Jump to content

qpak

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by qpak

  1. CM Storm » Where To Buy Εδώ και 1 μήνα λέει ότι έχει έρθει multirαma & plaisio .. Από που να το πάρω?
  2. Το cm storm λέω και εγώ γιατί θα είναι το πρώτο μοντέρνο mechanical που θα πάρω και δεν ξέρω αν θα με βολέψουν τα switches Θεωρώ το white πληκτρολόγιο με white led από KBT μακράν glamourotero του Shine II που είναι σαν χριστουγεννιάτικο. To cm storm που είναι πιο βαρύ δεν βολεύει καλύτερα για να μην γλιστράει?
  3. Είμαι ανάμεσα στα KBT race και CM Storm Rapid, με MX blue switch γιατί θέλω ήχο στο πάτημα. KBT race: (140€)Φωτισμός!! CM Storm Rapid: (80€)Ποιοτικότερη κατασκευή και πιο βαρύ. [ame=http://www.amazon.de/KBTalking-KBT-race-75%25-International/dp/B00880CMYG/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1341172754&sr=8-5]KBTalking KBT race 75% - Mx-Blue - NKRO - mechanische: Amazon.de: Computer & Zubeh[/ame] [ame]http://www.amazon.de/Cooler-CM-Storm-Machnical-Keyboard/dp/B007VDFSG0/[/ame] Ποιο προτείνετε?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.