Jump to content

DwS

Premium Members
  • Posts

    272
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by DwS

  1. καλησπέρα, ψάχνω μία οθόνη 1920x1080 23-24 ίντσες με ταβάνι τα 200€ η κάρτα μου είναι 4870. παίζει να έχω πρόβλημα σε αυτή την ανάλυση με τη συγκεκριμένη καρτα; η παλιά μου οθόνη ήταν 1650x1050 αλλά δε θέλω να γυρίσω σε συτή την ανάλυση. ακούω πρότασεις, thanks !
  2. DwS

    Κινέζικα Tablets... merimobiles κλπ

    Λοιπόν παιδάκια, όπως λέω και εδώ ψάχνω για ένα ταμπλετάκι γύρω στα 200€. Επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια μοντέλα σε αυτό το εύρος τιμής και με αυτά τα χαρακτηριστικά; Επίσης επειδή είδα να λέγονται διάφορα, ποιο μαγαζί να προτιμήσω;
  3. DwS

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    Ναι συμφωνώ, το πιθανότερο είναι να την περάσει για καμία τηλεορασούλα της πλάκας, ειδικά εφόσον δει ότι έρχεται από Ασία. Αλλά ok στην περίπτωση που γίνει αυτό που περιέγραψα είσαι καλυμμένος έτσι ώστε να πληρώσεις μόνο τα βασικά έξοδα και όχι κάτι επιπλέον στο τελωνείο;
  4. DwS

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    Ωραία ας πάρουμε, λοιπόν, το εξής σενάριο που απ' ότι είδα στα προηγούμενα comments παίχτηκε κάτι αντίστοιχο. Αν δεν κάνω λάθος, οι τελωνειακοί έχουν το δικαίωμα να ανοίγουν τα δέματα για να δούνε τι περιέχουν, αν κατά την κρίση τους η αναγραφόμενη τιμή δεν αντιστοιχεί με την περιγραφή του περιεχομένου. Ε και προφανώς αν δούνε δηλωμένη αξία 100€ και δούνε μία μεγάλη κούτα με περιγραφή "electronics" ή κάτι παρόμοιο, κατά πάσα πιθανότητα θα το ανοίξουν και θα δούνε μία οθόνη/τηλεόραση, όπως θα τους φανεί τέλος πάντων. Και ντάξει εκεί πέρα ανάλογα με την εμπειρία και τη γνώση της τεχνολογίας του καθενός σε άλλον μπορεί να φανούν λογική αξία τα 100€, αλλά σε άλλον υποτιμημένη και μη αληθής αξία. Σε περίπτωση που θεωρηθεί ότι η δηλωμένη αξία δεν αντιστοιχεί στο δέμα τι γίνεται; Επικοινωνούν τηλεφωνικώς μαζί σου και σου ζητάν να τους προσκομίσεις την απόδειξη πληρωμής; Πρέπει να την προσκομίσεις αυτοπροσώπως ή σε περίπτωση που μένεις μακριά τη στέλνεις; Και με ποιο τρόπο τη στέλνεις με fax, ταχυδρομικώς ή και με e-mail ξέρω 'γω; Κάποιος είδα ότι ανέφερε πως είναι καλό να συνεννοηθείς με τον τον πωλητή έτσι ώστε να τον πληρώσεις σε 2 δόσεις καπάκια τη μία μετά την άλλη, απλά στη μία θα δώσεις 100€ και στην άλλη το υπόλοιπο ποσό. Έτσι στην περίπτωση που σου ζητήσουν να δικαιολογήσεις τη δηλωμένη αξία των 100€ θα έχεις μία "απόδειξη" που θα δείχνει ότι έδωσες 100€ στον αποστολέα, σωστά;
  5. DwS

