!!!
  25. nikitasd

    Πρόβλημα με θερμοκρασίες.

    Λοιποοοοον... Το budget ειναι 150€ (+-40) για τροφοδοτικό κουτί και ίσως ssd. Έχετε να προτινετε κάτι?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.