Jump to content

OverPain

Members
  • Posts

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About OverPain

  • Γενέθλια 01/01/1983

OverPain's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ναι αυτο εγινε τελικε φιλε, μιας και σημερα το πρωι συμπεριφερεται κανονικα ως tab. Μου φαινεται θα πρεπει να τα βγαλω ολα τα πληκτρα να το καθαρισω, γιατι εχει κανα 9μηνο που το χω το συγκεκριμενο keyboard. Σε ευχαριστω
  2. Σημερα μου εμφανιστηκε ενα προβληματακι σχετικα με το coolermaster quickfire pro και δεν ξερω αν μπορει να λυθει χωρις επισκευη. Δημιουργειται συγχιση μεταξυ των caps lock και tab. Στην ουσια το tab συμπεριφερεται σαν caps lock Πλεον. Και αλλα πληκτρα απο την αριστερη πλευρα υπολειτουργουν, αλλα κυριως αυτα τα δυο με ενδιαφερουν. Επειδη χλωμο να το στελνω αγγλια για την εγγυηση, μηπως υπαρχει καποια λυση; Τα εβγαλα τα πληκτρα αυτα, καθαρισα τα switch οσο μπορεσα αλλα χωρις προκοπη. Μπορω να αναθεσω το tab σε αλλο πληκτρο; Πραγματικα χωρις alt+tab δεν μπορω να δουλεψω Δοκιμασα το πληκτρολογιο και στο Laptop, μπας και εφταιγε η μητρικη η drivers, αλλα τιποτα, τα ιδια και κει. Ευχαριστω για οποιαδηποτε απαντηση.
  3. OverPain

    Cm Storm Quick Fire Rapid (Tenkeyless Mechanical Keyboard)

    Σημερα μου εμφανιστηκε ενα προβληματακι και δεν ξερω αν μπορει να λυθει χωρις επισκευη. Δημιουργειται συγχιση μεταξυ των caps lock και tab. Στην ουσια το tab συμπεριφερεται σαν caps lock Πλεον. Και αλλα πληκτρα απο την αριστερη πλευρα υπολειτουργουν, αλλα κυριως αυτα τα δυο με ενδιαφερουν. Επειδη χλωμο να το στελνω αγγλια για την εγγυηση, μηπως υπαρχει καποια λυση; Τα εβγαλα τα πληκτρα αυτα, καθαρισα τα switch οσο μπορεσα αλλα χωρις προκοπη. Μπορω να αναθεσω το tab σε αλλο πληκτρο; Πραγματικα χωρις alt+tab δεν μπορω να δουλεψω Δοκιμασα το πληκτρολογιο και στο Laptop, μπας και εφταιγε η μητρικη η drivers, αλλα τιποτα, τα ικδια και κει. Ευχαριστω για οποιαδηποτε απαντηση.
  4. Ουαου, 120 ευρω με τα μεταφορικα. Να ναι καλα ο πωλητης στο insomnia που μου το δωσε του κουτιου και με εγγυηση με 75 ευρω :fun:
  5. OverPain