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    Από το uk ebay γλυτώνεις το τελωνείο ή @@;
  6. Καλύτερα όχι οινόπνευμα, δεν θεωρείται ιδιαίτερα ήπιο καθαριστικό και ίσως φθείρει τα keycaps. Σε αυτή την περίπτωση έχεις δύο επιλογές. Είτε να βγάλεις όλα τα keycaps με ένα keycap puller και να τα καθαρίσεις ένα-ένα με κάποιο ήπιο καθαριστικό, είτε στην περίπτωση που δεν έχεις keycap puller, αφού αποσυνδέσεις το keyboard από το pc ή έστω το pc είναι σβηστό, πάρε ένα πανάκι τύπου ajax ή detol(ήπιο καθαριστικό πάντα έτσι ώστε να μη φθαρούν τα keycaps) και καθάρισε το επιφανειακά. Φρόντισε το πανάκι να μην είναι ιδιαίτερα υγρό, δηλαδή να μην υπάρχει περίπτωση να στάξουν υγρά και πάνε προς τα switches, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να πάθει κάτι το keyboard.
  7. Δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές σε brown. Αν δε θες να ξεπεράσεις τα 100€ νομίζω ότι αυτό είναι μονόδρομος, αλλιώς μετά παίζουν πάλι κάποια cm και q-pad στα ευρωπαϊκά amazon αλλά με τα μεταφορικά κτλ. πάλι θα είσαι στα 100+.
  8. Δυσκολάκι, απ' όσο ξέρω μόνο το blackwidow(blue switches) μπορείς να δοκιμάσεις που έχει ένα άνοιγμα η συσκευασία στο σημείο που βρίσκονται τα arrows. Από εκεί και πέρα μόνο αν βρεις κάποιον φιλότιμο από δω μέσα και κανονίσετε να βρεθείτε για να σου δώσει το/τα keyboard του να τα δοκιμάσεις, κάτι που νομίζω έχει γίνει κατά καιρούς. Πάντως για brown είσαι και δεν υπάρχει άτομο που να 'χει απογοητευτεί μέχρι στιγμής από brown !
  9. Έχοντας δοκιμάσει όλους τους διακόπτες πλέον έχω να πω τα εξής: Blues σε gaming = αρκετά missclicks, ντάξει σε fps δεν έχεις prob, αλλά σε rts, moba κτλ. όπου θα spamάρεις συνεχώς πολλά και διαφορετικά keys δε βολεύουν καθόλου. Ντάξει στο typing είναι πολύ ωραίοι, σου δίνουν την αίσθηση γραφομηχανής και ακόμα και ο ήχος του click-clack που βγάζουν σε προτρέπει να γράφεις σαν τρελός. Browns και red στο gaming είναι πάνω κάτω οι ίδιοι, με τους red να είναι λίγο πιο ελαφροί και να είναι πιο "γλυκό" το bottom out. Με τους red, βέβαια, κάνεις λίγα missclicks στην αρχή μέχρι να τους συνηθίσεις επειδή πατιούνται πολύ εύκολα τα keys, αλλά μετά είναι φοβεροί. Στο typing οι red είναι έτσι κι έτσι, όχι τόσο χάλια όσο τους περιγράφουν όλοι, απλά θέλουν να τους συνηθίσεις λίγο γιατί στην αρχή τα missclicks πάνε σύννεφο και θα γράεφειτς κάπωηςυ έτσφι. Οι black ήταν οι πρώτοι μου διακόπτες, στην αρχή με ενθουσίασαν απίστευτα λόγω της τεράστιας διαφοράς robber dome με μηχανικό, αλλά στη συνέχεια άρχιζαν να με κουράζουν. Βέβαια για κάποιον που παίζει fps πιστεύω πως είναι ok, σε games τύπου rts, moba κτλ. που spamάρεις πάρα πολύ κουράζονται τα δάχτυλα σου σε σημείο που μετά από 1-2 ώρες gaming πρέπει να κάνεις μισάωρο διάλειμμα για να χαλαρώσουν οι κλειδώσεις σου. Στο typing είναι αρκετά solid, αλλά στην πολύωρη χρήση πάλι θα κουράσουν. Εγώ βέβαια έχω λεπτά δάχτυλα, κάποιος με χοντρά δάχτυλα πολύ πιθανό να μην κουραστεί. Γενικά αν ήταν να τους βαθμολογήσω σε gaming και typing θα το έκανα κάπως έτσι. gaming/typing Blue: 5,5/9,5 Brown: 8,5/8,5 Red: 9,5/6 Black: 8,5/7 Γενικά τους brown τους θεωρώ τους καλύτερους και πιο all-around διακόπτες ανάμεσα στους 4, βγάζοντας έξω άλλα είδη τύπου green, clear κτλ. που δεν έχω δοκιμάσει και που γενικά δεν είναι τόσο διαδεδομένα. Για κάποιον που και παίζει αρκετά και γράφει αρκετά, οι brown είναι η ιδανική επιλογή. Βέβαια πάντα υπάρχει και η επιλογή 2 διαφορετικών keyboard και η εναλλαγή τους ανάλογα τη χρήση(gaming-typing), που σε αυτή την περίπτωση θα έλεγα πως ο καλύτερος συνδυασμός θα ήταν red-blue. Προσωπικά πάντως δε θα το συνιστούσα, όταν δοκίμαζα όλα τα switches και άλλαζα ανά βδομάδα keyboard μου φαινόταν λίγο παράξενη η όλη φάση, όταν χρησιμοποιούσα μόνο αυτό με brown ήμουν πολύ πιο ευχαριστημένος Πάντα, ωστόσο, παίζει ο παράγοντας της προσωπικής προτίμησης, κάποιος μπορεί να τη βρίσκει να παίζει με blues, τίποτα δεν είναι απόλυτο.
  10. DwS

