Jump to content

nikolaos91

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About nikolaos91

  • Rank
    Registered User
  1. Λοιπον αφου ηρθε ο τεχνικος καταληξαμε να βγαλουμε το voip και να το κανουμε οπως παλια
  2. σε ευχαριστω για την απαντηση τους το ειπα. μου ειπαν οτι δεν το εχουν ξαναδει αυτο και να περιμενω μεχρι να κλεισει η βλαβη
  3. Δεν ξερω αμα μπορει να εχει καποια σχεση η σιμ γιατι τηλεφωνια περνει λογικα απο adsl
  4. Καλησπέρα σε όλους Έχω το Huawai HA35 speed booster που δίνει η cosmote. εδώ και πολλούς μήνες έχω το εξής πρόβλημα ενώ όλα τα λαμπάκια του ρουτερ είναι αναμμένα έτσι όπως πρέπει να είναι όταν σηκώνω το τηλεφωνώ να καλέσω πχ το κινητό μου ενώ έχει κανονικά τόνο όταν καλώ ακούω ήχο κατειλημμένου και όταν πάω να καλέσω το σταθερό μου από το κινητό μου πέφτει κατευθείαν η γραμμή εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι έχω αλλάξει 3 φορές ρουτερ και το πρόβλημα συνεχίζετε Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλο Ευχαριστώ για την βοήθεια
  5. Γειας σας θα μπω κατευθειαν στο θεμα εχω το παρακατω υπολογιστη επεξεργαστη Ι5 4590 μιτρικη Gigabytes H97-HD3 μνημη 8GB kingston hyper x σκληρος δισκος WD 1TB Τροφοδοτικο 600 Watt corsair GPU GTX650 OS Windows 10 home απο περιφερειακα πανω του εχω πληκρολογιο Μicrosoft usb ποντικι με usb headset microsoft LX-3000 usb card reader το οποιο παει στην μιτρικη και κατι usb που ειναι στο case και εχω το εξης προβλημα οταν ξεκειναω τον υπολογιστη αναβει κανονικα η οθονη μου διχνει το bios της καρτας γραφηκων αλλα kanei καπου στα 30 με 60 δευτερολεπτα για να κανει το μπιμπ του bios μπορει καποιο
  6. Τωρα το εβαλα οπως ηταν (να περνει την ημερομινια απο server )αμα κανει τα ιδια θα κανω αυτο που ειπες.
  7. οκ θα το κανω ευχαριστω για την βοηθεια μολις πηγα να το κανω και δεν εχει 2014 σαν χρονολογια εχει μεχρι το 2012 δεν ξερω τι να πω
  8. Το εκανα και τωρα διχνει την παρακατω ωρα Current Router Time : Jan 01, 2000 00: 07: 53 θα εχω καποιο προβλημα αν το ρουτερ εχει λαθος ωρα και ημερομηνια?
  9. Το μονο option που εχει για ωρα μπορειτε να το δειτε στο λινκ παρακατω http://oi60.tinypic.com/o5x6dx.jpg δεν εκανα για την ακριβεια Reset αλλα εκανα Restore To Factory Default Settings απο την παραπανω εικονα αλλαξα το timezone γιατι ηταν λονδινο και το εβαλα ελλαδα
  10. Γεια σε όλους Έχω αυτό το router D-LINK DSL 2542B εδω και πολλά χρόνια από τον περασμένο μήνα, έχω το εξής πρόβλημα. Το internet θα σταματήσει να λειτουργεί, αλλά όλες οι ενδεικτικές λυχνίες (DSL και internet) είναι πράσινες, σαν να μην τρεχει τιποτα, αλλά το internet δεν λειτουργεί αν κάνω επανεκκίνηση το router το internet θα λειτουργει μια χαρα. Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι για παράδειγμα, σήμερα το internet θα σταματήσει να λειτουργεί στις 10:00 αύριο 10:05 την επόμενη μέρα 10:10 και παει λεγοντας κάθε μέρα πέντε λεπτά αργότερα το internet θα σταματήσει να λειτουργεί. Μίλησα με τον πά
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.