    zowie EC evo

    450 dpi 1150 dpi 2400 dpi Ολα αυτα με το zowie am, το οποιο μου εχει βγαλει την πιστη μεχρι να το καταφερω ωστε να λειτουργει ομαλα και να μην ενεργοποιει τυχαια το δεξι κλικ απο μονο του οποτε το κουναω. Μαλλον ο sensor φταιει. Ευτυχως βρηκα μια usb θυρα την οποια την εκανα force στα 500 hz με τον οδηγο που παρεθεσες προηγουμενως ^^. Να σε ρωτησω, το Tapefix Πιανει στα zowie; Το δοκιμασα, αλλα δεν ειχα καθολου επικοινωνια, οποτε μαλλον δεν χρησιμοποιησα καλη scotch tape. Παντως τα αλλα mice Που εχω αυτη τη στιγμη (deathadder black edition, g400 και το προσφατως αγορασμενο roccat savu απο το οποιο εχω απογοητευτει) λειτουργουν ομαλα, παντα μιλωντας για το artisan hien. Oσον αφορα το Hien MID, εχει λιγοτερη τριβη απο το VE που ειχα προηγουμενως (το πουλησα επειδη δεν επροκειτο να το χρησιμοποιυσα, καθαρα λογω μεγεθους), αλλα δεν εχω δει καμια απολυτως διαφορα σε σχεση με το VE. Αντιθετως, παρατηρω πως μπορω να εχω μεγαλυτερη ευκολια σε θεμα ταχυτητας, χωρις να θυσιαζω σε σημαντικο βαθμο σταθεροτητα. Το παχος του ιδιο μου φαινεται με του VE, εκτος του οτι προκειται για αλλο υλικο, το οποιο "κολλαει" στο γραφειο. Το εχω βαλει ομως πανω απ'το qck heavy, για να ξαπλωνει το χερι μου στο υφασμα του heavy και να εχω το Hien τερμα μπροστα, στις αριστερα και πανω ακρες του qck. Βγαινω Off topic, ομως αν καποιος σκεφτεται να αγορασει το savu, να μην το κανει κατ'εμε. Να παει για zowie η αν δεν μπορει να διαθεσει 60+, ας παρει το g400. To savu ειναι υπερβολικα ελαφρυ, με αποτελεσμα να χανω ευκολα στοχο σε κοντινες αποστασεις, οπου εκει χρειαζεται τριβη και σταθεροτητα στις νευρικες κινησεις του χεριου. Αντε να δω πως θα το επιστρεψω τωρα (μου χαν πει απο τα Public πως δεν δεχονται αλλαγες )
  6. Εμενα μου βγκε 70 ευρω το CM STORM QUICKFIRE PRO. Το πηρα ομως απο εναν χρηστη στο insomnia.gr στις αγγελιες, ο οποιος τα παιρνει κατευθειαν απο τους αντιπροσωπους των κατασκευαστων απο Αγγλια.Αν το παραγγελνα μεσω amazon θα μου βγαινε κανα 100ρι. CM Storm QuickFire Pro - Cooler Master Eχει και numpad. Το πηρα με red switches, τα οποια νομιζω ειναι τα πιο αθορυβα. Εδω και 3 μηνες που το χρησιμοποιω, το χω λατρεψει και αν και δεν εχω πολυασχοληθει με μηχανικα, πιστευω για αυτα τα χρηματα ειναι το καλυτερο. Μπεκα insomnia στις αγγελιες και ψαξε για τον χρηστη God. Ειναι τερμα αξιοπιστος και θα το διαπιστωσεις και απο τις αξιολογησεις του. Εμενα μου το στειλε σε 3 μερες μονο. Δεν ξερω ομως αν μπορει να ξαναφερει και αν μπορει να το βρει με Brown switches που θες. Οπως θα δεις και εδω [ame=http://www.amazon.com/Cooler-Master-QuickFire-Mechanical-SGK-4010-GKCM1-US/dp/B007VDOOBU]Amazon.com: Cooler Master Storm QuickFire Pro Mechanical Gaming Keyboard with Brown CHERRY MX Switches (SGK-4010-GKCM1-US): Computers & Accessories[/ame] ο τυπος μου το δωσε σε καταπληκτικη τιμη, του κουτιου και με εγγυηση. Μου χε πει πως φερνει και αλλα μηχανικα (blackwidow και steelseries 7g), οποτε ρωτα τον τι εχει διαθεσιμο και σε ποιες τιμες. Οριστε και το προφιλ του για να του στειλεις μηνυμα http://www.insomnia.gr/user/57501-god/
  7. OverPain