    Μας την έφερε το public!!!!!!!!!

    Καθίστε ρε μάγκες τι θέλατε να σας στείλουν και καμία βίζιτα στο σπίτι για αποζημίωση; Όσο κωλομάγαζο και να είναι το Public, κατά την άποψή μου πάντα, στην προκειμένη περίπτωση ξηγήθηκε μια χαρά.
  11. Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμές κτλ. ξέρουμε;
  12. DwS

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Τι φάση με αυτά τα ακουστικά ρε μάγκες; Τόσο vfm είναι; Για δώστε infos please, άρχισα να τα γλυκοκοιτάω !
  13. Η μόνη φθηνή και άμεση επιλογή που μπορώ να σκεφτώ είναι το Razer blackwidow. Μετά είτε reorder από qtan ή κάποιον άλλο σχιστομάτη, αλλιώς αν είσαι τυχερός και βρεις τίποτα στις αγγελίες.
  14. Γενικά ότι έχει να κάνει με αγορά εκτός Ευρώπης πάει πακέτο με τελωνείο και καθυστέρηση, hands down. Η μόνη περίπτωση να τη γλιτώσεις είναι το δέμα να μαρκαριστεί ως gift. Πολύ ωραίο το συγκεκριμένο keyboard, πολύ καλή επιλογή αλλά σκέψου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα σου βγει πολύ το μαλλί. Αν δεν έχεις σφιχτό budget, τότε σίγουρα αξίζει να το ρισκάρεις.
  15. Ποια θα είναι η κύρια χρήση του keyboard; Gaming, typing ή λίγο απ' όλα; Η άποψή μου, έχοντας δοκιμάσει black, blue, brown είναι η εξής και σε γενικές γραμμές συμπίπτει με την κοινώς αποδεκτή άποψη των κατόχων μηχανικών keyboards: Black: είναι πολύ καλοί για gaming, ειδικά αν παίζεις σκυλιασμένος και πατάς δυνατά τα πλήκτρα. Επίσης και για typing είναι decent, αλλά λίγο κουραστικοί αν γράφεις πολλή ώρα και γρήγορα. Γενικά δεν συνίστανται για εκτενή χρήση, ακόμα και σε gaming θα νιώθεις τα δάχτυλά σου βαριά και πιασμένα αν παίζεις για 2-3 ώρες χωρίς διάλειμμα. Overall balance μεταξύ gaming και typing, 65% gaming 35% typing Blue: πιθανότατα ότι καλύτερο για typing, ο ήχος και το tactile feedback που σου δίνουν κάνουν το typing πολύ ευχάριστο και κάπως γρηγορότερο. Για gaming δεν είναι οι ιδανικότεροι, κυρίως λόγω του περίεργου bottom out. Overall balance μεταξύ gaming και typing, 25% gaming 75% typing Brown: προσωπικά τα θεωρώ τη Μέκκα των switches 50-50 balance μεταξύ gaming και typing, δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω, προσωπικά με έχει βολέψει τέλεια και στα 2. Red: είναι τα μόνα switches που δεν έχω δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Γενικά, πάντως, να ξέρεις πως το θέμα των switches είναι αρκετά υποκειμενικό ανάλογα με το τι βολεύει τον καθένα.
  16. [MENTION=11727]errik[/MENTION] πολύ ωραίο, καλοδούλευτο !
  17. DwS

    DOTA 2

    Όλοι αυτό ελπίζουμε. Δε ξέρω για new hero(αν μπει, λογικά θα είναι ο skywrath mage), πάντως οι πληροφορίες μου μου λένε ότι το επόμενο patch θα είναι κυρίως balance patch, με μικρό nerf σε gyro(σίγουρα στο rocket barrage και μπορεί και στο 3ο του) και buffs σε κάποιους άλλους "ξεχασμένους" απ' το competitive heroes όπως είναι η mirana που θα της ανεβάσουν το base dmg.
  18. Γενικά μάγκες η άποψή μου για όσους ψάχνονται να πάρουν κάτι από εξωτερικό είναι να διαλέγουν δοκιμασμένο και αξιόπιστο retailer από άτομα του thread, γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να μπλέξεις με τίποτα τελωνεία ή πιθανά RMA και ιστορίες για αγρίους. Όσο για το filco, σε καμία περίπτωση δεν το λες φτηνιάρικο, απλά σίγουρα για τα λεφτά του θα μπορούσε να είναι κάπως καλύτερο.
  19. Είναι από τα καλύτερα το filco, αλλά γενικά όλα καλά είναι, το θέμα είναι τι αρέσει περισσότερο στον καθένα. Υπάρχει και σε red πάντως The Keyboard Company's FKBN104MRL/EFB2 - USA Filco Ninja Majestouch-2, NKR, Soft Linear Action, Keyboard. Και το Ducky είναι πολύ καλό, ψάξε στο αγγλικό amazon να δεις τι παίζει από τιμές.
  20. Η μία λύση είναι να πάρεις αυτό που ναι μεν είναι κάπως ακριβό, αλλά είναι από τα καλύτερα της αγοράς αυτή τη στιγμή και δεν θα σε απογοητεύσει σε καμία περίπτωση. The Keyboard Company's FKBN104M/EFB2 - USA Filco Ninja Majestouch-2, NKR, Tactile Action, Keyboard σημειωτέο ότι τα μεταφορικά είναι γύρω στα 30€, αλλά επειδή έρχεται από UK που είναι εντός Ε.Ε. δεν θα πληρώσεις δασμούς στο τελωνείο. Οι MX Brown είναι καλοί και για γράψιμο και για gaming, μιλάω εκ πείρας και μπορούν να στο διαβεβαιώσουν και άλλα παλικάρια. Από εκεί και πέρα όπως είπε και ο φίλος πάνω, αν σε νοιάζει τόσο να είναι blank τα keycaps, μπορείς απλά να πάρεις ένα φτηνό keyboard, πχ steelseries 6gv2 ή κάποιο της coolermaster από τα ελληνικά shops που θα σου βγει κάτω από 100€ και μετά να αγοράσεις extra τα keycaps και να τα αλλάξεις μόνος σου, κάτι που είναι αρκετά εύκολο.
  21. DwS

    DOTA 2

    5vs5 Dota 2 Lan Tournament @ Battlenet Pefkakia | Dota2.gr Για ρίξτε μια ματιά, φαίνεται καλή φάση, και με πολύ ωραία prizes !
  22. Ισχύει, απλά εκεί είναι που παρατηρείται πιο έντονα, προφανώς λόγω των stabilizer. Το αμέσως επόμενο key στο οποίο παρατηρείται έντονα είναι αυτό με την περισπωμένη δίπλα απ' το 1. Btw πως σκατά το λέγεται αυτό το key;
  23. Το θέμα με τα pings το έχω και εγώ στο Filco Majetouch 2, αλλά σε πολύ συγκεκριμένα keys πχ. στο backspace και στο αριστερό shift το καταλαβαίνω. Προσωπικά δεν με ενοχλεί, ούτε το θεωρώ πρόβλημα εφόσον λειτουργικά το keyboard παραμένει άψογο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.