    zowie EC evo

    Μολις παρηγγειλα το Hien MID Large, μιας και δεν αντεχα με τις διαστασεις. Οποιος παιζει με μεγαλυτερο sensitivity απο μενα και θελει να δοκιμασει αυτο το αψογο mousepad, ας μου στειλει pm για να του το δωσω σε αριστη κατασταση (το χρησιμοποιω μολις 1 βδομαδα). Buy ARTISAN HIEN VE Mouse pad for FPS game (Μεγεθος M, μαυρο).
  8. Αν και νεος στο αθλημα, μεχρι στιγμης το collermaster quickfire pro με τα red switches που εχω ειναι αψογο, μονο που δυσκολευτηκα λιγο να συνηθιοσω τα σχετικα στενοτερα πληκτρα (wasd και ctrl) σε συγκριση με τα microsoft sidewinder που ειχα προηγουμενως. Δεν φωτιζει ολοκληρο, αλλα ενταξει, για 75 ευρω που το πηρα, ειναι υπεραρκετο. CM Storm QuickFire Pro - Cooler Master
  9. OverPain

    zowie EC evo

    Ok, θα το δοκιμασω. Ειχα κανει μια προσπαθεια με αυτο αλλα χωρις οδηγιες και μετα επρεπε να κανω image restore επειδη υπολειτουργουσαν ολες οι usb συσκευες. Ναι εχεις δικιο, εχω και γω κατι χιλιαρια που και που στο mouserate checker. Αν το βαλω το mouse στα 1000 hz τοτε γινεται του κουτρουλη ο γαμος. Με το που το κουναω λιγο χωρις να κλικαρω τιποτα, δεξιοκλικαρει μονο του. Απ'οσο ειχα διαβασει στο overclock.net forum thread του am, εχει να κανει με ενα ευρος μητρικων, οποτε το αφησα στα 500 hz οπου φαινεται πιο σταθερο, αλλα και παλι με τις μικρες αυξομειωσεις. Παντως, εχτες που επαιξα μερικα wars, δεν πιστευα πως ειχα τετοια αντανακλαστικα. Αυτοματως η ακριβεια του aim μου εφτασε στο απογειο της, οσο και αν εχω σκουριασει λογω της ηλικιας μου. Ακομη και οταν αρχισαν να ιδρωνιουν τα χερια μου σε 1v2/1v3 situations, δεν κωλοσα καθολου απο απωλεια τριβης. Πραγματικα το καλυτερο mousepad. Ειχα την πεποιθηση πως χρησιμοποιωντας το QCK heavy που το προτεινει το 90% του fps community (quake, cod, cs, bf) και εχοντας απωλεια ακριβειας σε κρισιμες καταστασεις, νομιζα πως εφταιγε το optical sensor των zowie και ημουνε τοιμος να παραγγειλω κανα sensei. Ομως, αδιαμφησβιτητα, zowie am/ec1 evo και artidsan hien ειναι ο πιθο αγαπημενος μου συνδυασμος και αρχιζω να κερδιζω ξανα την αυτοπεποιθηση που ειχα οταν ημουν νεαροτερος και με καλυτερα reflex. Το μονο αρνητικο ειναι οτι το Mouse φευγει στον αερα οταν θελω να κανω καποια ξαφνικη κινηση προς τα πανω (nade η smoke/flash), αλλα αυτο εχει να κανει καθαρα με την βλακεια μου που πηρα το medium αντι του large. Thanks Grunt, εισαι ο ηρωας μου
  10. OverPain

    zowie EC evo

    Μολις επεστρεψα απο ολιγοημερες διακοπες και πηρα απ'το ταχυδρομειο το mousepad. Μακραν μεχρι στιγμης η καλυτερη επιφανεια που εχω νιωσει, σε συγκριση με qck heavy, razer control+speed, roccat taito και ss 4hd. Συνδυαζει πιστευω την ταχυτητα του υφασματος και την τριβη του σκληρου. Αλλα η μεγαλη μαλαμπιμπιμπ που εκανα ειναι πως δεν ειχα υπολογισει τις διαστασεις του medium και μολις ανοιξα τον φακελο, τρομαξα :-O Ειναι πολυ μικρο και ακομη απορω γιατι δεν επελεξα για μερικα ευρω ακομη το large... Τελοσπαντων, προσωρινα το εχω πανω απο το qck heavy και ελπιζω κατα τη διαρκεια των match να μην μου φευγει πολυ. (Ειμαι πολυ low sens gamer, 450 dpi στο ec1 και am, 0.9 ingame, 6/11 win, markc mousefix). Οπως και να χει, η επιφανεια του ειναι απιστευτη και σιγουρα θα παω για το hayabusha στην επομενη αγορα.
  11. OverPain

    zowie EC evo

    Ok, μολις παρηγγειλα με paypal το μαυρο Hien VE medium μεγεθος. 27 ευρω συνολο. Απο 1 βιντεο που ειδα στο youtube (μονο ενα υπαρχει και παρολο που ο uploader μιλαει λιγο περιεργα αγγλικα) διαπιστωσα οτι θα εχω περισσοτερο ελεγχο απο το qck heavy και θα εχω καλυτερο stopping ελεγχο. Εχω και το razer goliathus control edition αλλα αποσο ειδα στο βιντυεο, ο τυπος αναφερει οτι το hien εχει καλυτερο ελεγχο. Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου. Θα ποσταρω εντυπωσεις μολις το πιασω και παιξω μαζι του.:happy2::happy2: Θα επαιρνα το hayabusha πιθανως, αλλα δεν εχει διαθεσιμο αποθεμα αυτη τη στιγμη. Με το G-TF speed επαιξα για δυο μερες αλλα δεν το αντεξα. Εχανα πολυ στο aim (παιζω μονο call of duty 4). Δεν ειχα δηλαδη σχεδον καθολου τριβη σε συγκριση με το razer control η ακομη και το qck heavy (οταν δεν ιδρωνουν τα χερια μου η οταν παιζω με γαντι.)
  12. OverPain

    zowie EC evo

    Αγαπητε Grunt ηθελα να τη συμβουλη σου μιας και εχω και γω το EC1 evo. To χρησιμοποιω σε qck heavy και επειδη ιδρωνει η παλαμη, κατι συμβαινει στον σενσορα και το ποντικι υπολειτουργει. Το κυριως προβλημα ειναι οτι γλιστραει και δεν εχω καθολου τριβη, δηλαδη ελεγχο. Μηπως μπορεις να μου προτεινεις καποιο αλλο Mousepad; Μηπως θα επρεπε να δοκιμασω να αγορασω καποιο σκληρο; Το hayate απο που το πηρες; Στο amazon μου αναφερει πως δεν μπορει να σταλει απο Ιαπωνια. Σε ευχαριστω.
  13. OverPain

    Cm Storm Quick Fire Rapid (Tenkeyless Mechanical Keyboard)

    Edit: Τωρα καταλαβα τι εννοουσες με τον ορο tenkeyless. Αυτο που πηρα εχει και numpad αλλα και φωτισμο. Δυστυχως οχι σε ολα τα πληκτρα αλλα εχεις 4 προεπιλογες. H εκδοση Pro ειναι CM Storm QuickFire Pro - Cooler Master Αυτο πηρα απο το Insomnia, καινουριο. Ειχε φερει και το razer blackwidow Ultimate σε καλη τιμη αλλα αποσο ακουσα πρεπει να ειναι θορυβωδες λογω των μπλε switches.
  14. OverPain

    Cm Storm Quick Fire Rapid (Tenkeyless Mechanical Keyboard)

    Το ειχα ξεχασει επειδη εκανα format Και εχασα καπως τα Bookmarks απο το xmarks. Το αγορασα μεσω Insomnia, καινουριο, στα 70 ευρω απο τον χρηστη God, ο οποιος συνεργαζεται με κατασκευαστες ^^. Πηρα αυτο με τα red switches και ειναι καταπληκτικο. Εχει βεβαια λιγο μικροτερα πληκτρα απο τα Microsoft Που χρησιμοπουσα στο παρελθον οποτε πηρε λιγο να συνηθισω τα wasd, shift Κλπ, αλλα πλεον στο lean εχω βρει την υγεια μου, το οποιο παιζει μεγαλο παραγοντα στο COD4. Το συνιστω με κλειστα ματια σε οποιονδηποτε. Πρωτη αγαπη και πιθανως παντοτινη το μηχανικο :yes4:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.